2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255

Ayakkabıyı o zaman alırım diyorum yürümeye başlamış olurlar deneyerek alırım🥹
Altına zaten mayo bez takacağız ben sanırım sadece üst alırım komple kapalı .. alttan çıtçıtlı mı

Canım muz veriyorsan az zeytinyağı damlat .ben gece muhallebisine başladığımda uykusu uzadı cidden.bebekler sandığımızdan akıllı artık kaşığını ya da önlüğünü görünce kıpır kıpır oluyor onu yiyince gece uykusu vakti olduğumu anlıyor gibi sakin koyuyorum yatağına.gerçi ben 2haftalıkken gece iki saatte bir kaldırmayı bırakmıştım ondan belki çok uyku sıkıntısı yaşatmadı bize🧿
Mamadan . Sonra da gazına bak kesin

Benim pek sabrım olmaz ne yazık ki biraz düzeltmeye çalışıyorum kendimi ama zor şuan motor gelişimi de az yani alıp bir şeyi nasıl yiyecek doktorun programı dışına da çıkmak istemiyorum. O yüzden ben daha aklı erince ne bileyim kahvaltı yapar pancake i ona veririm yer diğerlerini ben veririm gibi düşünüyorum.
Evet biraz da akışa bırakmak lazım zaten ilerledikçe onlar ne istediğini gösteriyor. Çok kurallara bağlı kalmamak lazım

Kızlar size bir fikirle geldim sizce mantıklı mı? Şimdi ben pratik şeyleri severim. O yüzden ek gıdada pratik şeyler yapmak istiyorum. Ben bir tencere çorba yapsam soğuduktan sonra konserve şeklinde saklayabilir miyim 1 aylık? Böyle 4-5 çeşit çorba yapmak istiyorum ayrı ayrı ya da buzlukta da saklayabilirim. Nasıl olur? Çünkü lor, kemik suyu, peynir altı suyu, bebe bisküvisi derken sürekli bunları yenileyemem 😅

Kızlar size bir fikirle geldim sizce mantıklı mı? Şimdi ben pratik şeyleri severim. O yüzden ek gıdada pratik şeyler yapmak istiyorum. Ben bir tencere çorba yapsam soğuduktan sonra konserve şeklinde saklayabilir miyim 1 aylık? Böyle 4-5 çeşit çorba yapmak istiyorum ayrı ayrı ya da buzlukta da saklayabilirim. Nasıl olur? Çünkü lor, kemik suyu, peynir altı suyu, bebe bisküvisi derken sürekli bunları yenileyemem 😅
Çorbaları kavanozlara vakumluyorlar

Ya bende aynısını düşündüm ama bu gün de sordum lor peyniri ve yoğurt 3 gün saklana biliyor ama çorba hele ki sebzeli taze verilmesi gerekiyor ama bisküvi saklana bilir yine ama bilmiyorum kaç gün

Yani bu görenlerin bu bebek çok zayıf benim çocuklar 40 lıyken bunun 2 katıydı, aa hiç gelişmemiş annen sana iyi bakmamış gibi saçma sapan sözleri ne zaman son bulacak ya! Teyzemde olsa basacam yaygarayı görecekler o zaman. Bu tarz şeyler söyleyince ne geçiyor ellerine hangi anne bebeğine iyi bakmaz? Bıktım cahil insanlardan ya
Ay ne ayıp laflar bunlar ya hiç iyi niyetli de durmuyor !!! Ben olsam tavrımı belli ederim kim olursa olsun , kimse bununla ilgili laf edemez her bebek farklıdır ne alaka , senin çocukların obezdi bana ne de 😃 benim çocuğum gayet normal iyi de besleniyor dr kontrolünde de tavrını da belli et bir daha söylemezler

Çorbaları kavanozlara vakumluyorlar
Eski usül lü yoksa bu vakum cihazlarıyla mı?
Ya bende aynısını düşündüm ama bu gün de sordum lor peyniri ve yoğurt 3 gün saklana biliyor ama çorba hele ki sebzeli taze verilmesi gerekiyor ama bisküvi saklana bilir yine ama bilmiyorum kaç gün
Loru buzlukta porsiyonlayacağım canım. Bebe bisküvisi de cam kavanozda buzdolabında 2 hafta civarı duruyor diye biliyorum. Yani böyle taze fasulye yapmışsın konserve gibi düşün 😂

Loru buzlukta porsiyonlayacağım canım. Bebe bisküvisi de cam kavanozda buzdolabında 2 hafta civarı duruyor diye biliyorum. Yani böyle taze fasulye yapmışsın konserve gibi düşün 😂
Eski usul canım çorbalar 3 4gin gibi gidiyormuş öyle.

Valla bilemiyorum eğer oluyorsa bende yapiyim 🤣🤣🤣🫣🫣🫣

Cuma bime geliyor kaparım inşallah kurtarıcı oluyorlar 🙃
9A8D126C-45D6-4862-98DD-408A6D8B8ACC.jpeg

X