Canım onlar da mı ilçede yaşıyor, ondan dolayı alamamışlardir belkiGudmornik evribadiiiii bebesi 21.30da uyumuş ve sabah 6da kalkmış ama inat gibi kendisini uyku tutmamış bir anne bırakıyorum buraya. Biraz gerginim size içimi dökeyim. Dün akşam apartmanımızın kazan dairesinde sorun çıktığından kaloriferlerin sabaha yanmayacağını öğrendik. Bunu öğrendiğimizde kayınvalidemdeydik dedik ki kalalım madem bu gece onlarda..malum ev soğuk olur bebe üşümesin. Neyse, akşam da arkadaşlarımıza gittik bana 22:15te bir mesaj 'bebeğin bezi yarına yetmez alın isterseniz'.. öyle bir sinir oldum ki. Kendi ailem olsa bunu söylemez bile ertesi gün alır çocuğa kullanır haberimiz bile olmaz. İlçede bez nereden bulayım o saatte ayrıca.. yani bir bez almak bu kadar mı zor.. Ben de eve dönünce topladım eşyalarını eve gidelim biz bezi yoksa dedim çıktım geldim eve. Tüm gece de sinirimden uyuyamadım. İnsan torununa bi bez almaz mı ya? Zaten doğduğundan beri bir parça kıyafet almışlıkları yok bu son damla oldu. Sabah da eşime dedim ailen bir bezi bile çok görüyor torununa şimdiye kadar ne aldılar da gecenin o saati bez al diyor bana annen dedim. Annem hata etmiş sen kalmayarak 3 kat hatalı davranmışsın diyor. Arkadaşlar böyle kocaları döver misiniz sabaha mı bırakırsınız zira ben sabrımın son demlerindeyim her şey bir cinnete bakacak gibi.
Bizimkiler de kuş sayılırCanm marul maydonoz vs vermesen iyi olur. Boğaza yapışma ihtimali var. Temizleyemez de gıcık yapar boğazına. (Bunu kuşlar için söylüyorduk (ben veteriner hekimim ya) o yüzden bebekte de aynı risk var diye düşünüyorum) sen bilirsin yinede
Zaten ilçede yaşayan onlar da yani bu ilçede migros var şok var carrefour var...ertesi gün gidip almak çok da zor olmamalı.Canım onlar da mı ilçede yaşıyor, ondan dolayı alamamışlardir belki
Ayıp olmuş, lafı bile olmamalı şunun. Lafa gelince de torunum da torunum derler.Zaten ilçede yaşayan onlar da yani bu ilçede migros var şok var carrefour var...ertesi gün gidip almak çok da zor olmamalı.
Öncesini bilmiyorum tabi ama birazcık ani bir tepki olmuş çok hak vermekle birlikte tekrar işinizin düşebileceğini varsayarak keşke böyle tepki vermeseydin diyorum.Gudmornik evribadiiiii bebesi 21.30da uyumuş ve sabah 6da kalkmış ama inat gibi kendisini uyku tutmamış bir anne bırakıyorum buraya. Biraz gerginim size içimi dökeyim. Dün akşam apartmanımızın kazan dairesinde sorun çıktığından kaloriferlerin sabaha yanmayacağını öğrendik. Bunu öğrendiğimizde kayınvalidemdeydik dedik ki kalalım madem bu gece onlarda..malum ev soğuk olur bebe üşümesin. Neyse, akşam da arkadaşlarımıza gittik bana 22:15te bir mesaj 'bebeğin bezi yarına yetmez alın isterseniz'.. öyle bir sinir oldum ki. Kendi ailem olsa bunu söylemez bile ertesi gün alır çocuğa kullanır haberimiz bile olmaz. İlçede bez nereden bulayım o saatte ayrıca.. yani bir bez almak bu kadar mı zor.. Ben de eve dönünce topladım eşyalarını eve gidelim biz bezi yoksa dedim çıktım geldim eve. Tüm gece de sinirimden uyuyamadım. İnsan torununa bi bez almaz mı ya? Zaten doğduğundan beri bir parça kıyafet almışlıkları yok bu son damla oldu. Sabah da eşime dedim ailen bir bezi bile çok görüyor torununa şimdiye kadar ne aldılar da gecenin o saati bez al diyor bana annen dedim. Annem hata etmiş sen kalmayarak 3 kat hatalı davranmışsın diyor. Arkadaşlar böyle kocaları döver misiniz sabaha mı bırakırsınız zira ben sabrımın son demlerindeyim her şey bir cinnete bakacak gibi.
