2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Evde 3 öğün turluyoruz, huysuz tombisimi bir tek globber sakinlestiriyor 🤣😍
IMG_20240213_213906.jpg

Kızlaar bebişlere nazar boncuğu takıyor musunuz? Ben hiç takamıyorum iğneden korkup, başka önerisi olan?

Ya kızlar doktor bana başla demedi ama 5ay 10 günlük ben yavaş yavaş emziğe sürüp fln veriyorum direk yemek sularından 🤣🤣 yani bilmiyorum ama sanırım herkes kabak papates havuç kısmından başlıyor . İrmik ve pirinç unu 6.ay da mı kullanılıyor .. direk tadım olarak mı başlayacağız yani yoksa direk irmikli mamalardan fln mı yapacağız bilemedim
Bu işlerin kuralı anneye göre değişir bence canım içinden nasıl geliyorsa o doğrudur. Ben şu kadar geçsin şunlara geçerim demedim başladığımda yoğurt sebze muhallebi karışık gittim bi sorun çıkmadı şükür 4 aylıkken başladım. İlk günler emziği çorbaya nar suyuna banmıstım ben de😅

Ay adres ver çok beğendim ben
Ben altın yaptırdım. Bu siteden.. izmirde bir kuyumcu aynı zamanda..

Ama şu sayfa da çelik gümüş filan yapıyor.. hatta başka sayfalar da var.

Ben altın yaptırdım. Bu siteden.. izmirde bir kuyumcu aynı zamanda..

Ama şu sayfa da çelik gümüş filan yapıyor.. hatta başka sayfalar da var.
Altın demişken bebeğin kulağını deldirmeyin düşünüyor musunuz erken daha az acıtırmıs🥲

Merhaba kızlar benim işyerinde ikinci haftam ama sanırım olmayacak, yani benim açımdan hiçbir sorun yok ama bakıcı ne kadar çabalarsa çabalasın olmuyor. Kızım sürekli ağlıyor rahat uyusun diye hamakta aldım ben taşıyamam diyen kadın çocuğu indirmiyor yerine oturmuyor ama olmuyor. Bugün morardı ağlamaktan diye beni çağırdı daha gideli yarım saat olmuştu. Daha yeni geldin oldu haliyle amir bende bu kadarı benden olsun tüm gün için izin yazın dedim öyle olunca gidip geri gel dedi. Taksiyle eve gittim aradıktan 10 dk sonra evdeydim 5. Kattan girişe sesi geliyordu kapıyı açtım beni gördü ve sustu. Emzirdim mamayı almamış yedirdim gazını çıkardım altını aldım. Eli ağzında hep dış granülü sürdüm sakinleşir diye bıraktım ise döndüm 10 dk sonra yine ağlamaya başladı bu kez uyutabildi. Ben yarım saatte git gel yapmış oldum ise ama işte sorun herşey. Zaten yarım çalışıyorum öğleden sonra gidiyorum birde arada izin alınca suratlar beş karış. Abla birkaç gün daha deneyelim olmuyorsa zorlamayalım dedi. Zaten ramazanda kadın oruç tutacak bununla nasıl baş eder hiç bilmiyorum oluru yok gibi
Isyerindekilere kufur etmek istedim. Sanki bir bebek kolay buyuyor. Baksan kendileri mesailerinin yarisini sohbetle gecirir.
Weewell yogurt makinesi aldım da kaç derecede kaç saat yapıyorsunuz yogurtları
Bende aldim deneyince beni de etiketler misiniz?
Bak yasadiklarimiz emzik konusunda aynı. Elini yüzüne süre süre uyandırıyor meme istiyor. Denedikleirni ben de yapayım canım tşk ederkm
Elini yuzune cok surmesi alerjik durumlardan da olabiliyor, bazen saclari yuzune dokulunce cok elliyor benim kizim. Muslini ucgen yapip sadece kollarini sarip sakinlestirim oyle uyutuyorum bende 2-3 saate aciyorum
Ben kola başta olmak üzere her şeyi yiyorum içiyorum hemen hemen. Kızım zaten huysuz ne yapayım aman 😄
Kola kahve cay tursu gibi seyler benim kizimda huzursuzluk yapiyor. Ben cok nadir yiyorum o yuzden. Acaba 1-2 gun yediklerine dikkat etsen huzursuzlugu azalair mi?
Kızlar size bir fikirle geldim sizce mantıklı mı? Şimdi ben pratik şeyleri severim. O yüzden ek gıdada pratik şeyler yapmak istiyorum. Ben bir tencere çorba yapsam soğuduktan sonra konserve şeklinde saklayabilir miyim 1 aylık? Böyle 4-5 çeşit çorba yapmak istiyorum ayrı ayrı ya da buzlukta da saklayabilirim. Nasıl olur? Çünkü lor, kemik suyu, peynir altı suyu, bebe bisküvisi derken sürekli bunları yenileyemem 😅
Bildigim kadariyla corbalari sicakken kavanoza koyup agzini 2 geri 1 ileri kapatinca 1 ay dolapta kaliyor.
Altın demişken bebeğin kulağını deldirmeyin düşünüyor musunuz erken daha az acıtırmıs🥲
Kulaklarda akapunktur noktalari oldugu icin deldirmeyi cok onermiyorlar. Ben sanirim buyuyunceye kadar deldirmeyecegim.

Heveslenip hemen aldım mayomuzu.omuzları vs yanmasın diye böyle tercih ettim☺️Eki Görüntüle 3386442
Çok güzelmiş güle güle kullansın 😍 favoriledim yaza doğru alırım 🩷
Ya bi hocaya gidiyorlar bizim orda sıbyan mı ne bende de varmış eskiden çok ağlıyormuşum annemler okutmuş rahatlamışım😂 ben de bebeğime koruyucu dua yaptırdım duruyor doğduğundan beri yatağında🙏🏻
Sıbyan olunca senin çocuğa sonra onun çocuğa aktarılıyor diye duydum doğru mu?
10 aylıkken deldirmiştim ama bazı eczaneler yaşından önce deldirmeyi kabul etmedi.kremle uyuşturuluyor hiç hissetmiyor sadece ani gelen sesten irkilip korkuyor minnaklar 🙈 şuan küpesi küçük geliyor diye çıkardım kapanmak üzere yeni alıcam yarın

X