2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Bu arada Alparslan gece hiç uyutmadı yarım saatte bir uyandı sürekli ne emzik aldı ne sallanmayı kabul etti sadece memede sustu, annemdeyiz gelen giden var kalabalıktan huzursuz oluyor diye düşünüyorum, bir de annem Alparslan ı herkesin içinde övmez mi vay efendim bakın biberonu ne güzel tutuyor şunu şöyle yapıyor bunu böyle yapıyor diye el kadar bebeği öve öve bitiremiyor evet hepsi sevgiden ama göz var nazar var bi daha öyle övme çocuğu göze gelmesin diye uyardım valla, tüm bunlardan etkilendi bence çok huzursuzdu ilk uykusunu bile yeni yaptırdım gerisini siz düşünün

Öyle valla benim annem de çalışıyor , kv zaten gelmez imkanı yok , bende kreşe vereyim diyorum da bi kreş var çok güzel ama çok pahalı 4 ay için 70 bin istediler , öbürleri 11 bin istiyor dedim kaç bebeğe bir kişi bakıyor Allah bilir , emanet edemem , napıcam bilmiyorum ya

Canım benim ya evet dua oku etkisi oluyor ben felak , nas bide ayetelkürsi okuyorum her gece unutmadan

Canım ben biraz geç gördüm arkadaşlar yorum yapmış zaten ama bende okuyunca tepkini bir tık fazla buldum. Geçmişte yaşananları bilmeyerek sadece bu olayla yorumluyorum tabi. Yani benim annemde şuan al desem bilmez ne alacağını yanlış alırım diye çekinir bana sorar kesin. Çok şükür bak bebeği bırakıp arkadaşına filan gitmişsin yardımcı oluyorlar sana ne güzel. Sakin olmaya çalış. Sen kesin haklısındır eskiden yaptıkları şeyler vardır mutlaka tabi. Boşver onlar da öyleler pintiler demekki öyle kabul et maddi bir şey bekleme

Ayrılmanı bilmem ama ayrılcam diye ciddi bir şekilde bunu korkutman lazım kendine gelsin. Yine büyük bir saçmalık yapıp seni çıldırtırsa al çocuğu git ananın evine böyle devam edip bizi ailen görmezsen ev almazsan isteklerimi almazsan gelmiyorum git ananla yaşa dersin düzelir belki şaka şaka sen beni dinleme ben uzaktan konuşuyorum tabi boş boş

Şöyle bir ürün varmış. İhtiyacı olan bakabilir

Eklentiler

• Screenshot_20240214-131444_ebebek.jpg
    37,1 KB · Görüntüleme: 60
Ben bazen ara ara girip yorumlar yapıyorum valla , kıyamam

Canım senin kızın hangi gün doğdu

Vallahi çok haklısın ama benimde çok kötü bi huyum var evden çıkarsam bir daha dönmem biliyorum inadım inat benim , anca rol yapmam gerekiyor ki onu da beceremem , bide ya gelmezse almaya biraz çalışıp tekrar kendi ayağım üstünde dursam zaten ben eşimi tanıyorum korkacak , zaten böyle değildi çocuk olduğundan beri ben çalışmayı bıraktığımdan beri böyle yapıyor beni cepte görüyor çünkü öyle his ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…