2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Hayır düşünmüyorum biraz daha büyüyünce önüne kendisi yesin diye bir şeyler koyarım ama doyduktan sonra cila niyetine.

NewMamaa bende aldım yoğurt makinesi dediğin gibi bizim avm de ki kız sağolsun , abla ben ayırdım gel dedi
bende arçelik in alacağım hem küçük kavanoz hemde büyük haznesi var, bunda da annem pıt pıt etti ne gerek var diye ayy bu kadınlarla uğraşmak zor iyisimi kimseye bişey anlatmayacan

Kız bizim halalarımız melekmiş meğer oğlumun boklu zıbınını bile yıkadı halası ya

Kuzum eminim sabah gerçekten aşırı dolu bir bez le uyanıyor hatta taşıyor bezi cişten. Gün içinde de böyle, sürekli burnunu boynuma göğsüme sürtüyor meme için
Sen yine de bi gece uykusu uyumadan ek bişi yedirmeyi denesen canım muhallebi gibi bir şey yapsan. Benşm çevremde memeyi tutmayan bebekleri okutanlar vardı rahatlamışlardı sonrasında

Görümcen sanırım bekar ve 20li yaşlarda ki hala dünyanın kendi etrafında döndüğünü sanıyor Yakında ona da gelecek sıra sen de o zaman fazlasıyla bu söylediklerinin hakkını verirsin ama o zamana kadar eve girişine kısıtlama getir bence biraz nerede durması gerektiğini öğrensin. Normalde bu tarz yorumlar yapmayı pek sevmem, herkes ne yapacağını bilir ama geçen de yazmıştın sinir oldım görümcene
Hayır düşünmüyorum biraz daha büyüyünce önüne kendisi yesin diye bir şeyler koyarım ama doyduktan sonra cila niyetine.
Ben ilk başta karışık giderim diyordum ama kilosu geride kalmaya başladı. 1 haftadır hasta diye yemiyor iyice zayıfladı. Beni afakankar basmaya başladı. Ben de duruma göre bakacağım

Cevap versen sorunlu olursun birde. Yapıp yapıp cevaplarını alınca da ne dedim ki ben moduna girer bu cinsler.

Ay yalan yok onun öyle garip değişik şeyleri var . Çıkarı menfaati ne bilmiyorum neden yapıyor onu da bilmiyorum bu yüzden mesafe koydum . Başka şehirdeyiz zaten . Anca ararsa görüntülü yeğeni için onda da abisi gösteriyor uzun zamandan beri de aramıyor bilmiyorum eşim de aramıyor normalde kardeş delisi aman hiç merak etmiyorum valla şeytan instagramdan da hikaye kısmını engelle diyor görmesin an a yeğenini oradan görüp paylaşımlarımı beğeniyor . Gidelim İstanbul’a hiç bir şey olmamış gibi sever halamda halam bayrama kadar beklemek zorunda valla anca öyle sever ..
kendisi 20 yıllık evli çocuğu yok sormadım olmuyor mu yapmıyor mu bilmiyorum beni ilgilendirmez ,özel hayatı. Evde 4 tane büyük köpek besliyor ..

Kız bizim halalarımız melekmiş meğer oğlumun boklu zıbınını bile yıkadı halası ya
Ay sorma cidden bizimkiler melek ulan diyorumki bende halayım 2 yeğenimde elimde büyüdü . Yengeme hiç böyle şeyler demedim , düşündüm de bende yeğenimin boklu kıyafetlerini çok yıkadım

bende arçelik in alacağım hem küçük kavanoz hemde büyük haznesi var, bunda da annem pıt pıt etti ne gerek var diye ayy bu kadınlarla uğraşmak zor iyisimi kimseye bişey anlatmayacan
Ay bak şimdi aklıma soktun arçelikin ne gönderir misin bi bakayım linkini her şey evlatlarımız için nasılsa

Aaa koca kadın valla şaşırdım. Allah sana kolaylık versin canım ne desem boş neyse ki uzakta

Bak yasadiklarimiz emzik konusunda aynı. Elini yüzüne süre süre uyandırıyor meme istiyor. Denedikleirni ben de yapayım canım tşk ederkm

Sen yine de bi gece uykusu uyumadan ek bişi yedirmeyi denesen canım muhallebi gibi bir şey yapsan. Benşm çevremde memeyi tutmayan bebekleri okutanlar vardı rahatlamışlardı sonrasında
Az önce muzlu bebe bisküvili ufacık bişi verdim sevdi baya, gece yatmadan yarım saat ni saat önce denerim canım bütün tuşlara basicam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…