2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Aaa arçeliğinde mi varmış fiyatları nasıl?
evet son çıkanlar kefir bile yapıyor ama pahalı onlar 7 8 bin falan ama ben bu modeli aldım, normalde 2 bin küsur fiyatı var canım abim arçelikte çalışıyor saha sorumlusu 1500 e indirtti

Eklentiler

• 815c71b7-6a43-4d16-8868-5f9175c8c03e.jpeg
    72,3 KB · Görüntüleme: 77
evet son çıkanlar kefir bile yapıyor ama pahalı onlar 7 8 bin falan ama ben bu modeli aldım, normalde 2 bin küsur fiyatı var canım abim arçelikte çalışıyor saha sorumlusu 1500 e indirtti
Neymiş bunun modeli canım kefir yapmam ama başka bir şey yapıyor mu

Sen yine de bi gece uykusu uyumadan ek bişi yedirmeyi denesen canım muhallebi gibi bir şey yapsan. Benşm çevremde memeyi tutmayan bebekleri okutanlar vardı rahatlamışlardı sonrasında
ne okutmuşlar acaba bizde okutalım nas felak ayetel kürsi hep okuyorum ama

Erken değil mi ? Beden ölçüsü olarak . Yani bende almak isterim ama beden tutturamam diye korkuyorum bir de nasıl mayo alınması gerektiğini bilmiyorum
Canım yorumlara baktım bir de 18-24 ay olarak aldım seneye de giyer diye.yazın fiyatı yükselir diye düşündüm

Ay bak şimdi aklıma soktun arçelikin ne gönderir misin bi bakayım linkini her şey evlatlarımız için nasılsa
Benimde burdakiler aklıma soktu ama ben hayatımda yoğurt yapmadım bi de biz pastörize süt alıp yapacağız bebeler için probiyotik mayada kullanacağız eski usül ile zor tutuyormuş bu makinelerde çok rahat oluyormuş o yüzden aldım ben , bi de bebekle cidden uğraşamam zor bela yemek yapıyorum bu bana kolaylık sağlayacak

Başka sitelerede bak istersen uygun fiyatlı bulabilirsin belki

Canım yorumlara baktım bir de 18-24 ay olarak aldım seneye de giyer diye.yazın fiyatı yükselir diye düşündüm
Yok mantıklı aslında şimdiden almak lazım yazlık şeyleri .. sizinki kaç aylık ? Benim ki 5 . Temmuz ağustosta sokarım denize ben .. 10-11 aylık oluyor denk gelir herhalde büyük gelmez gibi toplar falan giydiğinde mantıklı . Sizinki uzun kollu sanırım .. plaj ayakkabısı falanda almak lazım ama bnun için bi Instagram destekçisi bulmak lazım .
Nereden aldınız acaba

Aynen iyiymiş baya . Ben wewell incini 1200 aldım baya uyguna . Evet makineler büyük kolaylık bakalım . Hangi sütü kullanacaksın peki . Süt ve maya arıyorum ben de

Benim pek sabrım olmaz ne yazık ki biraz düzeltmeye çalışıyorum kendimi ama zor şuan motor gelişimi de az yani alıp bir şeyi nasıl yiyecek doktorun programı dışına da çıkmak istemiyorum. O yüzden ben daha aklı erince ne bileyim kahvaltı yapar pancake i ona veririm yer diğerlerini ben veririm gibi düşünüyorum.

Ayakkabıyı o zaman alırım diyorum yürümeye başlamış olurlar deneyerek alırım

Az önce muzlu bebe bisküvili ufacık bişi verdim sevdi baya, gece yatmadan yarım saat ni saat önce denerim canım bütün tuşlara basicam artık
Canım muz veriyorsan az zeytinyağı damlat .ben gece muhallebisine başladığımda uykusu uzadı cidden.bebekler sandığımızdan akıllı artık kaşığını ya da önlüğünü görünce kıpır kıpır oluyor onu yiyince gece uykusu vakti olduğumu anlıyor gibi sakin koyuyorum yatağına.gerçi ben 2haftalıkken gece iki saatte bir kaldırmayı bırakmıştım ondan belki çok uyku sıkıntısı yaşatmadı bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…