Hayır düşünmüyorum biraz daha büyüyünce önüne kendisi yesin diye bir şeyler koyarım ama doyduktan sonra cila niyetine.Anladım canım. Sen blw yapmayı düşünüyor musun?
Ah bu blw tariflerigeçen ben de okudum yok 1.5 cm kalınlığında şu boyda falan diyor Allahım dedim
Yaşadığın çok zor bir durum canım. Gitmen gerek ama gitmek hem senin hem bebeğin için çok zorbebeklerimiz şu aşamada sadece bizi istiyorlar bakıcı onlar için kabul edilmesi çok zor bir durum. Bazen annem geliyor. Sabah sen yat ben bakarım diyor ama bir de bana sor. Kendim dışında kimseye bırakasım gelmiyor. Ne kadar görse de babasını ananesini bile çok kabullenmiyor. Sürekli ağlamak istiyor, uykuya direniyor. Umarım sizin için hangisi daha iyi olacaksa bir yol bulursunuz
bende arçelik in alacağım hem küçük kavanoz hemde büyük haznesi var, bunda da annem pıt pıt etti ne gerek var diye ayy bu kadınlarla uğraşmak zor iyisimi kimseye bişey anlatmayacanNewMamaa bende aldım yoğurt makinesi dediğin gibi bizim avm de ki kız sağolsun , abla ben ayırdım gel dedi
Kız bizim halalarımız melekmiş meğer oğlumun boklu zıbınını bile yıkadı halası yaHahaabizi görsen .. Güler misin ağlar mısın ? Cidden komik . Ben artık gülüyorum çünkü beni huzursuz etmek için yapıyor .. geçen odadayız altını değiştiriyorum Berke nin , bizimki seviyor yeğenini ay halam sen annene hiç çekmedin mi dayına babana mı çektin annenden bir tek ayak parmaklarını mı aldın ay halam anneye hiç bir şeyin çekmemiş vs vs diyip durdu ama öyle durduk yere değil ima lı huzursuz etmek için .. ay dedim x komiksin komşunun çocuğuna çekecek hali yok ya baba tarafı ya anne yada karışık dedim . Valla ne dersen de halası anası benim fazla kı.ını yırtmaya gerek yok dedim
Aaa arçeliğinde mi varmış fiyatları nasıl?bende arçelik in alacağım hem küçük kavanoz hemde büyük haznesi var, bunda da annem pıt pıt etti ne gerek var diye ayy bu kadınlarla uğraşmak zor iyisimi kimseye bişey anlatmayacan
Ben de 3.aydan sonra başladımKızlar artık acı ve gazlı şeyler yemeye başladınız mı Kuru fasulye mercimek çorbası çiğköfte falan
Sen yine de bi gece uykusu uyumadan ek bişi yedirmeyi denesen canım muhallebi gibi bir şey yapsan. Benşm çevremde memeyi tutmayan bebekleri okutanlar vardı rahatlamışlardı sonrasındaKuzum eminim sabah gerçekten aşırı dolu bir bez le uyanıyor hatta taşıyor bezi cişten. Gün içinde de böyle, sürekli burnunu boynuma göğsüme sürtüyor meme için
Görümcen sanırım bekar ve 20li yaşlarda ki hala dünyanın kendi etrafında döndüğünü sanıyorHahaabizi görsen .. Güler misin ağlar mısın ? Cidden komik . Ben artık gülüyorum çünkü beni huzursuz etmek için yapıyor .. geçen odadayız altını değiştiriyorum Berke nin , bizimki seviyor yeğenini ay halam sen annene hiç çekmedin mi dayına babana mı çektin annenden bir tek ayak parmaklarını mı aldın ay halam anneye hiç bir şeyin çekmemiş vs vs diyip durdu ama öyle durduk yere değil ima lı huzursuz etmek için .. ay dedim x komiksin komşunun çocuğuna çekecek hali yok ya baba tarafı ya anne yada karışık dedim . Valla ne dersen de halası anası benim fazla kı.ını yırtmaya gerek yok dedim
Ben ilk başta karışık giderim diyordum ama kilosu geride kalmaya başladı. 1 haftadır hasta diye yemiyor iyice zayıfladı. Beni afakankar basmaya başladı. Ben de duruma göre bakacağımHayır düşünmüyorum biraz daha büyüyünce önüne kendisi yesin diye bir şeyler koyarım ama doyduktan sonra cila niyetine.
Yani bu görenlerin bu bebek çok zayıf benim çocuklar 40 lıyken bunun 2 katıydı, aa hiç gelişmemiş annen sana iyi bakmamış gibi saçma sapan sözleri ne zaman son bulacak ya! Teyzemde olsa basacam yaygarayı görecekler o zaman. Bu tarz şeyler söyleyince ne geçiyor ellerine hangi anne bebeğine iyi bakmaz? Bıktım cahil insanlardan ya
Yani bu görenlerin bu bebek çok zayıf benim çocuklar 40 lıyken bunun 2 katıydı, aa hiç gelişmemiş annen sana iyi bakmamış gibi saçma sapan sözleri ne zaman son bulacak ya! Teyzemde olsa basacam yaygarayı görecekler o zaman. Bu tarz şeyler söyleyince ne geçiyor ellerine hangi anne bebeğine iyi bakmaz? Bıktım cahil insanlardan ya
Hayır düşünmüyorum biraz daha büyüyünce önüne kendisi yesin diye bir şeyler koyarım ama doyduktan sonra cila niyetine.
