2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Anca yazılanları bitirdim bayadır takip edememiştim grubu
Yeni güncelleme geldi bebeğime
İnsanları yabancılamaya başladı 😑 geçen gün arkadaşlar geldi ki daha önce görmüştü ama öyle bir ağladı ki asla odaya bile girmek istemedi bakıp bakıp içli ağladı yavrum
Bi on dk sonra alıştı 😅😅
Büyümüşte insan seçiyor artık minik insanım 🥹🥹
Benimki de öyle yaa gurbet ellerde ben oğlum babası tekiz kendi evindeki yabancılara ağlal değil ama annemlere geldik mesela farklı ortam farklı insanlar ağlama krizlerine giriyor ilk gece uyumadı bile doğru düzgün gece 4 te kalktı etrafı izlemekten uyumadı sıpa zar zor uyutmuşum.Bugün 2.günümüz hem alıştı hemde uykuya meyilli oldu 😌

dikloron dikloron gece uykularınız nasıl
Biz hala her gece saat başı uyanmaya devam 😑😑
Canım normalde güzel uyur ortam değişikliği vs yoksa ama o da söyle akşam 9 da uyutuyorum 12 ye kadar arada uyanıyor pışpışlayıp uyutuyorum 12 den sonra derin uyuyor sabah 5 e kadar, 5 ten sonra saat başı uyanıyor en son 7 8 gibi tam olarak uyanıyor artık

Bizim uyku düzenimiz şöyle gece dediğim gibi 9 en geç 10 da uyutuyorum sabah 8 de kalkıyor 1.5 saat sonra ilk gündüz uykusunu yapıyor yaklaşık 1 saat uyur. 2. Gündüz uykusunu 12 1 gibi yapıyor yine 1 2 saat arası uyuyor son uykusunu 5 gibi yapıyor eksiden 2 saat uyurdu ama artık daha kısa uyuyor en geç 7 de uyanmış oluyor. Toparlayacak olursak saatler bazen sarkıyor ama uyanıklık süresi 2 saat oldu mu uyutuyorum huysuzlanıyor zaten uykuya direndiği de oluyor ama zor da olsa uyutuyorum

Kızlar size bişey danışacagim fikirleriniz benim için çok önemli. Benim kızım çok sakin bir kız idi. Herkes dışarıdan gören diyordu ki bu nasıl bebek uyuyor uyanıyor ağlamıyor gazı çok yok. İlk 2 ay gazlıydı sonra sana sakinleşti. Uzun uzun ağladığını bilmem hiç. Tek sorunumuz hala devam eden meme reddi..
Bir dönem ağlamayı unuttu sandım hatta amaaaaaa..

Son bir haftadır kiza bişey oldu.
Ben ayakta sallayarak uyuturum. En fazla 2 saat uyanık kalmaya dayanırdi. Sonra kucağımda severken bile gözleri giderdi uyurdu yani .

Şuan asla ayakta uyumak istemiyor. Yattığı an ağlıyor. Önceden ben oyun halısına yada oturma minderine koyup odadan çıkabilirdim. Şuan odadan çıkar çıkmaz yaygarayi basıyor. Çok mız mız oldu. 5 saattir uyumuyor şuanda düşunun. Meme de emmedi 4 saattir falan.
Neden böyle yapıyor
Hasta da değil gibi. Huy mu değiştiriyor yoksa. Bı derdi mı var 😞😞😞😞
Canım bizde de gündüz ağlaya ağlaya emiyor gece normal emiyor sadece ve uykuya direnmede var ama ben zorla uyutuyorum 5 saat uyanık kalmadı hiç , diş çıkarıyor olabilir mi acaba ya da atakta olabilir

Arkadaşımın söylediğini aktarayım size

Oğlu 9 aylıkken bi kaç gün çok huysuzmuş gece çok sık uyanıp ağlıyormuş hep , bi gece bi kalkmış bakmış oğlu yatakta kalmış oturuyor ilk defa olmuş bu, bişeyler öğreniyorlar vücut buna adapte olmaya çalışıyor bu sırada da çok huysuzlanıp ağlıyorlar biz bi derdi var sanıyoruz ama onlar büyüyor yeni şeyler öğreniyorlar, atak dedikleri şey bu ve gerçekten var 😌 sizinki de atak bence bakalım hangi güncelleme ile gelecek 🥹

Bütün parmakları sığdırıyor artık🤣
IMG_20240211_165613.jpg

Kızlar size bişey danışacagim fikirleriniz benim için çok önemli. Benim kızım çok sakin bir kız idi. Herkes dışarıdan gören diyordu ki bu nasıl bebek uyuyor uyanıyor ağlamıyor gazı çok yok. İlk 2 ay gazlıydı sonra sana sakinleşti. Uzun uzun ağladığını bilmem hiç. Tek sorunumuz hala devam eden meme reddi..

Ben ayakta sallayarak uyuturum. En fazla 2 saat uyanık kalmaya dayanırdi. Sonra kucağımda severken bile gözleri giderdi uyurdu yani .

