2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Bebiş emerken hep tırnağıyla yara yapıyor beni ya aynı derdi yaşayıp çözüm bulan var mı🙄
Nereni yapıyor ya izin verme kuzu kötü alışkanlık oluyormuş. Uyurken annesinin kolunu tırmalayan bir çocuk duymuştum kitaptaydı galiba baya yara yapmış. Kolye tesbih filan tak boynuna onunla oynasın yada elini tut unuttur

Nereni yapıyor ya izin verme kuzu kötü alışkanlık oluyormuş. Uyurken annesinin kolunu tırmalayan bir çocuk duymuştum kitaptaydı galiba baya yara yapmış. Kolye tesbih filan tak boynuna onunla oynasın yada elini tut unuttur
Göğsümü ya tutuyorum elini bi ki dk sonra bırakıp yapışıyor hemen kene gibi😩

Ben de ama hamilelik, doğum ve lohusalık sürecini es geçmek istiyorum 🙄😅
En büyüğü kaç yaşında? Valla iyi sabırlısınız 3 istiyorsunuz.benim 2 çocukla kafam kazan oldu geçen büyüğe yemek yedircem derken küçüğün ağzına sokarken buldum kendimi eşim ne yapıyorsun diyor 😅
Ah ah uyumayan kızıma iki üç tane uyku tulumu almanın pişmanlığını yaşadığım bir donemdeyim 😑😂
Olsun seneye de giyer 😂

Bizim gıdıda egzama gibi bir şey çıktı merhem sürsem de azalıyor geçmiyor cildiyeye randevu aldım 2 hafta sonraya verdi.bu yüzden herhalde acayip huysuz.başına gelen var mı? Boynu katlı olduğundan hava almıyor geçmiyor.alerjiden de olabilir herhalde

En büyüğü kaç yaşında? Valla iyi sabırlısınız 3 istiyorsunuz.benim 2 çocukla kafam kazan oldu geçen büyüğe yemek yedircem derken küçüğün ağzına sokarken buldum kendimi eşim ne yapıyorsun diyor 😅
5,5 yaşında senin büyük kaç? Bu tür hareketleri ben de yapıyorum arada. Kendime kahve yapmak isterken sütü kettle'in içine döktüm daha geçen 🤣

5,5 yaşında senin büyük kaç? Bu tür hareketleri ben de yapıyorum arada. Kendime kahve yapmak isterken sütü kettle'in içine döktüm daha geçen 🤣
2 çocuk olunca hepimiz aynıyız demek 😂 Allah kolaylık versin 😘Yaş aralığı iyimiş kardeşine de bakar laftan da anlar ❤️ benimki 2 bebeklikten daha tam çıkamadı 😅

2 çocuk olunca hepimiz aynıyız demek 😂 Allah kolaylık versin 😘Yaş aralığı iyimiş kardeşine de bakar laftan da anlar ❤️ benimki 2 bebeklikten daha tam çıkamadı 😅
Senin işin gerçekten çok zor Allah yardımcın olsun 🥺 birbirlerini uyandırıyorlar mı? Evet benimki arada kardeşine bakıyor ama hemen yoruldum diye de şikayet ediyor 🤣

Ben kolyeme yüzüğümü takmıştım olmuyor parmağıma diye onunla oynuyor. Zayıfladım şimdi oluyor ama yine de takmıyorum parmağıma boynumda hala 😂
Melike sporu evde mi yapıyorsun salona mı gidiyorsun? Geçen gün 10 kilo verdim yazmıştın nasıl yaptın ya bende 1 ay sonra zayıflama işlerine gireyim diyorum 😂

Canım senin kızın nasıl hala ağlamaya devam mı ? Ben gittim tr o kadar sakin olmuştu ki eve geri geldim tekrar ağlıyor 🤣🤣🤣orda kalabalık vardı heralde hoşuna gitti🤔🤔
Kuzum gece uykulari baya kötüleşti, ağlamalar da devam ama mesela elinden biseyi alıyorum basıyor çığlığı artık sosyal aglamami mi desem gıcıklık mi desem 🤣

Senin işin gerçekten çok zor Allah yardımcın olsun 🥺 birbirlerini uyandırıyorlar mı? Evet benimki arada kardeşine bakıyor ama hemen yoruldum diye de şikayet ediyor 🤣
E haklı biz bile yoruluyoruz hem onun aklı oyunda çizgi filmindedir 😂 amin amin cümlemizin yardımcısı olsun 🤲🏻 benimki kardeşini uyandırmasın diye çok uyarıyorum yatak odasına gelirken sessizce geliyor bakıyor kafamla git işareti yapıyorum gidiyor 🥲 ona da kıyamıyorum ama napıyım 🥲

E haklı biz bile yoruluyoruz hem onun aklı oyunda çizgi filmindedir 😂 amin amin cümlemizin yardımcısı olsun 🤲🏻 benimki kardeşini uyandırmasın diye çok uyarıyorum yatak odasına gelirken sessizce geliyor bakıyor kafamla git işareti yapıyorum gidiyor 🥲 ona da kıyamıyorum ama napıyım 🥲
Ben de böyle yapıyorum seninki seni anlıyorsa ne güzel 😊 sessiz oynamak zorunda kalmaları üzücü ama benim bebek her ufak sese uyanıyor 😩

X