2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Blw yapmam diyen ben bugün marul verdim eline çok güzel kemirdi ya artık sofraya çok daha ilgili elime ne alsam saldırıyor, seninde yemek sularından vermen çok iyi olmuş zaten ne yeseniz 1 çay kaşığı tattırın diyorlar

Kızlaar bebişlere nazar boncuğu takıyor musunuz? Ben hiç takamıyorum iğneden korkup, başka önerisi olan?
Nazar boncuğu şirktir bence Allah’ın ayetlerine emanet ediyorum Nas Felak’la

De ki: Sığınırım ben Rabbine insanlığın.
Yegâne hâkimine insanlığın.
Tek gerçek ilahına insanlığın.
Sinsi vesvese kaynağının şerrinden.
O ki sürekli fısıldıyor gönüllerine insanların.
Hem cin türünden hem insan türünden!
(Nâs 114/1-6)

De ki: Sığınırım ben karanlığı yarıp ortaya çıkan aydınlığın Rabbine.
Yarattığı tüm varlıklardan gelebilecek kötülüklerden.
Ve bastırdığı zaman zifiri cehalet karanlığının şerrinden.
Ve düğümlere üfürenlerin şerrinden.
Ve kıskandığı zaman hasetçinin şerrinden.
(Felak 113/1-5)

Ve eşim bana oğluşumu tüm platformlarda paylaşma yasağı koydu zaten yüzünü paylaşmıyordum da yinede yasağı yedik çünkü onun yengeleri falan

Aynen direk sofraya saldırıyor . Ne yersek ne içersek bakıyor .. sofrada yanımızda olmak istiyor. Valla bende emziğine sürüp ne olursa veriyorum yemek sularından .. havuç verdim eline dişlerinden dolayı sert ya onu almadı istemedi , değişik geldi demekki ..
annemde ver dedi artık bir şey olmaz , sonra sen yine tadımlarını yap dedi . Alışsın bence yavaş yavaş ne kadar erken o kadar iyi

Çok şükür dualara sığınıyorum sürekli zaten ama bu aralar okumayı unutuyorum kalabalık ortama girince filan yoğunluktan bugün de görenler hep nazarlık tak tak dediler ben de öyle diyen herkese okuyun okuyun dedim

Ben takmadım valla onun yerine her akşam uyuturken okuyorum olmaz mı ?
Yani nazar boncuğu kısmına ben inanmıyorum şimdi kızmayın bana da ..
valla ben sosyal medyada flan paylaşıyorum . İlk zamanlar evet saklıyordum ama şimdi Allah her anını neredeyse , valla sakınmıyorum daha çok batmasın diye .
Aman en iyisini annesi bilir demişler .

Canm marul maydonoz vs vermesen iyi olur. Boğaza yapışma ihtimali var. Temizleyemez de gıcık yapar boğazına. (Bunu kuşlar için söylüyorduk (ben veteriner hekimim ya) o yüzden bebekte de aynı risk var diye düşünüyorum) sen bilirsin yinede

Çocuklar uyuduktan sonra diğer odadan açtım.hepimizin ruhuna iyi gelir güzelce uyuruz inşallah.Allah razı olsun

Kızımda bi sıkıntı yok şükür ben de emmeyip ağlıyormuşum çok geceleri yazı beklim ben de deldircem o zaman

Eşim de çocuk huzursuzsa hemen diyor resim paylaştın wp de ondan oldu bi ara gizlemiştim adamı laf söylemesin diye

Nazar boncuğu Yunan geleneği zaten diye biliyorum bizimki süs işte

İlahiyatçı bi arkadaşım var çocuğa çıkarken 3felak 3nas 3ihlas oku korur onlar demişti aklıma geldikçe yapıyorum

Şey yaptık yaprak kısmını kestik orta sert kısmı kaldı onu kemirdi 2 dk sonra aldım elinden koparır falan diye korktum

Eşim de çocuk huzursuzsa hemen diyor resim paylaştın wp de ondan oldu bi ara gizlemiştim adamı laf söylemesin diye

Benim kızımın doğduğu gün adına açtığım bir instagram sayfası var Hesabı sadece anane babanne dede halalarımız ve teyzemiz takip ediyor. Yakın arkadaşlarımı ve diğer akrabaları bile kabul etmedim nazar olur diye

Her 5 günde bir foto atıyorum altına yazıyorum İlay 80 günlük, 85 günlük diye. Büyüdüğünü izlemek o kadar güzelki
Ve hep devam edeceğim bir nevi arşiv gibi oldu benim için.

Büyüyüp aklı erdiğinde göstereceğim ona hesabını, umarım sever

Benim annem böyle birşey yapsaydı ben bayılırdımm bu nedenle bende kızıma böyle birşey yapmak, hatıra bırakmak istedim

Son düzenleme:
Ay ne güzel iyi düşünmüşsün . Şimdilik bi hesabı yok ama bilgisayarda dosya olarak bırakayımm diyorum bende karman çorman olmasın diye .
Seninki ne güzel büyüdüğünde hoş olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…