Çok teşekkür ederim canımKıbrıs bu arada yoktun ben de merak etmiştim okudum konuşmaları bi de ben üzmeyeyim seni dedim o yüzden bir şey yazmadım yoksa kocanın bende bir araba lafı bar söyleyeyim yani.
Ama kendini sadece para pul konularını düşünüp iyice mutsuz etme bazen çekip gidemiyorsan kabullenmek gerekir yine söylüyorum bu benim kabul edebileceğim bir şey değil ama belki de bizim başımıza gelmediği için bilemeyip konuşuyoruz doğrusunu sen bilirsin kendi ailen için. Genel olarak kimsenin seni üzmesine izin verme
İnşallah ya9. Aya kadar sorun yok diyorlar bazen kilodan da dönemeyebiliyorlarmış. Sen egzersiz yaptır bol bol instgramda fizyoterapistler var böyle dönmeyi kolaylaştıran egzersizler diye paylaşım yapıyorlar otururken bir şey uzat sağa sola uzansın sırt kasları güçlensin merak etme bi anda dönüyor zaten şok oluyorsun
Yazın mı gideceksin canım , calpol ateş ölçer gaz ilacı eğer kimyon rezene falan veriyorsan onlardan al yanına , eğer devam sütü veriyorsan elektrikli cezve al yanına( ben pek güvenmiyorum oteldekilere )Kızlar bebekli tatile gidecek olanlar, bir tatil listesi hazırlamak istiyorum. Tecrübeli annelerden fikir istiyorum, mayo krem vs haricinde olmazsa olmaz neler var?
Evet yaz canımYazın mı gideceksin canım , calpol ateş ölçer gaz ilacı eğer kimyon rezene falan veriyorsan onlardan al yanına , eğer devam sütü veriyorsan cezve al yanına
Ay canım maşallahYakında dönerde otururda canım hiiç merak etme, benimki bayağıdır sağa sola dönüyor ama hiç sırtüstünden yüz üstüne dönmemişti takii bugüne kadar, sabah baktım kendini çevirmiş yüz üstüne dönmeye çalışıyor üst tarafı çevirmiş bacakları kalmış bacakları kaldırsa tam dönecekdönemeyince de ağlıyordu küçük bi müdahale ile çevirdim bi bakmışsın seninkide dönüvermiş ama bol bol yere bırak yüz üstü kalsın sağa sola bişeyler koy ilgisini çeksin almaya çalışsın, oturma da zaten 6.aydan sonra başlıyor
Evet ben öyle yapıyorum (kendimiz için bebeğe yapmadım daha) 6 saat sonunda fırından çıkarıp dolaba da kapaksız koyuyorum. Bir kaç saat sonra kapak takıyorum.Canım ikk kez yoğurt mayaliycam da fırını 50 derece 5 dakika ısıtıp 6 saat beklemeyi mi tavsiye etmiştin sen
Canım instagramda bir kişiden alıntı yapmıştım bende belki fikir verebilirKızlar bebekli tatile gidecek olanlar, bir tatil listesi hazırlamak istiyorum. Tecrübeli annelerden fikir istiyorum, mayo krem vs haricinde olmazsa olmaz neler var?
Aynen valla başta bi şaşırdı sonra çıkmak istemediMinik bezelyeler yüzüyor muu
Isır teyzesi vallaIsırırım o bacakları oyy maşallah
İşe girdikten sonra karınca kadar verdiği parayıda kesmesinÇok teşekkür ederim canımevet bende hep bunu sorguluyorum çekip gitmem mi gerekiyor yoksa kabullenmek mi , eşimle normalde hiç bir sorunum yok ailesi dışında o yüzden çok tereddüt ediyorum neyse bi işe başlayıp güçleniyim sonra
Valla eskiden çalıştım ve bütün kazandığımı onun parasıyla karıştırdım ev aldık araba aldık , ama artık yok , kendi paramı altına vericem biriktiricem kuruş harcamicam , hep hayat ortaktır kafasındaydım ben benim senin paran yok fark etmez derdim , şimdide aynı düşüncedeyim ama eğer oda benim gibi olsaydı , ben eşşek gibi çalışıcam o ailesine versin diye yok öyle bi dünya , biz düğünü bile ortak paramızla yaptık aldığım altın bile ortak paramızla aldık , ama yeter bu kadar bu kadarı bile aptallıktıİşe girdikten sonra karınca kadar verdiği parayıda kesmesinnasılsa çalışıyorsun sen diyip , dünden razı ya ailesine vermeye oluk oluk beyefendi ay ne olur kbakma ..
Çok teşekkür ederim canım tam ihtiyacim olan listeCanım instagramda bir kişiden alıntı yapmıştım bende belki fikir verebilir
Oy yerim bu ayakları ya maşallah
Bence geçici bi süreçtir canım 2 3 güne geçerKızlar size bişey danışacagim fikirleriniz benim için çok önemli. Benim kızım çok sakin bir kız idi. Herkes dışarıdan gören diyordu ki bu nasıl bebek uyuyor uyanıyor ağlamıyor gazı çok yok. İlk 2 ay gazlıydı sonra sana sakinleşti. Uzun uzun ağladığını bilmem hiç. Tek sorunumuz hala devam eden meme reddi..
Bir dönem ağlamayı unuttu sandım hatta amaaaaaa..
Son bir haftadır kiza bişey oldu.
Ben ayakta sallayarak uyuturum. En fazla 2 saat uyanık kalmaya dayanırdi. Sonra kucağımda severken bile gözleri giderdi uyurdu yani .
Şuan asla ayakta uyumak istemiyor. Yattığı an ağlıyor. Önceden ben oyun halısına yada oturma minderine koyup odadan çıkabilirdim. Şuan odadan çıkar çıkmaz yaygarayi basıyor. Çok mız mız oldu. 5 saattir uyumuyor şuanda düşunun. Meme de emmedi 4 saattir falan.
Neden böyle yapıyor
Hasta da değil gibi. Huy mu değiştiriyor yoksa. Bı derdi mı var