2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Ben de böyle yapıyorum seninki seni anlıyorsa ne güzel sessiz oynamak zorunda kalmaları üzücü ama benim bebek her ufak sese uyanıyor
Anlıyor ama akşamları dalıyor anne diye bağırıyor babası da telefonu bırakınca almaya geliyor benimki de öyle en ufak sese uyanıyor.ne evi süpürebiliyorum ne toplayabiliyorum çıt çıkarmıyorum.büyüğün sesi gitmesin diye oturma odasından çıkarmıyorum.birkaç ay sonra rahat ederiz inşallah şuan çok zor

İnşaAllah

Hmm sanırım uyku tulumu kullansan daha iyi olur canım . Hareketleniyolr gece tehlikeli olabiliyor . Pike battaniyeyi çekebilir , kafasını örtebilir aman .. Benim evim 22-23 derece 1.6 tog kullanıyorum . Eğer senin evin çok sıcaksa 05 tog al . Giydir yat oh

Kızlar benim kızım 6aynı bitirdi ama daha tam dönemiyor ya , sağa sola dönüyor ama tam dönemiyor , oturtuyorum ama yüzü üstünde düşüyor oturduğunda önünde bi yastık falan olması gerekiyor durması için yafa yan tarafa düşüyor , yatın dr, tan sorucam ama sizin bebeler nasıl oturup dönüyorlar mı ya ? Arkadaşımın kızı 6 buçuk aylıktı hatırlıyorum hem dönüyordu hem oturuyordu kendi rahat bi şeklide

Bebeğim 5 aylık destekli oturuyor daha . Kendi kendine oturamıyor henüz . Bence her bebeğin zamanı var , farklı . Ve birden oluyor bi bakmışsınız hop dönüvermiş . Çok takılmayın akşamda sabahta sizinki de döner. Bebekler doğru yönlendiriyor gerçekten .

Canım benim her bebeğin dönemi farklıdır. Tüm bunları erken yapanda var geç yapanda.. ya dönüyormuş tam da döner yavaştan.. oturma zaten yeni destekliye başladık hepimİz öyle.. zaten senim kız erken doğtu o yüzden onu sen 5 aylık kabul edebilirsin

Canım ek gıda vermişmiydin? Belki ondandır ne verdiysen onu verme bir süre.. çocuk dr randevu bulursan yakında ona al ona göster cildiye 2 hafta çok uzun

Aynen canım sağol

Aynen öyle ama ne bileyim sanki çok geç oldu gibime geliyor haklısınız öyle

Melike sporu evde mi yapıyorsun salona mı gidiyorsun? Geçen gün 10 kilo verdim yazmıştın nasıl yaptın ya bende 1 ay sonra zayıflama işlerine gireyim diyorum
Doğum sonrası grubumuz var evde zoom üstünden hoca haftada iki gün spor yaptırıyor. Ben tekrar ediyorum ayrıca yürüyor ve beslenmeme de dikkat ediyorum. Whatsapp grubumuz var ordaki kadınlarla da motive ediyoruz birbirimizi yediklerimizi söylüyoruz onun dışında baya altıif bir grup her şey hakkında da konuşabiliyoruz

Son düzenleme:
Kıbrıs bu arada yoktun ben de merak etmiştim okudum konuşmaları bi de ben üzmeyeyim seni dedim o yüzden bir şey yazmadım yoksa kocanın bende bir araba lafı bar söyleyeyim yani.
Ama kendini sadece para pul konularını düşünüp iyice mutsuz etme bazen çekip gidemiyorsan kabullenmek gerekir yine söylüyorum bu benim kabul edebileceğim bir şey değil ama belki de bizim başımıza gelmediği için bilemeyip konuşuyoruz doğrusunu sen bilirsin kendi ailen için. Genel olarak kimsenin seni üzmesine izin verme

9. Aya kadar sorun yok diyorlar bazen kilodan da dönemeyebiliyorlarmış. Sen egzersiz yaptır bol bol instgramda fizyoterapistler var böyle dönmeyi kolaylaştıran egzersizler diye paylaşım yapıyorlar otururken bir şey uzat sağa sola uzansın sırt kasları güçlensin merak etme bi anda dönüyor zaten şok oluyorsun

Yakında dönerde otururda canım hiiç merak etme, benimki bayağıdır sağa sola dönüyor ama hiç sırtüstünden yüz üstüne dönmemişti takii bugüne kadar, sabah baktım kendini çevirmiş yüz üstüne dönmeye çalışıyor üst tarafı çevirmiş bacakları kalmış bacakları kaldırsa tam dönecek dönemeyince de ağlıyordu küçük bi müdahale ile çevirdim bi bakmışsın seninkide dönüvermiş ama bol bol yere bırak yüz üstü kalsın sağa sola bişeyler koy ilgisini çeksin almaya çalışsın, oturma da zaten 6.aydan sonra başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…