- 11 Eylül 2023
- 1.905
- 3.301
- 29
Ahah ben yoğurt makinesi sandımKolyeyi dedim ben ama
Bu işlerin kuralı anneye göre değişir bence canım içinden nasıl geliyorsa o doğrudur. Ben şu kadar geçsin şunlara geçerim demedim başladığımda yoğurt sebze muhallebi karışık gittim bi sorun çıkmadı şükür 4 aylıkken başladım. İlk günler emziği çorbaya nar suyuna banmıstım ben deYa kızlar doktor bana başla demedi ama 5ay 10 günlük ben yavaş yavaş emziğe sürüp fln veriyorum direk yemek sularındanyani bilmiyorum ama sanırım herkes kabak papates havuç kısmından başlıyor . İrmik ve pirinç unu 6.ay da mı kullanılıyor .. direk tadım olarak mı başlayacağız yani yoksa direk irmikli mamalardan fln mı yapacağız bilemedim
Künyesinde var benim kızınKızlaar bebişlere nazar boncuğu takıyor musunuz? Ben hiç takamıyorum iğneden korkup, başka önerisi olan?
Sütü gönderdin mi adreseKolye gelmedi kargoda ama görseli geldi :) çok iyi çekememişler ama meraklanmayın :) Harf kızımın saçlarından beyazlar Sütarkasında da kızımın resmi var o pek iyi olmamış çizim ama olsundu @Zeug septembrmom
Parasını hakkıyla çıkarın kız gezdir tabi
Ay adres ver çok beğendim benKolye gelmedi kargoda ama görseli geldi :) çok iyi çekememişler ama meraklanmayın :) Harf kızımın saçlarından beyazlar Sütarkasında da kızımın resmi var o pek iyi olmamış çizim ama olsundu @Zeug septembrmom
Evet saç ve sütü gönderim..Sütü gönderdin mi adrese
Ben altın yaptırdım. Bu siteden.. izmirde bir kuyumcu aynı zamanda..Ay adres ver çok beğendim ben
Benimkinin de var hala takmadım künyeyi zarar verir belki dşye takayım bari artıkKünyesinde var benim kızın
Bayıldım ben ya çok anlamlı ve şık. Takacak misin saklıcak misinKolye gelmedi kargoda ama görseli geldi :) çok iyi çekememişler ama meraklanmayın :) Harf kızımın saçlarından beyazlar Sütarkasında da kızımın resmi var o pek iyi olmamış çizim ama olsundu @Zeug septembrmom
Altın demişken bebeğin kulağını deldirmeyin düşünüyor musunuz erken daha az acıtırmısBen altın yaptırdım. Bu siteden.. izmirde bir kuyumcu aynı zamanda..
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Ama şu sayfa da çelik gümüş filan yapıyor.. hatta başka sayfalar da var.
