2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Uzattı bazen 7-8 saat kesintisiz uyuduğu oluyor genel düzen 6 saat uyku emme 4saat uyku tekrar ☺️
Ya her doktorun görüşü farklı 3doktora götürürüm mesela üçü farklı sey söylüyor bazı konularda .çok kitabi bilgi olsun istemiyorum .doktorunuza uyun tabi ama bebeğinizi en iyi siz tanırsınız.yurt dışında arkadaşlarım var orda 4ayda tadıma başlıyoruz dediler ben de başlamıştım o zaman ❣️

Bi de verdiğimde ciğneme yaptı bu öğretebilecegimiz bir şey değil kendi demek ki hazır ki yapıyor bunu demiştim .dik durabiliyor mu yemeğe tepki heyecan verıyor mu dikkat edin bunlara🌸
Benimki saldırıyor zor tutuyorum blw a da çok meyilli karışık gideceğim sanırım ama bize dr umuz 6.ayda başlayalım dedi, yoğurt makinesi aldım dhaa gelmedi gelsin direk yoğurt yapıp vereceğim

Benimki saldırıyor zor tutuyorum blw a da çok meyilli karışık gideceğim sanırım ama bize dr umuz 6.ayda başlayalım dedi, yoğurt makinesi aldım dhaa gelmedi gelsin direk yoğurt yapıp vereceğim
Kilosunda falan sıkıntı yoksa bekle tabi canım. Ya bi de geç başlayanlar tadıma sonradan yemek seçiyor yorumlarını çok görüyorum nunun bi askı var mı ki

Kızlar bu ara benim kızın agzinın alt dis cikıcak kısimda 2 ay once boyle kucuk sivilce gibi beyazlık belirmisti bugun dikkat ettim buyumus gibi 6.ay kontrolunde doktora sorucam ama arastirdim biraz epstein kabarciklari yani diş kisti deniyormus zamanla geciyormus ama benim kızinki sanki gecmek yerine büyuyor gibi. Resmini cekmeye calistim ama agzini acmiyor ornek bi gorsel eklicem bilgisi olan varmi acaba?
Bu ekledigim resimdekinden daha buyuk ve alt kisimda
Tam nerde canım diş çıkacak yerde mi? Diş beyazlaması olmadığına emin misin? Veya pamukçuk olabilir mi? Senin dediğini hiç duymadım

Kızlar bomba bilgiyle geldim. (Herkes biliyorsa çok gülerim kendime) kuzenden öğrendim.. bu yumurta haşlama makineleri var ya (bendeki simbo başka marka da vardır) millet onlarda buharda haşlama yapıyorlarmış bebek yemeklerini 🤣🤣 yoyko almıştım ben almasa onda yapardım bilginize

Kızlar bomba bilgiyle geldim. (Herkes biliyorsa çok gülerim kendime) kuzenden öğrendim.. bu yumurta haşlama makineleri var ya (bendeki simbo başka marka da vardır) millet onlarda buharda haşlama yapıyorlarmış bebek yemeklerini 🤣🤣 yoyko almıştım ben almasa onda yapardım bilginize
Neeeee, yumurtanın kokusu falan siner mi ki 🤣

Ay maşallah maşallah
Nasıl uykuya geçiyor canim
Beslenme alt değişimi sonra yatağına koyuyoruz sallanan hamak beşiği de var onda daha kolay oluyo sallıyoruz ninniler uydurarak 😂 baya da orijinal şeyler çıkıyor YouTube a müzik yapıp atsam mı diyorum😂 ilk üç ay kucakta sallayarak uyumaya alışmıştı biraz ondan beşikte sallamaya geçirmek büyük başarı oldu bize 😅

Benimde ilk 4 ay kucakta sallanarak uyumaya alıştı bende beşiğe alıştırmaya çalışıyorum zamanla sallamayı azaltırım dedim ama alışkanlıkları değiştirmek baya zorluyor bakalım
Beslenme alt değişimi sonra yatağına koyuyoruz sallanan hamak beşiği de var onda daha kolay oluyo sallıyoruz ninniler uydurarak 😂 baya da orijinal şeyler çıkıyor YouTube a müzik yapıp atsam mı diyorum😂 ilk üç ay kucakta sallayarak uyumaya alışmıştı biraz ondan beşikte sallamaya geçirmek büyük başarı oldu bize 😅

X