Ay yalan yok onun öyle garip değişik şeyleri var . Çıkarı menfaati ne bilmiyorumGörümcen sanırım bekar ve 20li yaşlarda ki hala dünyanın kendi etrafında döndüğünü sanıyorYakında ona da gelecek sıra sen de o zaman fazlasıyla bu söylediklerinin hakkını verirsin ama o zamana kadar eve girişine kısıtlama getir bence biraz nerede durması gerektiğini öğrensin. Normalde bu tarz yorumlar yapmayı pek sevmem, herkes ne yapacağını bilir ama geçen de yazmıştın sinir oldım görümcene
Ben ilk başta karışık giderim diyordum ama kilosu geride kalmaya başladı. 1 haftadır hasta diye yemiyor iyice zayıfladı. Beni afakankar basmaya başladı. Ben de duruma göre bakacağım
Ay sorma cidden bizimkiler melekKız bizim halalarımız melekmiş meğer oğlumun boklu zıbınını bile yıkadı halası ya
Ay bak şimdi aklıma soktunbende arçelik in alacağım hem küçük kavanoz hemde büyük haznesi var, bunda da annem pıt pıt etti ne gerek var diye ayy bu kadınlarla uğraşmak zor iyisimi kimseye bişey anlatmayacan
Aaa koca kadın valla şaşırdım. Allah sana kolaylık versin canım ne desem boşAy yalan yok onun öyle garip değişik şeyleri var . Çıkarı menfaati ne bilmiyorumneden yapıyor onu da bilmiyorum bu yüzden mesafe koydum . Başka şehirdeyiz zaten . Anca ararsa görüntülü yeğeni için onda da abisi gösteriyor uzun zamandan beri de aramıyor bilmiyorum eşim de aramıyor normalde kardeş delisi aman hiç merak etmiyorum valla şeytan instagramdan da hikaye kısmını engelle diyor görmesin an a yeğenini oradan görüp paylaşımlarımı beğeniyor . Gidelim İstanbul’a hiç bir şey olmamış gibi sever halamda halam bayrama kadar beklemek zorunda valla anca öyle sever ..
kendisi 20 yıllık evli çocuğu yok sormadım olmuyor mu yapmıyor mu bilmiyorumbeni ilgilendirmez ,özel hayatı. Evde 4 tane büyük köpek besliyor ..
Bak yasadiklarimiz emzik konusunda aynı. Elini yüzüne süre süre uyandırıyor meme istiyor. Denedikleirni ben de yapayım canım tşk ederkmKuzum benim kızımda da aynu durum var biliyorsun bu grubun en uykuyu sevmeyen bebekleri bizde maalesef. Bizde gece 1.5 saatte bir kalkıyoruz hala dediğin gibi meme vermeden durmuyor. Arada ben emzik veriyorum istemiyor ellerini yüzüne süre süre uyandırıyor kendini sonra ağlamaya başlıyor çığlık çığlığa ta ki memeye ulaşana kadar. Bir kaç gecedir ben her uyandığında meme vermiyorum artık ilk mızırdanmaya başladı anda iki elinide tutuyorum hatta bazen ince bir müslinle sarıyorum kundak gibi. Şşşş diye sesleniyorum kulağına, saçlarını kaşlarını okşuyorum hafif hafif biraz sakinleşiyor sonra emziği veriyorum alıyor geri dönüyor uykuya. Tabi mantıklı bir yöntem mi bilmiyorum ama birkaç gecedir işe yarıyor gibi. Birde cidden nazar olabilir geçen uykusuzluktan çatlıyordu çığlık çığlığa ağlıyordu görümcem bunu önerdi. Kendide çok dinliyormuş bizde dinlettik sakinledi uyudu, bize de iyi geldi hafifledik linkini ekliyorum
Ben kızım 1 aylık olduğunda farklı bir doktora gitmiştim. Herşeyi ye gaz yapmaz demişti o günden beri herşeyi yiyorum sakındığım yemediğim hiçbirşey yok. Yeri geliyor kola da içiyorum. Çiğköfteyi zaten ayda en az 2 kere yiyorum bir zararını görmedim.
Hadsizlik ve cehaletin vücut bulmuş hali o insanlar. Ama böyle insanlara karşı hep içimi soğutan cümle şudur; "insan yaşattığını yaşamadan ölmezmiş"
Az önce muzlu bebe bisküvili ufacık bişi verdim sevdi baya, gece yatmadan yarım saat ni saat önce denerim canım bütün tuşlara basicam artıkSen yine de bi gece uykusu uyumadan ek bişi yedirmeyi denesen canım muhallebi gibi bir şey yapsan. Benşm çevremde memeyi tutmayan bebekleri okutanlar vardı rahatlamışlardı sonrasında
Başlarda cvp veriyordum şimdi hiç umurumda değil cvp bile vermiyorum gülüp geçiyorum suratına bakarakAaa koca kadın valla şaşırdım. Allah sana kolaylık versin canım ne desem boşneyse ki uzakta
Yaza hazırlıkYa sorması ayıp siz niye mayo falan aldınız