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
1aydur takıyorum canım sıkıntı çıkmadı şükürBenimkinin de var hala takmadım künyeyi zarar verir belki dşye takayım bari artık
Takarım ya :) o yüzden altın aldım kararma vs olmasın diyeBayıldım ben ya çok anlamlı ve şık. Takacak misin saklıcak misin
Evet ama kıyamıyorum yaa. Deldircem ama şuan için erken sankiAltın demişken bebeğin kulağını deldirmeyin düşünüyor musunuz erken daha az acıtırmıs
Bende takayım eve dönünce inşallah o zaman.. 6 aya yaklaşçak1aydur takıyorum canım sıkıntı çıkmadı şükür
Isyerindekilere kufur etmek istedim. Sanki bir bebek kolay buyuyor. Baksan kendileri mesailerinin yarisini sohbetle gecirir.Merhaba kızlar benim işyerinde ikinci haftam ama sanırım olmayacak, yani benim açımdan hiçbir sorun yok ama bakıcı ne kadar çabalarsa çabalasın olmuyor. Kızım sürekli ağlıyor rahat uyusun diye hamakta aldım ben taşıyamam diyen kadın çocuğu indirmiyor yerine oturmuyor ama olmuyor. Bugün morardı ağlamaktan diye beni çağırdı daha gideli yarım saat olmuştu. Daha yeni geldin oldu haliyle amir bende bu kadarı benden olsun tüm gün için izin yazın dedim öyle olunca gidip geri gel dedi. Taksiyle eve gittim aradıktan 10 dk sonra evdeydim 5. Kattan girişe sesi geliyordu kapıyı açtım beni gördü ve sustu. Emzirdim mamayı almamış yedirdim gazını çıkardım altını aldım. Eli ağzında hep dış granülü sürdüm sakinleşir diye bıraktım ise döndüm 10 dk sonra yine ağlamaya başladı bu kez uyutabildi. Ben yarım saatte git gel yapmış oldum ise ama işte sorun herşey. Zaten yarım çalışıyorum öğleden sonra gidiyorum birde arada izin alınca suratlar beş karış. Abla birkaç gün daha deneyelim olmuyorsa zorlamayalım dedi. Zaten ramazanda kadın oruç tutacak bununla nasıl baş eder hiç bilmiyorum oluru yok gibi
Bende aldim deneyince beni de etiketler misiniz?Weewell yogurt makinesi aldım da kaç derecede kaç saat yapıyorsunuz yogurtları
Elini yuzune cok surmesi alerjik durumlardan da olabiliyor, bazen saclari yuzune dokulunce cok elliyor benim kizim. Muslini ucgen yapip sadece kollarini sarip sakinlestirim oyle uyutuyorum bende 2-3 saate aciyorumBak yasadiklarimiz emzik konusunda aynı. Elini yüzüne süre süre uyandırıyor meme istiyor. Denedikleirni ben de yapayım canım tşk ederkm
Kola kahve cay tursu gibi seyler benim kizimda huzursuzluk yapiyor. Ben cok nadir yiyorum o yuzden. Acaba 1-2 gun yediklerine dikkat etsen huzursuzlugu azalair mi?Ben kola başta olmak üzere her şeyi yiyorum içiyorum hemen hemen. Kızım zaten huysuz ne yapayım aman
Bildigim kadariyla corbalari sicakken kavanoza koyup agzini 2 geri 1 ileri kapatinca 1 ay dolapta kaliyor.Kızlar size bir fikirle geldim sizce mantıklı mı? Şimdi ben pratik şeyleri severim. O yüzden ek gıdada pratik şeyler yapmak istiyorum. Ben bir tencere çorba yapsam soğuduktan sonra konserve şeklinde saklayabilir miyim 1 aylık? Böyle 4-5 çeşit çorba yapmak istiyorum ayrı ayrı ya da buzlukta da saklayabilirim. Nasıl olur? Çünkü lor, kemik suyu, peynir altı suyu, bebe bisküvisi derken sürekli bunları yenileyemem
Kulaklarda akapunktur noktalari oldugu icin deldirmeyi cok onermiyorlar. Ben sanirim buyuyunceye kadar deldirmeyecegim.Altın demişken bebeğin kulağını deldirmeyin düşünüyor musunuz erken daha az acıtırmıs
Çok güzelmiş güle güle kullansınHeveslenip hemen aldım mayomuzu.omuzları vs yanmasın diye böyle tercih ettimEki Görüntüle 3386442
Sıbyan olunca senin çocuğa sonra onun çocuğa aktarılıyor diye duydum doğru mu?Ya bi hocaya gidiyorlar bizim orda sıbyan mı ne bende de varmış eskiden çok ağlıyormuşum annemler okutmuş rahatlamışımben de bebeğime koruyucu dua yaptırdım duruyor doğduğundan beri yatağında
10 aylıkken deldirmiştim ama bazı eczaneler yaşından önce deldirmeyi kabul etmedi.kremle uyuşturuluyor hiç hissetmiyor sadece ani gelen sesten irkilip korkuyor minnaklarAltın demişken bebeğin kulağını deldirmeyin düşünüyor musunuz erken daha az acıtırmıs