Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nereni yapıyor ya izin verme kuzu kötü alışkanlık oluyormuş. Uyurken annesinin kolunu tırmalayan bir çocuk duymuştum kitaptaydı galiba baya yara yapmış. Kolye tesbih filan tak boynuna onunla oynasın yada elini tut unutturBebiş emerken hep tırnağıyla yara yapıyor beni ya aynı derdi yaşayıp çözüm bulan var mı
Göğsümü ya tutuyorum elini bi ki dk sonra bırakıp yapışıyor hemen kene gibiNereni yapıyor ya izin verme kuzu kötü alışkanlık oluyormuş. Uyurken annesinin kolunu tırmalayan bir çocuk duymuştum kitaptaydı galiba baya yara yapmış. Kolye tesbih filan tak boynuna onunla oynasın yada elini tut unuttur
Ben elini tutuyorum içini öpüyorum yada mesaj gibi yapıyorum elini öyle yapmasın diyeBebiş emerken hep tırnağıyla yara yapıyor beni ya aynı derdi yaşayıp çözüm bulan var mı
Benimki yemiyo ya Tonga’ya geldiğini anlıyo galiba biraz durup çekiyor elini ama sık sık yaparsam bırakır belkiBen elini tutuyorum içini öpüyorum yada mesaj gibi yapıyorum elini öyle yapmasın diye
Yarın mağazaya gidip bakacağım inşallah teşekkür ediyorumE bebek kıyafet indirimi online'da başladıııı koşunn ceylanlarımmmm :)) Melikeben septembrmom @esdia
Teşekkür ediyorumMaşallah cnm o saçlar kirpikler çok tatlişsiniz
Ben kolyeme yüzüğümü takmıştım olmuyor parmağıma diye onunla oynuyor. Zayıfladım şimdi oluyor ama yine de takmıyorum parmağıma boynumda halaBebiş emerken hep tırnağıyla yara yapıyor beni ya aynı derdi yaşayıp çözüm bulan var mı
Zayıflamakmı darısı başımaBen kolyeme yüzüğümü takmıştım olmuyor parmağıma diye onunla oynuyor. Zayıfladım şimdi oluyor ama yine de takmıyorum parmağıma boynumda hala
Çok az ver 1 2 çay kaşığı gibi alerjikse nasıl reaksiyon vereceği belli olmaz Allah korusunBenimde öyleydi birer ay arayla oldu ama neden oldu bilmiyorum
Şuan yoğurt vermeye başladım takipteyim bakalım ne olacak
En büyüğü kaç yaşında? Valla iyi sabırlısınız 3 istiyorsunuz.benim 2 çocukla kafam kazan oldu geçen büyüğe yemek yedircem derken küçüğün ağzına sokarken buldum kendimi eşim ne yapıyorsun diyorBen de ama hamilelik, doğum ve lohusalık sürecini es geçmek istiyorum
Olsun seneye de giyerAh ah uyumayan kızıma iki üç tane uyku tulumu almanın pişmanlığını yaşadığım bir donemdeyim
5,5 yaşında senin büyük kaç? Bu tür hareketleri ben de yapıyorum arada. Kendime kahve yapmak isterken sütü kettle'in içine döktüm daha geçenEn büyüğü kaç yaşında? Valla iyi sabırlısınız 3 istiyorsunuz.benim 2 çocukla kafam kazan oldu geçen büyüğe yemek yedircem derken küçüğün ağzına sokarken buldum kendimi eşim ne yapıyorsun diyor
2 çocuk olunca hepimiz aynıyız demek Allah kolaylık versin Yaş aralığı iyimiş kardeşine de bakar laftan da anlar benimki 2 bebeklikten daha tam çıkamadı5,5 yaşında senin büyük kaç? Bu tür hareketleri ben de yapıyorum arada. Kendime kahve yapmak isterken sütü kettle'in içine döktüm daha geçen
Senin işin gerçekten çok zor Allah yardımcın olsun birbirlerini uyandırıyorlar mı? Evet benimki arada kardeşine bakıyor ama hemen yoruldum diye de şikayet ediyor2 çocuk olunca hepimiz aynıyız demek Allah kolaylık versin Yaş aralığı iyimiş kardeşine de bakar laftan da anlar benimki 2 bebeklikten daha tam çıkamadı
Melike sporu evde mi yapıyorsun salona mı gidiyorsun? Geçen gün 10 kilo verdim yazmıştın nasıl yaptın ya bende 1 ay sonra zayıflama işlerine gireyim diyorumBen kolyeme yüzüğümü takmıştım olmuyor parmağıma diye onunla oynuyor. Zayıfladım şimdi oluyor ama yine de takmıyorum parmağıma boynumda hala
Kuzum gece uykulari baya kötüleşti, ağlamalar da devam ama mesela elinden biseyi alıyorum basıyor çığlığı artık sosyal aglamami mi desem gıcıklık mi desemCanım senin kızın nasıl hala ağlamaya devam mı ? Ben gittim tr o kadar sakin olmuştu ki eve geri geldim tekrar ağlıyor orda kalabalık vardı heralde hoşuna gitti
Aaa bak benim kız çok fenadir ama böyle huyları yoktur hep elimi tutar ya da yakamı tutar emerken. Kolye çok mantıklı canimGöğsümü ya tutuyorum elini bi ki dk sonra bırakıp yapışıyor hemen kene gibi
E haklı biz bile yoruluyoruz hem onun aklı oyunda çizgi filmindedir amin amin cümlemizin yardımcısı olsun benimki kardeşini uyandırmasın diye çok uyarıyorum yatak odasına gelirken sessizce geliyor bakıyor kafamla git işareti yapıyorum gidiyor ona da kıyamıyorum ama napıyımSenin işin gerçekten çok zor Allah yardımcın olsun birbirlerini uyandırıyorlar mı? Evet benimki arada kardeşine bakıyor ama hemen yoruldum diye de şikayet ediyor
Ben de böyle yapıyorum seninki seni anlıyorsa ne güzel sessiz oynamak zorunda kalmaları üzücü ama benim bebek her ufak sese uyanıyorE haklı biz bile yoruluyoruz hem onun aklı oyunda çizgi filmindedir amin amin cümlemizin yardımcısı olsun benimki kardeşini uyandırmasın diye çok uyarıyorum yatak odasına gelirken sessizce geliyor bakıyor kafamla git işareti yapıyorum gidiyor ona da kıyamıyorum ama napıyım