Vallahi biraz birikmişle oldu başka şeylerin stresi de üst üste geldi patlayıverdim.Öncesini bilmiyorum tabi ama birazcık ani bir tepki olmuş çok hak vermekle birlikte tekrar işinizin düşebileceğini varsayarak keşke böyle tepki vermeseydin diyorum.
Kendi ailenle eşinin ailesini kıyaslama insanları olduğu gibi kabul et gitsin. Belki bebekle çıkamaz ne bileyim nerden aldığınızı bilmiyordur haber vermek istemiştir falan bileyimbiraz sakin olmalısın sanki
Yani kesip atmak çok kolay mutlaka haklısındır da ama onlar arkadaşın değil silip atasın eşinin ailesi eşinin söylediğine bakılırsa o da sana pek hak vericek gibi gözükmüyor mecbur çekeceksin o yüzden dünü unut. Kafanda kodla pinti düşüncesiz torununu sevmeyen insanlar ve yaptıklarına şaşırmadan kendi ruh sağlığın için yoluna devam etVallahi biraz birikmişle oldu başka şeylerin stresi de üst üste geldi patlayıverdim.
Bence eşin haklı.kv hatalı ama sen de kalmayarak hata etmişsin.lafını söyle içinde kalmasın ama eşin için kal.ben de kvme bayılmıyorum ama iyi yönlerini görmeye çalışıyorum sürekli yüz yüze bakıyoruz gerginliğe gerek yokGudmornik evribadiiiii bebesi 21.30da uyumuş ve sabah 6da kalkmış ama inat gibi kendisini uyku tutmamış bir anne bırakıyorum buraya. Biraz gerginim size içimi dökeyim. Dün akşam apartmanımızın kazan dairesinde sorun çıktığından kaloriferlerin sabaha yanmayacağını öğrendik. Bunu öğrendiğimizde kayınvalidemdeydik dedik ki kalalım madem bu gece onlarda..malum ev soğuk olur bebe üşümesin. Neyse, akşam da arkadaşlarımıza gittik bana 22:15te bir mesaj 'bebeğin bezi yarına yetmez alın isterseniz'.. öyle bir sinir oldum ki. Kendi ailem olsa bunu söylemez bile ertesi gün alır çocuğa kullanır haberimiz bile olmaz. İlçede bez nereden bulayım o saatte ayrıca.. yani bir bez almak bu kadar mı zor.. Ben de eve dönünce topladım eşyalarını eve gidelim biz bezi yoksa dedim çıktım geldim eve. Tüm gece de sinirimden uyuyamadım. İnsan torununa bi bez almaz mı ya? Zaten doğduğundan beri bir parça kıyafet almışlıkları yok bu son damla oldu. Sabah da eşime dedim ailen bir bezi bile çok görüyor torununa şimdiye kadar ne aldılar da gecenin o saati bez al diyor bana annen dedim. Annem hata etmiş sen kalmayarak 3 kat hatalı davranmışsın diyor. Arkadaşlar böyle kocaları döver misiniz sabaha mı bırakırsınız zira ben sabrımın son demlerindeyim her şey bir cinnete bakacak gibi.
Valla güzel uyudular her akşam açarım artıkUyudu mu ?
