2,5 tog baya kalın canım çok giydirme içine . İnce bir pijama takımı da olabilir .Kızlar bir şey daha soracağım 21 derece oda sıcaklığında 2,5 Tog tulumu içine ne giydirerek uyutuyorsunuz
5 aydır ilk kez kariyerime yönelmeye başladım kızlar. Kızımı eşime emanet ettim, onlar dışarda tur atacaklar, ben tezim ile ilgili konuşmaya hocalarım ile buluşmaya gidiyorum. Bol şans dileyin kızım bugün huysuz gününde inşallah sorun çıkmaz
Ahaa teşekkürler benimki bozulmuştuKızlar weewell yoğurt makinesi indirime girdi hemen bitiyor koşun
Bence Süt ile alakalı bir şey ya ben bir ara pek iyi bilmediğim halde açık sütten yapıyordum iyi kötü tutuyordu. Şimdi günlük sütten iki seferdir deniyorum olmuyor. Maya olarak probiyotikli maya kullanıyorum neden oluyor bilmiyorum. Bugün yine aldım yarın deneyeceğim ama olacak gibi gelmiyor. Pastörize süt sadece yoğurt makinesinde tutuyor galiba.Kızlar benim yoğurdum hiç mayalanmadı yani süt kıvamını koruyor fırında 50 50 derece 5 dakika ısıttım 6 saat boyunca da mayaladığım sütü koydum bir açtım baktım ki hala süt kıvamında neyi yanlış yapmış olabilirim sizce 1 litre altın sütü ısıttım parmağı yakacak kıvamı getirdim bir yemek kaşığı yoğurt mayası koydum sizce neyi yanlış yaptim
Üşütmüş olabilir mi bir yerdeYa benim bebe sabah emdikten sonra hemen kustu. Az önce de aynı emdikten sonra gazını çıkarttım uzandırdım kustu. Çok nadir kusan bebektir. Ben gribim ama hep maske takıyorum. Acaba hastalandı mı?
Trendyolfa 1 küsür . Hepsi burada da 5 küsürKızlar weewell yoğurt makinesi indirime girdi hemen bitiyor koşun
Bebeğin şans getirsin sana başarılar5 aydır ilk kez kariyerime yönelmeye başladım kızlar. Kızımı eşime emanet ettim, onlar dışarda tur atacaklar, ben tezim ile ilgili konuşmaya hocalarım ile buluşmaya gidiyorum. Bol şans dileyin kızım bugün huysuz gününde inşallah sorun çıkmaz
Acaba gözlük de gerekli mi 1yaşa yaklasyo olcak bebişlerÇok teşekkür ederim canım tam ihtiyacim olan liste
Daha başlamadık 1 ayımız var.asm ye götürcemCanım ek gıda vermişmiydin? Belki ondandır ne verdiysen onu verme bir süre.. çocuk dr randevu bulursan yakında ona al ona göster cildiye 2 hafta çok uzun
Sinek kovucuKızlar bebekli tatile gidecek olanlar, bir tatil listesi hazırlamak istiyorum. Tecrübeli annelerden fikir istiyorum, mayo krem vs haricinde olmazsa olmaz neler var?
23 canımAtaaaktam olarak kaç haftalık şuan?
1200e aldım e bebekten.. 1500dü en ucuz gördüğümTrendyolfa 1 küsür . Hepsi burada da 5 küsür
Wewell mi e bebekte atıyor beni geri giremiyorum yoğunluktan dolayı sanırım1200e aldım e bebekten.. 1500dü en ucuz gördüğüm
Geçici bi süreçtir düzelir bence merak etmeBizimde öyle sabah 8 uyanış ilk uyku 1.5 saat sonrası diğerleri 2 saat sonrası önceden 1-2 saat uyurdu ama artık 40-50 dk dan fazla uyumuyor
Sizin düzen gayet iyi maşallah bizim 2 saatten uzun uykusu yokGece de her saat başı uyanıyor umarım geçer aşırı bezdim önceden en azından gece ilk uykusunu uzun uyurdu artık o da yok
Yarın gidip alıyorumEki Görüntüle 3385533 Kızlar bugün 101de bu hamburger oyuncak vardı kızım çok sevdi suda tekmeleyip durdu ötüyo bir de vurdukça falan
Bitmiştir canım zaten az stok açıyorlarWewell mi e bebekte atıyor beni geri giremiyorum yoğunluktan dolayı sanırım
Ooo hemen alalım yarınnn :) tv'de de Mc reklamı olmasıEki Görüntüle 3385533 Kızlar bugün 101de bu hamburger oyuncak vardı kızım çok sevdi suda tekmeleyip durdu ötüyo bir de vurdukça falan
Ben alıcam ya o minnak gözleri bakamazAcaba gözlük de gerekli mi 1yaşa yaklasyo olcak bebişler