Bisküvi yapınca burada tarif atar msıınEski usül lü yoksa bu vakum cihazlarıyla mı?
Loru buzlukta porsiyonlayacağım canım. Bebe bisküvisi de cam kavanozda buzdolabında 2 hafta civarı duruyor diye biliyorum. Yani böyle taze fasulye yapmışsın konserve gibi düşün
Ya bi tane değil ki cevabını vereyim, zaten bugün annemin teyzesinin kızı sabahın 9 unda çat kapı geldi oturma odasında uyuyorum ben vir vir konuşuyor annemle onada ayrı uyuz oldum kalktım gittim odadan neyse Alparslan uyandı diyo ki hiç gelişmemiş bu bebek dedim yoo gayette gelişmiş normal bi bebek senin kızın şeker hastasıydı bebekleri obez doğdu ondan sana böyle geliyor evet bizimkiler öyleydi aman sağlıklı olsun da diyor en son, sağol ya gerçekten lafını sok sok sonra sağlıklı olsunlarda de.Ay ne ayıp laflar bunlar ya hiç iyi niyetli de durmuyor !!! Ben olsam tavrımı belli ederim kim olursa olsun , kimse bununla ilgili laf edemez her bebek farklıdır ne alaka , senin çocukların obezdi bana ne debenim çocuğum gayet normal iyi de besleniyor dr kontrolünde de tavrını da belli et bir daha söylemezler
Böyle bişey karşıma çıktı instagram da mama saklamayla ilgili bence böyle saklaya bilirizKızlar size bir fikirle geldim sizce mantıklı mı? Şimdi ben pratik şeyleri severim. O yüzden ek gıdada pratik şeyler yapmak istiyorum. Ben bir tencere çorba yapsam soğuduktan sonra konserve şeklinde saklayabilir miyim 1 aylık? Böyle 4-5 çeşit çorba yapmak istiyorum ayrı ayrı ya da buzlukta da saklayabilirim. Nasıl olur? Çünkü lor, kemik suyu, peynir altı suyu, bebe bisküvisi derken sürekli bunları yenileyemem
Ay laflara bak ya en gıcık olduğum laflar , yani ne gerek var böyle laflara hiç anlam veremiyorum ya Allah yardımcın olsunYa bi tane değil ki cevabını vereyim, zaten bugün annemin teyzesinin kızı sabahın 9 unda çat kapı geldi oturma odasında uyuyorum ben vir vir konuşuyor annemle onada ayrı uyuz oldum kalktım gittim odadan neyse Alparslan uyandı diyo ki hiç gelişmemiş bu bebek dedim yoo gayette gelişmiş normal bi bebek senin kızın şeker hastasıydı bebekleri obez doğdu ondan sana böyle geliyor evet bizimkiler öyleydi aman sağlıklı olsun da diyor en son, sağol ya gerçekten lafını sok sok sonra sağlıklı olsunlarda de.
Diğer şeyleri de bizzat kendi teyzem dedi kötü niyetli değil ama böyle de söylenmez çocukları 40 lıyken bizimkinin 2 katıymışmış yok senin sütün yaramıyormuş, teyzemin oğlu vefat ettiği için kıyamadım bişey diyemedim ona du bakalım şimdi diğer teyzelerim de gelecek bakalım zılgıtı kime çekecem
Bisküvi yapınca burada tarif atar msıın
Çok uzun süre saklamak sanırım vitamin değerini düşürüyor ki kimse yapmamışBöyle bişey karşıma çıktı instagram da mama saklamayla ilgili bence böyle saklaya biliriz
Ya bu insanlar gerçekten çok hadsiz. Zayıfa ayrı laf tombişe ayrı laf. Bu yorum yapma hakkını nasıl kendinde buluyorlar anlamıyorum.. benimkine de tosun gibi şişman filan demişti biri bende yo dr kontrolünde normal boyutta dedi demek ki senin gelin iyi bakamamış demiştimYani bu görenlerin bu bebek çok zayıf benim çocuklar 40 lıyken bunun 2 katıydı, aa hiç gelişmemiş annen sana iyi bakmamış gibi saçma sapan sözleri ne zaman son bulacak ya! Teyzemde olsa basacam yaygarayı görecekler o zaman. Bu tarz şeyler söyleyince ne geçiyor ellerine hangi anne bebeğine iyi bakmaz? Bıktım cahil insanlardan ya
Bi yakınımın kızı 2ysıdnaydı merdivenden düşünce doktor sabaha kadar uyutmayın demişti ama o kötü düşmüştü .Ya kizlar esim kizi severken kafasini yanlislikla kapiya carptii cok agladi. Sertmi carpti goremedimde. 8dede gece uykusuna gecicekti bayiliyor suan uykudan. Biyerden dusunce carpinca cocuk belli bir saar uyutulmuyodu oyle biseyler vardi sanki bilginiz varmi oyalayamiyorumda
Ya yok esimin demesine gore hafif vurmus bilemedimkiBi yakınımın kızı 2ysıdnaydı merdivenden düşünce doktor sabaha kadar uyutmayın demişti ama o kötü düşmüştü .
Neyi neyi neyiiiiYok gelmedi canm. Zaten kendi evime söyledim ben annemdeyim 2 hafta sonra gidince kavuşurum en erken.. sen denedin mi
Kolyeyi dedim ben amaNeyi neyi neyiiii