Bana de meyveden başlattı , ama bazı dr,kat meyveden başlarsan sonra yemek yemez diyorlar , benim kızımın 5 ayı bitince Dr ek gıdaya başlattı , şimdi bi çoğu şeyi veriyorum ,Ya kızlar doktor bana başla demedi ama 5ay 10 günlük ben yavaş yavaş emziğe sürüp fln veriyorum direk yemek sularındanyani bilmiyorum ama sanırım herkes kabak papates havuç kısmından başlıyor . İrmik ve pirinç unu 6.ay da mı kullanılıyor .. direk tadım olarak mı başlayacağız yani yoksa direk irmikli mamalardan fln mı yapacağız bilemedim
Ben cekip gitmezdim ama birebir ayni seyleri yasiyorum. Kendi babamlar dunyalari serdiler kizimin onune besiginde bebek arabasina oyuncagindan mamasina bezine. Ama esimin ailesi sadece laf bir corap dahi almadilar. Ben oyle kabul ettim baska care yok malesef.Gudmornik evribadiiiii bebesi 21.30da uyumuş ve sabah 6da kalkmış ama inat gibi kendisini uyku tutmamış bir anne bırakıyorum buraya. Biraz gerginim size içimi dökeyim. Dün akşam apartmanımızın kazan dairesinde sorun çıktığından kaloriferlerin sabaha yanmayacağını öğrendik. Bunu öğrendiğimizde kayınvalidemdeydik dedik ki kalalım madem bu gece onlarda..malum ev soğuk olur bebe üşümesin. Neyse, akşam da arkadaşlarımıza gittik bana 22:15te bir mesaj 'bebeğin bezi yarına yetmez alın isterseniz'.. öyle bir sinir oldum ki. Kendi ailem olsa bunu söylemez bile ertesi gün alır çocuğa kullanır haberimiz bile olmaz. İlçede bez nereden bulayım o saatte ayrıca.. yani bir bez almak bu kadar mı zor.. Ben de eve dönünce topladım eşyalarını eve gidelim biz bezi yoksa dedim çıktım geldim eve. Tüm gece de sinirimden uyuyamadım. İnsan torununa bi bez almaz mı ya? Zaten doğduğundan beri bir parça kıyafet almışlıkları yok bu son damla oldu. Sabah da eşime dedim ailen bir bezi bile çok görüyor torununa şimdiye kadar ne aldılar da gecenin o saati bez al diyor bana annen dedim. Annem hata etmiş sen kalmayarak 3 kat hatalı davranmışsın diyor. Arkadaşlar böyle kocaları döver misiniz sabaha mı bırakırsınız zira ben sabrımın son demlerindeyim her şey bir cinnete bakacak gibi.
Canım ala bilirdi ama buna bu kadar sinirlenme bence sitres yapma , doğru söylüyorsün annen olsa alırdı ama belki o saatte dışarıya çıkmamamıştır yada çıkıp almak aklına gelmemiştir yada kp söylemiştir çık al oda demiştir zaten dışardalar gelirken alsınlar , yani iyi bebeği tutmuşlar dışarıya çıkmışsın benimkiler hiç bişey almıyorlar orasını geçtim zaten ben evde olmasam max 1 saat tuttular tr gittiğimdeGudmornik evribadiiiii bebesi 21.30da uyumuş ve sabah 6da kalkmış ama inat gibi kendisini uyku tutmamış bir anne bırakıyorum buraya. Biraz gerginim size içimi dökeyim. Dün akşam apartmanımızın kazan dairesinde sorun çıktığından kaloriferlerin sabaha yanmayacağını öğrendik. Bunu öğrendiğimizde kayınvalidemdeydik dedik ki kalalım madem bu gece onlarda..malum ev soğuk olur bebe üşümesin. Neyse, akşam da arkadaşlarımıza gittik bana 22:15te bir mesaj 'bebeğin bezi yarına yetmez alın isterseniz'.. öyle bir sinir oldum ki. Kendi ailem olsa bunu söylemez bile ertesi gün alır çocuğa kullanır haberimiz bile olmaz. İlçede bez nereden bulayım o saatte ayrıca.. yani bir bez almak bu kadar mı zor.. Ben de eve dönünce topladım eşyalarını eve gidelim biz bezi yoksa dedim çıktım geldim eve. Tüm gece de sinirimden uyuyamadım. İnsan torununa bi bez almaz mı ya? Zaten doğduğundan beri bir parça kıyafet almışlıkları yok bu son damla oldu. Sabah da eşime dedim ailen bir bezi bile çok görüyor torununa şimdiye kadar ne aldılar da gecenin o saati bez al diyor bana annen dedim. Annem hata etmiş sen kalmayarak 3 kat hatalı davranmışsın diyor. Arkadaşlar böyle kocaları döver misiniz sabaha mı bırakırsınız zira ben sabrımın son demlerindeyim her şey bir cinnete bakacak gibi.
