2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Bol şans kuzum halleder kocan iyi olur merak etmee

Bence Süt ile alakalı bir şey ya ben bir ara pek iyi bilmediğim halde açık sütten yapıyordum iyi kötü tutuyordu. Şimdi günlük sütten iki seferdir deniyorum olmuyor. Maya olarak probiyotikli maya kullanıyorum neden oluyor bilmiyorum. Bugün yine aldım yarın deneyeceğim ama olacak gibi gelmiyor. Pastörize süt sadece yoğurt makinesinde tutuyor galiba.

Bebeğin şans getirsin sana başarılar

Canım ek gıda vermişmiydin? Belki ondandır ne verdiysen onu verme bir süre.. çocuk dr randevu bulursan yakında ona al ona göster cildiye 2 hafta çok uzun
Daha başlamadık 1 ayımız var.asm ye götürcem
Kızlar bebekli tatile gidecek olanlar, bir tatil listesi hazırlamak istiyorum. Tecrübeli annelerden fikir istiyorum, mayo krem vs haricinde olmazsa olmaz neler var?
Sinek kovucu emzirme örtüsü.oyalamak için oyuncak yemeye başladıysa salatalık havuç falan.bebek yastığı.ben gitmiştim ama tatilden bir şey anlamamıştım eşim tadını çıkarmıştı

Geçici bi süreçtir düzelir bence merak etme

Wewell mi e bebekte atıyor beni geri giremiyorum yoğunluktan dolayı sanırım
Bitmiştir canım zaten az stok açıyorlar ben dediğim gibi koşçaktın:) ben kaç gündür bunu bekliyorum. Belki e bebek mağazasında da bulursun yarın. Bizim buradakilerde yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…