Şuan asla ayakta uyumak istemiyor. Yattığı an ağlıyor. Önceden ben oyun halısına yada oturma minderine koyup odadan çıkabilirdim. Şuan odadan çıkar çıkmaz yaygarayi basıyor. Çok mız mız oldu. 5 saattir uyumuyor şuanda düşunun. Meme de emmedi 4 saattir falan.
Neden böyle yapıyor
Hisko diş bence ya. Baska sekilde uyutmayı dene atıyorum besigine koy bekle ya da sırtına patpat falan, gecen gun benim memede mayışıp yatagında dalan kızım hayatında 4 kere falan ayakta sallanmış olmasına rağmen naptıysam uyumadı ve ayakta uyudu sadece. Uykudan aglayarak uyanma falan da var. Bence sana yapışık oldugundan bırakmanı istemiyor olabilir hemen osman gönülal diş çıkarma videoları
Ya benim bebe sabah emdikten sonra hemen kustu. Az önce de aynı emdikten sonra gazını çıkarttım uzandırdım kustu. Çok nadir kusan bebektir. Ben gribim ama hep maske takıyorum. Acaba hastalandı mı? 😰🥺
Bence sen de gripsen götür bi doktora

Neden böyle yapıyor
Canım hiç bi fikrim yok geçiş dönemimi acaba , benim kızım hep böyle hatta daha beter olduğu için bişey söyleyemiyorum

Ya benim bebe sabah emdikten sonra hemen kustu. Az önce de aynı emdikten sonra gazını çıkarttım uzandırdım kustu. Çok nadir kusan bebektir. Ben gribim ama hep maske takıyorum. Acaba hastalandı mı? 😰🥺
İnşallah öyle değildir canım belki bi an midesi hassas olmuştur

Doğum sonrası grubumuz var evde zoom üstünden hoca haftada iki gün spor yaptırıyor. Ben tekrar ediyorum ayrıca yürüyor ve beslenmeme de dikkat ediyorum. Whatsapp grubumuz var ordaki kadınlarla da motive ediyoruz birbirimizi yediklerimizi söylüyoruz onun dışında baya altıif bir grup her şey hakkında da konuşabiliyoruz 🥰
Çok iyi ya inşallah bende verebilirim bir 10 kilo fazlam var benimde 🥲

Kızlar benim yoğurdum hiç mayalanmadı yani süt kıvamını koruyor fırında 50 50 derece 5 dakika ısıttım 6 saat boyunca da mayaladığım sütü koydum bir açtım baktım ki hala süt kıvamında neyi yanlış yapmış olabilirim sizce 1 litre altın sütü ısıttım parmağı yakacak kıvamı getirdim bir yemek kaşığı yoğurt mayası koydum sizce neyi yanlış yaptim 🤣

Neden böyle yapıyor
Benim kizimin da tek sorunu meme reddiydi. Fakat annemlere geldigimden beri bebek gormek icin birileri geliyor ve kizim o gun asla asla uyumuyor. Bu sabah kahvaltiya komsumuz geldi saat 9 da uyanan kizimi 4 te zor uyuttum. Cok uyarana maruz kaldigi icin olabilir mi? Elini kolunu tuttum yataga yatirdim anca oyle uyuttum, normalde kucakta sip diye uyurdu☹️

Neden böyle yapıyor
Ataaak 🙄 tam olarak kaç haftalık şuan?

Kızlar bir şey daha soracağım 21 derece oda sıcaklığında 2,5 Tog tulumu içine ne giydirerek uyutuyorsunuz

Canım normalde güzel uyur ortam değişikliği vs yoksa ama o da söyle akşam 9 da uyutuyorum 12 ye kadar arada uyanıyor pışpışlayıp uyutuyorum 12 den sonra derin uyuyor sabah 5 e kadar, 5 ten sonra saat başı uyanıyor en son 7 8 gibi tam olarak uyanıyor artık

Bizim uyku düzenimiz şöyle gece dediğim gibi 9 en geç 10 da uyutuyorum sabah 8 de kalkıyor 1.5 saat sonra ilk gündüz uykusunu yapıyor yaklaşık 1 saat uyur. 2. Gündüz uykusunu 12 1 gibi yapıyor yine 1 2 saat arası uyuyor son uykusunu 5 gibi yapıyor eksiden 2 saat uyurdu ama artık daha kısa uyuyor en geç 7 de uyanmış oluyor. Toparlayacak olursak saatler bazen sarkıyor ama uyanıklık süresi 2 saat oldu mu uyutuyorum huysuzlanıyor zaten uykuya direndiği de oluyor ama zor da olsa uyutuyorum
Bizimde öyle sabah 8 uyanış ilk uyku 1.5 saat sonrası diğerleri 2 saat sonrası önceden 1-2 saat uyurdu ama artık 40-50 dk dan fazla uyumuyor
Sizin düzen gayet iyi maşallah bizim 2 saatten uzun uykusu yok 💆‍♀️ Gece de her saat başı uyanıyor umarım geçer aşırı bezdim 🤦‍♀️ önceden en azından gece ilk uykusunu uzun uyurdu artık o da yok

Benimki de öyle yaa gurbet ellerde ben oğlum babası tekiz kendi evindeki yabancılara ağlal değil ama annemlere geldik mesela farklı ortam farklı insanlar ağlama krizlerine giriyor ilk gece uyumadı bile doğru düzgün gece 4 te kalktı etrafı izlemekten uyumadı sıpa zar zor uyutmuşum.Bugün 2.günümüz hem alıştı hemde uykuya meyilli oldu 😌
Bebeler ne kadar başta yabancılasalarda kalabalık seviyorlar
Ayda bir kaç gün annemlere gidiyorum baya gülüyor mutlu oluyor orda
Oh çabuk alışmış Allahtan ☺️

X