2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Kızlar bu arada bi doktorun yazısında okumuştum ek gıdada çocuğa ne kadar vermeliyiz falan çocuğa eziyet etmeyin istiyorsa verin demişti.Kızım da mesela istiyorsa bıraktığımda ağlıyor veriyorum neyse doyduğunu hissedince atıyor ağzından onlar ayarlıyor ölçüsünü bence. ffestinalente

Bisküvi yapınca burada tarif atar msıın

Ya bi tane değil ki cevabını vereyim, zaten bugün annemin teyzesinin kızı sabahın 9 unda çat kapı geldi oturma odasında uyuyorum ben vir vir konuşuyor annemle onada ayrı uyuz oldum kalktım gittim odadan neyse Alparslan uyandı diyo ki hiç gelişmemiş bu bebek dedim yoo gayette gelişmiş normal bi bebek senin kızın şeker hastasıydı bebekleri obez doğdu ondan sana böyle geliyor evet bizimkiler öyleydi aman sağlıklı olsun da diyor en son, sağol ya gerçekten lafını sok sok sonra sağlıklı olsunlarda de.
Diğer şeyleri de bizzat kendi teyzem dedi kötü niyetli değil ama böyle de söylenmez çocukları 40 lıyken bizimkinin 2 katıymışmış yok senin sütün yaramıyormuş, teyzemin oğlu vefat ettiği için kıyamadım bişey diyemedim ona du bakalım şimdi diğer teyzelerim de gelecek bakalım zılgıtı kime çekecem

Böyle bişey karşıma çıktı instagram da mama saklamayla ilgili bence böyle saklaya biliriz

Ay laflara bak ya en gıcık olduğum laflar , yani ne gerek var böyle laflara hiç anlam veremiyorum ya Allah yardımcın olsun

Bisküvi yapınca burada tarif atar msıın
bunu temmuz annelerinde görmüştüm.

Böyle bişey karşıma çıktı instagram da mama saklamayla ilgili bence böyle saklaya biliriz
Çok uzun süre saklamak sanırım vitamin değerini düşürüyor ki kimse yapmamış 3-4 gün için gerek yok taze yaparız artık

Ya kızlar doktor bana başla demedi ama 5ay 10 günlük ben yavaş yavaş emziğe sürüp fln veriyorum direk yemek sularından yani bilmiyorum ama sanırım herkes kabak papates havuç kısmından başlıyor . İrmik ve pirinç unu 6.ay da mı kullanılıyor .. direk tadım olarak mı başlayacağız yani yoksa direk irmikli mamalardan fln mı yapacağız bilemedim

Ya bu insanlar gerçekten çok hadsiz. Zayıfa ayrı laf tombişe ayrı laf. Bu yorum yapma hakkını nasıl kendinde buluyorlar anlamıyorum.. benimkine de tosun gibi şişman filan demişti biri bende yo dr kontrolünde normal boyutta dedi demek ki senin gelin iyi bakamamış demiştim oysakızım azcık tombik şimdi o düşünsün ulan bizimki zayıfmış diye

Ya kizlar esim kizi severken kafasini yanlislikla kapiya carptii cok agladi. Sertmi carpti goremedimde. 8dede gece uykusuna gecicekti bayiliyor suan uykudan. Biyerden dusunce carpinca cocuk belli bir saar uyutulmuyodu oyle biseyler vardi sanki bilginiz varmi oyalayamiyorumda

Bi yakınımın kızı 2ysıdnaydı merdivenden düşünce doktor sabaha kadar uyutmayın demişti ama o kötü düşmüştü .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…