- 5 Ekim 2022
- 5.358
- 10.070
Eşime gösterdim globber'ı bunun şu eskiden olan ayılı filanlar var ya ondan ne farkı var dedi açıklayamadımÇok haklısın.Geçen Melikeben in attığı muadil bir bisiklet vardı o nasıl acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşime gösterdim globber'ı bunun şu eskiden olan ayılı filanlar var ya ondan ne farkı var dedi açıklayamadımÇok haklısın.Geçen Melikeben in attığı muadil bir bisiklet vardı o nasıl acaba
Düşünüyor musun tekrarTemsili ben
Ben hep uslu olursa yaparım arkasından diyordum sancıyı çekerken vazgeçmiştimDüşünüyor musun tekrar
Bir an önce toplarsınız inşaallahBerbat bir gün geçirdim. Gece 3.30 dan beri uyanığız. Gece hafif ateşle başladık gün içinde düşürmeme rağmen sürekli 38 leri gördük. Calpol verdim, duş aldırdım derken hala ateş düşürmeye çalışıyoruz. Sürekli ağladı. Benim ağlayacak dermanım kalmadı. O ağladıkça benim içim gitti. Bu gece bitsin artık
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bende ilk kez yaşıyorum hayatımda ilk, o yüzden hala inanmiyorum. Yavaş yavaş daha biseyler arastirmaya başladım. Arkadaşımla konuşmasm odada aklıma gelmicekBöyle şeyleri okuyunca hamileliği aşırı özlüyorum, sağlıkla alın kucağınıza, hastane hakkında bilgim yok
Almadım düşünüyorum halaAldın mı kız:)
Canım sen normal mi doğum yaptınBen hep uslu olursa yaparım arkasından diyordum sancıyı çekerken vazgeçmiştim
Maşallah diyeyim kızım uslu eşim de tek kalmasın yazık diyor. Bakıcı sözü ile 1 sene sonra tekrar düşüneceğim bakalım
Ben medikal park pendik hastanesinde doğurdum. Odaların hepsi tek tipti. Sadece 2 tane kral odası mı ne vardı. Fiyat sormadık. Ama diğer odalar gayet çok genişti. Hastaneye gidince doğum katına çıkıp gezebilirsiniz. Bilgi de verirler. Ben önceden gidip gezmiştimKızlar selam, ben Medical Park Bahçelievler e gidiyorum. Tüp bebek bolumune başladım ve o şekilde hamile kaldım, bu nedenle sonuna kadarda doktorumla yürümek istiyorum. Doğumu da orada gerçekleştiricem Allah nasip ederse. Oraya giden var mı? Doğum odaları nasıldir bilen var mı? Arkadaşım iki oda var biri çok.kasvetli biri süit dedi ama aradaki maddi farkı falan bilmiyorum dedi. Merak ettim bilen varsa yazablir mi?
Normal başladı 5,5 cm açılmam oldu artmadı suyum da erken gelmişti suni sancıya dayanamadım nazenın ın de kalp atışları düşmeye başladı doktor rıske atmayalım suyun da kalmadı dedi tabi hemen alın sezaryene dedim 5 saat sancı çektim boşu boşunaCanım sen normal mi doğum yaptın
Ayy çok özür diliyorum arkadaşım mesajı yazdıktan sonra hatırladım ağrılarımın geçmesine vesile olan güzel fizyoterapistFizyoterapist idim ama mesleğimi bıraktım şuan rektör özel kalemi olarak görev yapıyorum
Aklıma soktunuz yaaaaaaa, akülü arabayı almayıp globber i alma fikri çık(ma) aklımdan çık çık çık(ma)Almadım düşünüyorum hala
Suni sancı felaket bir şeydiNormal başladı 5,5 cm açılmam oldu artmadı suyum da erken gelmişti suni sancıya dayanamadım nazenın ın de kalp atışları düşmeye başladı doktor rıske atmayalım suyun da kalmadı dedi tabi hemen alın sezaryene dedim 5 saat sancı çektim boşu boşuna
Ya aslında prego markanında var globber muadili o da güzel gibi globberdan farklı olarak oturma yeri arkaya dönebiliyor, tentesi daha büyük globbera göre ve fiyatı da nerdeyse yarı yarıya. Acaba bunu mu alsamAklıma soktunuz yaaaaaaa, akülü arabayı almayıp globber i alma fikri çık(ma) aklımdan çık çık çık(ma)
Çok geçmiş olsun yaBerbat bir gün geçirdim. Gece 3.30 dan beri uyanığız. Gece hafif ateşle başladık gün içinde düşürmeme rağmen sürekli 38 leri gördük. Calpol verdim, duş aldırdım derken hala ateş düşürmeye çalışıyoruz. Sürekli ağladı. Benim ağlayacak dermanım kalmadı. O ağladıkça benim içim gitti. Bu gece bitsin artık
Yapmaaaa bu haberin hiç iyi olmadı uyku gerilemesinin bitmesini bekleyen birisi olarak diş sürecine mi girdiniz acaba?Bizim uyku gerilememiz bitmişti ne güzel 10 gündür yaaa akşam ne olduysa 1 saat yada 1 saat 15 dakikada bir emzirdim.. yoksa dalmıyor. Yarım saat olunca mızırdamaya başlıyor sonra emzikle biraz oyalamaya çalıştım hiç olmadı
Diş diye yorumladım ama henüz yok bilmiyoum dün de çok huysuzdu sebepsiz ağlıyorduYapmaaaa bu haberin hiç iyi olmadı uyku gerilemesinin bitmesini bekleyen birisi olarak diş sürecine mi girdiniz acaba?