Ay ona hiç dikkat etmedim ya ürün yerleştirme gibi olduOoo hemen alalım yarınnn :) tv'de de Mc reklamı olması
Ben sırf süs için istiyorumBen alıcam ya o minnak gözleri bakamaz
Uyku tulumunun kendi bir paylaşımı vqrsa ona bak. Marka marka (kumaşa göre değişiyor) ama en güzeli denemek.. benim ev 23 24 derece 1 tog için direk body ile yatırın diyor içim sinmiyor samki ince bu tulum 1 tog gibi değil o yüzden pijama da var ve terlemiyor 3 aydır.. ama yeni aldığım 1 tog daha kalın mesela.. onda deneyecem.. terlerse incelticemKızlar bir şey daha soracağım 21 derece oda sıcaklığında 2,5 Tog tulumu içine ne giydirerek uyutuyorsunuz
İnstada takip ettiğim biri var çocuğu bizimkilerden 3 ay filan büyüktür hep takıyor. güneşe bakamıyorduyazdan beri takıyorum gözlük alıştı diyor.. benimki de giç bakamaz bende alayım bari takarsa eğer rahat baksın yavrumBen sırf süs için istiyorum
Ben pijama giydiriyorum zıbınla beraber tabi Bayburt gece eksilere düşüyorKızlar bir şey daha soracağım 21 derece oda sıcaklığında 2,5 Tog tulumu içine ne giydirerek uyutuyorsunuz
Ya gördüm ama ben deli givi aklıma e bebek gelmedi . Trendyol sandım oraya baktım önce olmayınca e Bebek’e giremedimBitmiştir canım zaten az stok açıyorlarben dediğim gibi koşçaktın:) ben kaç gündür bunu bekliyorum. Belki e bebek mağazasında da bulursun yarın. Bizim buradakilerde yoktu
E bebekte gözlük indirimi de var acaba güvenilir mi ki zarar verir mi gözeİnstada takip ettiğim biri var çocuğu bizimkilerden 3 ay filan büyüktür hep takıyor. güneşe bakamıyorduyazdan beri takıyorum gözlük alıştı diyor.. benimki de giç bakamaz bende alayım bari takarsa eğer rahat baksın yavrum
Bakmadım onlara ya dur kızın ki hqngi marka bakayım atarım sanada... siteden bak hangi mağazada var yoğurt mak gösteriyor bubarada yada direk git bqk yarın mağazayaE bebekte gözlük indirimi de var acaba güvenilir mi ki zarar verir mi göze
Benimki de 23. haftasını doldurduktan sonra huysuzlaştı, atak dönemiymiş. Geçer bir kaç güne23 canım
O refleks çok normal, devam etmelisin tabii. Kahvaltı takriben 1 yaşından itibaren verebilirsin. Gece mamalarına da 1 ay sonra başlayabilirsin. Sebzelerle devam et, alışsın sonra pankek gibi diğer yemekleri de verirsin.Kızlar bu ek gıdaya geçiş beni zaten geriyordu. Şimdi iki gündür havuç tadımı yaptırmaya çalışıyorum ve yutamıyor hala dil itme refleksi var. Sizce devam etmeli miyim? Tadımlara başlayanlar sizde durum nasıl?
Bir de çok fazla instadan ek gıda ile ilgili şeyler takip ettim, kitap okudum kafam karman çorman artık. Bununla ilgili yazı ya da video var mı bildiğiniz? Tadımlar hangi aşamaya geldiğinde kahvaltıya başlanır? Gece mamaları, çorbalar, pankekler ne zaman verilir? Beni aydınlatabilecek olan var mı?
İkizim goz doktoru sorayım canımAcaba gözlük de gerekli mi 1yaşa yaklasyo olcak bebişler
Sağ ol canım. Tariflerde 6-7 aylık bebeklere hep kahvaltı hazırlıyorlarO refleks çok normal, devam etmelisin tabii. Kahvaltı takriben 1 yaşından itibaren verebilirsin. Gece mamalarına da 1 ay sonra başlayabilirsin. Sebzelerle devam et, alışsın sonra pankek gibi diğer yemekleri de verirsin. Eki Görüntüle 3385581
İki gün sonra kontrolümüz var, kötüleşirse erkene çekeriz. İki kere kustu daha tekrarlamadı şükürBence sen de gripsen götür bi doktora
Belki de, tekrarlamadı şükür yoksa korkacaktımİnşallah öyle değildir canım belki bi an midesi hassas olmuştur
3 dk emiyor sadece ya, sütün fazla geleceğini sanmıyorumYok canım fazla gelmiştir süt
Bi gün öncesinde bi yere gittik sobalıydı terledi terini değiştim falan ama üşümeden çok sıcaklamıştı. İnşallah üşütmemişizdirÜşütmüş olabilir mi bir yerde
Bu tabloda anlatılmak istenen nedir acaba ?O refleks çok normal, devam etmelisin tabii. Kahvaltı takriben 1 yaşından itibaren verebilirsin. Gece mamalarına da 1 ay sonra başlayabilirsin. Sebzelerle devam et, alışsın sonra pankek gibi diğer yemekleri de verirsin. Eki Görüntüle 3385581
Yerim onun şaşkın bakışlarını. Ben ilk başlarda gıdaların tek tek tanıtılmasını daha doğru buluyorum ama sen nasıl istersen öyle yap.Sağ ol canım. Tariflerde 6-7 aylık bebeklere hep kahvaltı hazırlıyorlaryok yumurta sarısına lor, buğday unuyla omlet yanına meyve pekmez falan bir tadına baksın istiyorum ama ağzından içeri girmesine pek izin vermiyor. Şaşkın şaşkın bakıyor
bir daha tekrarlamamış zaten üzülmee annesiİki gün sonra kontrolümüz var, kötüleşirse erkene çekeriz. İki kere kustu daha tekrarlamadı şükür
Belki de, tekrarlamadı şükür yoksa korkacaktım
3 dk emiyor sadece ya, sütün fazla geleceğini sanmıyorum
Bi gün öncesinde bi yere gittik sobalıydı terledi terini değiştim falan ama üşümeden çok sıcaklamıştı. İnşallah üşütmemişizdir
Yukarida aylar, solda sabahtan aksama kadar vakitler yaziyor. Her ay bir öğün arttırılıyorBu tabloda anlatılmak istenen nedir acaba ?