2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Kızlaar bebişlere nazar boncuğu takıyor musunuz? Ben hiç takamıyorum iğneden korkup, başka önerisi olan?

Bu işlerin kuralı anneye göre değişir bence canım içinden nasıl geliyorsa o doğrudur. Ben şu kadar geçsin şunlara geçerim demedim başladığımda yoğurt sebze muhallebi karışık gittim bi sorun çıkmadı şükür 4 aylıkken başladım. İlk günler emziği çorbaya nar suyuna banmıstım ben de

Ay adres ver çok beğendim ben
Ben altın yaptırdım. Bu siteden.. izmirde bir kuyumcu aynı zamanda..

Ama şu sayfa da çelik gümüş filan yapıyor.. hatta başka sayfalar da var.

Altın demişken bebeğin kulağını deldirmeyin düşünüyor musunuz erken daha az acıtırmıs

Isyerindekilere kufur etmek istedim. Sanki bir bebek kolay buyuyor. Baksan kendileri mesailerinin yarisini sohbetle gecirir.
Weewell yogurt makinesi aldım da kaç derecede kaç saat yapıyorsunuz yogurtları
Bende aldim deneyince beni de etiketler misiniz?
Bak yasadiklarimiz emzik konusunda aynı. Elini yüzüne süre süre uyandırıyor meme istiyor. Denedikleirni ben de yapayım canım tşk ederkm
Elini yuzune cok surmesi alerjik durumlardan da olabiliyor, bazen saclari yuzune dokulunce cok elliyor benim kizim. Muslini ucgen yapip sadece kollarini sarip sakinlestirim oyle uyutuyorum bende 2-3 saate aciyorum
Ben kola başta olmak üzere her şeyi yiyorum içiyorum hemen hemen. Kızım zaten huysuz ne yapayım aman
Kola kahve cay tursu gibi seyler benim kizimda huzursuzluk yapiyor. Ben cok nadir yiyorum o yuzden. Acaba 1-2 gun yediklerine dikkat etsen huzursuzlugu azalair mi?
Bildigim kadariyla corbalari sicakken kavanoza koyup agzini 2 geri 1 ileri kapatinca 1 ay dolapta kaliyor.
Altın demişken bebeğin kulağını deldirmeyin düşünüyor musunuz erken daha az acıtırmıs
Kulaklarda akapunktur noktalari oldugu icin deldirmeyi cok onermiyorlar. Ben sanirim buyuyunceye kadar deldirmeyecegim.

Heveslenip hemen aldım mayomuzu.omuzları vs yanmasın diye böyle tercih ettimEki Görüntüle 3386442
Çok güzelmiş güle güle kullansın favoriledim yaza doğru alırım
Ya bi hocaya gidiyorlar bizim orda sıbyan mı ne bende de varmış eskiden çok ağlıyormuşum annemler okutmuş rahatlamışım ben de bebeğime koruyucu dua yaptırdım duruyor doğduğundan beri yatağında
Sıbyan olunca senin çocuğa sonra onun çocuğa aktarılıyor diye duydum doğru mu?
10 aylıkken deldirmiştim ama bazı eczaneler yaşından önce deldirmeyi kabul etmedi.kremle uyuşturuluyor hiç hissetmiyor sadece ani gelen sesten irkilip korkuyor minnaklar şuan küpesi küçük geliyor diye çıkardım kapanmak üzere yeni alıcam yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…