Kkkjjhjk vallahi ya
Canım kv tarafı biraz daha düşüncesiz oluyor kendi annelerimize göre. Benim kv ile aram iyi değil ama mecbur yüzyüze bakacağız diye ses etmemeye çalışıyorum. Belli senin kv düşüncesizlik etmiş öngörememiş belki de siz dışardasınız diye dışardayken alıverin demeye getirmiştir ama sende biraz fevri davranmışsın gibi geldi bana. Sabrımın son demlerindeyim dediğine göre belliki daha önceden de olaylar olmuş. Bence eşinle konuş onun ailesiyle orta yolu bulun eminim daha iyi olacaktırGudmornik evribadiiiii bebesi 21.30da uyumuş ve sabah 6da kalkmış ama inat gibi kendisini uyku tutmamış bir anne bırakıyorum buraya. Biraz gerginim size içimi dökeyim. Dün akşam apartmanımızın kazan dairesinde sorun çıktığından kaloriferlerin sabaha yanmayacağını öğrendik. Bunu öğrendiğimizde kayınvalidemdeydik dedik ki kalalım madem bu gece onlarda..malum ev soğuk olur bebe üşümesin. Neyse, akşam da arkadaşlarımıza gittik bana 22:15te bir mesaj 'bebeğin bezi yarına yetmez alın isterseniz'.. öyle bir sinir oldum ki. Kendi ailem olsa bunu söylemez bile ertesi gün alır çocuğa kullanır haberimiz bile olmaz. İlçede bez nereden bulayım o saatte ayrıca.. yani bir bez almak bu kadar mı zor.. Ben de eve dönünce topladım eşyalarını eve gidelim biz bezi yoksa dedim çıktım geldim eve. Tüm gece de sinirimden uyuyamadım. İnsan torununa bi bez almaz mı ya? Zaten doğduğundan beri bir parça kıyafet almışlıkları yok bu son damla oldu. Sabah da eşime dedim ailen bir bezi bile çok görüyor torununa şimdiye kadar ne aldılar da gecenin o saati bez al diyor bana annen dedim. Annem hata etmiş sen kalmayarak 3 kat hatalı davranmışsın diyor. Arkadaşlar böyle kocaları döver misiniz sabaha mı bırakırsınız zira ben sabrımın son demlerindeyim her şey bir cinnete bakacak gibi.
Bizde de çok işe yaradı, sadece kızım değil biz de hafifledik çok iyi geldiBence eşin haklı.kv hatalı ama sen de kalmayarak hata etmişsin.lafını söyle içinde kalmasın ama eşin için kal.ben de kvme bayılmıyorum ama iyi yönlerini görmeye çalışıyorum sürekli yüz yüze bakıyoruz gerginliğe gerek yok
Valla güzel uyudular her akşam açarım artık
Çalışmaya başladın mı sen ? Bebişi nereye bırakıyorsun ? Ben kıreşe vermek istiyorum ama herkes yok yok verme diyor banaİçimi rahatlatan bi paylaşım
Başlamadım daha canım rapor aldım yine uzatmayı düşünüyorum ama ben zaten vermemde eşimde asla verdirtmez kreşe, çalışınca annem gelecek yazları kız kardeşim, kvde gelsin diyoruz ama ondan yana hiç umudum yok ne varsa anne tarafında var beeÇalışmaya başladın mı sen ? Bebişi nereye bırakıyorsun ? Ben kıreşe vermek istiyorum ama herkes yok yok verme diyor bana