2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Çok teşekkür ederim canım evet bende hep bunu sorguluyorum çekip gitmem mi gerekiyor yoksa kabullenmek mi , eşimle normalde hiç bir sorunum yok ailesi dışında o yüzden çok tereddüt ediyorum neyse bi işe başlayıp güçleniyim sonra

İnşallah ya hep bu şoku bekliyorum inşallah hepsini aynı anda yapar

Kızlar bebekli tatile gidecek olanlar, bir tatil listesi hazırlamak istiyorum. Tecrübeli annelerden fikir istiyorum, mayo krem vs haricinde olmazsa olmaz neler var?
Yazın mı gideceksin canım , calpol ateş ölçer gaz ilacı eğer kimyon rezene falan veriyorsan onlardan al yanına , eğer devam sütü veriyorsan elektrikli cezve al yanına( ben pek güvenmiyorum oteldekilere )

Ay canım maşallah inşallah bakalım

Kızlar bebekli tatile gidecek olanlar, bir tatil listesi hazırlamak istiyorum. Tecrübeli annelerden fikir istiyorum, mayo krem vs haricinde olmazsa olmaz neler var?
Canım instagramda bir kişiden alıntı yapmıştım bende belki fikir verebilir

Eklentiler

• IMG_3986.png
    145,6 KB · Görüntüleme: 60
İşe girdikten sonra karınca kadar verdiği parayıda kesmesin nasılsa çalışıyorsun sen diyip , dünden razı ya ailesine vermeye oluk oluk beyefendi ay ne olur kbakma ..

İşe girdikten sonra karınca kadar verdiği parayıda kesmesin nasılsa çalışıyorsun sen diyip , dünden razı ya ailesine vermeye oluk oluk beyefendi ay ne olur kbakma ..
Valla eskiden çalıştım ve bütün kazandığımı onun parasıyla karıştırdım ev aldık araba aldık , ama artık yok , kendi paramı altına vericem biriktiricem kuruş harcamicam , hep hayat ortaktır kafasındaydım ben benim senin paran yok fark etmez derdim , şimdide aynı düşüncedeyim ama eğer oda benim gibi olsaydı , ben eşşek gibi çalışıcam o ailesine versin diye yok öyle bi dünya , biz düğünü bile ortak paramızla yaptık aldığım altın bile ortak paramızla aldık , ama yeter bu kadar bu kadarı bile aptallıktı

Anca yazılanları bitirdim bayadır takip edememiştim grubu
Yeni güncelleme geldi bebeğime
İnsanları yabancılamaya başladı geçen gün arkadaşlar geldi ki daha önce görmüştü ama öyle bir ağladı ki asla odaya bile girmek istemedi bakıp bakıp içli ağladı yavrum
Bi on dk sonra alıştı
Büyümüşte insan seçiyor artık minik insanım

Kızlar size bişey danışacagim fikirleriniz benim için çok önemli. Benim kızım çok sakin bir kız idi. Herkes dışarıdan gören diyordu ki bu nasıl bebek uyuyor uyanıyor ağlamıyor gazı çok yok. İlk 2 ay gazlıydı sonra sana sakinleşti. Uzun uzun ağladığını bilmem hiç. Tek sorunumuz hala devam eden meme reddi..
Bir dönem ağlamayı unuttu sandım hatta amaaaaaa..

Son bir haftadır kiza bişey oldu.
Ben ayakta sallayarak uyuturum. En fazla 2 saat uyanık kalmaya dayanırdi. Sonra kucağımda severken bile gözleri giderdi uyurdu yani .

Şuan asla ayakta uyumak istemiyor. Yattığı an ağlıyor. Önceden ben oyun halısına yada oturma minderine koyup odadan çıkabilirdim. Şuan odadan çıkar çıkmaz yaygarayi basıyor. Çok mız mız oldu. 5 saattir uyumuyor şuanda düşunun. Meme de emmedi 4 saattir falan.
Neden böyle yapıyor
Hasta da değil gibi. Huy mu değiştiriyor yoksa. Bı derdi mı var

Bence geçici bi süreçtir canım 2 3 güne geçer

Ya benim bebe sabah emdikten sonra hemen kustu. Az önce de aynı emdikten sonra gazını çıkarttım uzandırdım kustu. Çok nadir kusan bebektir. Ben gribim ama hep maske takıyorum. Acaba hastalandı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…