2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Altına zaten mayo bez takacağız ben sanırım sadece üst alırım komple kapalı .. alttan çıtçıtlı mı

Mamadan . Sonra da gazına bak kesin

Evet biraz da akışa bırakmak lazım zaten ilerledikçe onlar ne istediğini gösteriyor. Çok kurallara bağlı kalmamak lazım

Kızlar size bir fikirle geldim sizce mantıklı mı? Şimdi ben pratik şeyleri severim. O yüzden ek gıdada pratik şeyler yapmak istiyorum. Ben bir tencere çorba yapsam soğuduktan sonra konserve şeklinde saklayabilir miyim 1 aylık? Böyle 4-5 çeşit çorba yapmak istiyorum ayrı ayrı ya da buzlukta da saklayabilirim. Nasıl olur? Çünkü lor, kemik suyu, peynir altı suyu, bebe bisküvisi derken sürekli bunları yenileyemem

Çorbaları kavanozlara vakumluyorlar

Ya bende aynısını düşündüm ama bu gün de sordum lor peyniri ve yoğurt 3 gün saklana biliyor ama çorba hele ki sebzeli taze verilmesi gerekiyor ama bisküvi saklana bilir yine ama bilmiyorum kaç gün

Ay ne ayıp laflar bunlar ya hiç iyi niyetli de durmuyor !!! Ben olsam tavrımı belli ederim kim olursa olsun , kimse bununla ilgili laf edemez her bebek farklıdır ne alaka , senin çocukların obezdi bana ne de benim çocuğum gayet normal iyi de besleniyor dr kontrolünde de tavrını da belli et bir daha söylemezler

Çorbaları kavanozlara vakumluyorlar
Eski usül lü yoksa bu vakum cihazlarıyla mı?
Ya bende aynısını düşündüm ama bu gün de sordum lor peyniri ve yoğurt 3 gün saklana biliyor ama çorba hele ki sebzeli taze verilmesi gerekiyor ama bisküvi saklana bilir yine ama bilmiyorum kaç gün
Loru buzlukta porsiyonlayacağım canım. Bebe bisküvisi de cam kavanozda buzdolabında 2 hafta civarı duruyor diye biliyorum. Yani böyle taze fasulye yapmışsın konserve gibi düşün

Eski usul canım çorbalar 3 4gin gibi gidiyormuş öyle.

Valla bilemiyorum eğer oluyorsa bende yapiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…