- 11 Eylül 2023
- 1.905
- 3.301
- 29
Ah ah uyumayan kızıma iki üç tane uyku tulumu almanın pişmanlığını yaşadığım bir donemdeyim
Valla süper oldunyaa hiç sorun çıkarmadı kızım şükür hatta arada emzirmedim uyuyyordu.. iyi oldu kafam dağıldıYa bende annemlerdeyim yapsam mı böyle bişey
Bende bundan kullanıyorumMessido %100 Pamuk Uyku Tulumu 1-5 YaÅ Tog 1 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Messido %100 Pamuk Uyku Tulumu 1-5 YaŠTog 1 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bir kaç kullanan arkadaş tavsiyesi ile aldım. 1 tog.. çok ince değil.. ama en küçük 1 yaş
Kan miktarı çokmu yoksa az nokta kadar mı iki kez de ayrı zamanda biz yaşadıkHayır olmuyordu. İlk kez mukuslu ve kanlı oldu o da alerjiymiş. Ben sütümü artık veremiyorum 1 aydır mamaya döndük. Probiyotik damla verdi günde 5 damla. Düzelir inşallah bunada şükür diyorum ama aklımı kurcalıyor işte.
Kesinlikle aynı fikirdeyimGerçekten şu dönemde her şey çok fazla abartılıyor ya , geleneksel yöntemlerle gidicem ben
Üçünü suda mı haşladınKızlar güncelleme:
Bugün patates havuç başladım pirinçle. En son zeytinyağı ekledim 5 bebek kaşığı yediçıkara tüküre yedi sonunda.
Bakalım ne olacak
Evet suda haşladım içme içme suyu. Ama çok az yani bı avuç bile değilÜçünü suda mı haşladın
Ben buharda pişiriyorum ama hiç pirinç denemedim
Bebek suyu satılıyor e bebekte canım istersen ondan alabilirsinBu arada ben öğlenleri su vermeye başladım. Kendim çok su içmediğimden sanırım bebeğimin dudakları kurumaya başladı.8 10 çay kaşığı veriyorum ne kadar içebilirse..hazır sulardan da mikrop kapabileceğini duydum o yüzden kaynatıp soğutuyorum.kaynatınca da minerallari ölüyor diyorlar 1 yaş sonrası hazır su veririm.
1 yaş oluyor mu ben aldım da hala yıkayamadımBende bundan kullanıyorum
Tesekkur ederimm❤Buradan bir fikir edinebilirsin
Ben iki yaş aldım rahat oluyo kolunu bacağını kıvırıyorum1 yaş oluyor mu ben aldım da hala yıkayamadım
Canım senin kızın nasıl hala ağlamaya devam mı ? Ben gittim tr o kadar sakin olmuştu ki eve geri geldim tekrar ağlıyorKızlar, yana yakıla 3 çocuk isteyen eşim, bugün bize tek çocuk yeter başka istemiyorum dedi. Diyeceklerim bu kadar
Bir kaç tane pıhtı gibi diyeyimKan miktarı çokmu yoksa az nokta kadar mı iki kez de ayrı zamanda biz yaşadık
Benimde öyleydi birer ay arayla oldu ama neden oldu bilmiyorumBir kaç tane pıhtı gibi diyeyim
Çanakkale deyim yolu düşen olursa görüşmek isterim Eylül annelerini sevdim hepsi çok yardımcı oluyor, bilgi paylaşımı da güzelBen istanbul tuzladayım :) yakındakilerle bir yer belirleyip buluşsak olur :) ankaraya kv'ye gidince oradakilerle de buluşmak isterim inş
MaşallahYa bana kafayı yedirecek bu kız gerçekten