- 25 Ocak 2023
- 288
- 1.068
Gudmornik evribadiiiii bebesi 21.30da uyumuş ve sabah 6da kalkmış ama inat gibi kendisini uyku tutmamış bir anne bırakıyorum buraya. Biraz gerginim size içimi dökeyim. Dün akşam apartmanımızın kazan dairesinde sorun çıktığından kaloriferlerin sabaha yanmayacağını öğrendik. Bunu öğrendiğimizde kayınvalidemdeydik dedik ki kalalım madem bu gece onlarda..malum ev soğuk olur bebe üşümesin. Neyse, akşam da arkadaşlarımıza gittik bana 22:15te bir mesaj 'bebeğin bezi yarına yetmez alın isterseniz'.. öyle bir sinir oldum ki. Kendi ailem olsa bunu söylemez bile ertesi gün alır çocuğa kullanır haberimiz bile olmaz. İlçede bez nereden bulayım o saatte ayrıca.. yani bir bez almak bu kadar mı zor.. Ben de eve dönünce topladım eşyalarını eve gidelim biz bezi yoksa dedim çıktım geldim eve. Tüm gece de sinirimden uyuyamadım. İnsan torununa bi bez almaz mı ya? Zaten doğduğundan beri bir parça kıyafet almışlıkları yok bu son damla oldu. Sabah da eşime dedim ailen bir bezi bile çok görüyor torununa şimdiye kadar ne aldılar da gecenin o saati bez al diyor bana annen dedim. Annem hata etmiş sen kalmayarak 3 kat hatalı davranmışsın diyor. Arkadaşlar böyle kocaları döver misiniz sabaha mı bırakırsınız zira ben sabrımın son demlerindeyim her şey bir cinnete bakacak gibi.