2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Berbat bir gün geçirdim. Gece 3.30 dan beri uyanığız. Gece hafif ateşle başladık gün içinde düşürmeme rağmen sürekli 38 leri gördük. Calpol verdim, duş aldırdım derken hala ateş düşürmeye çalışıyoruz. Sürekli ağladı. Benim ağlayacak dermanım kalmadı. O ağladıkça benim içim gitti. Bu gece bitsin artık

Berbat bir gün geçirdim. Gece 3.30 dan beri uyanığız. Gece hafif ateşle başladık gün içinde düşürmeme rağmen sürekli 38 leri gördük. Calpol verdim, duş aldırdım derken hala ateş düşürmeye çalışıyoruz. Sürekli ağladı. Benim ağlayacak dermanım kalmadı. O ağladıkça benim içim gitti. Bu gece bitsin artık
Bir an önce toplarsınız inşaallah❣️

Böyle şeyleri okuyunca hamileliği aşırı özlüyorum, sağlıkla alın kucağınıza, hastane hakkında bilgim yok 😔
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bende ilk kez yaşıyorum hayatımda ilk, o yüzden hala inanmiyorum. Yavaş yavaş daha biseyler arastirmaya başladım. Arkadaşımla konuşmasm odada aklıma gelmicek

Kızlar selam, ben Medical Park Bahçelievler e gidiyorum. Tüp bebek bolumune başladım ve o şekilde hamile kaldım, bu nedenle sonuna kadarda doktorumla yürümek istiyorum. Doğumu da orada gerçekleştiricem Allah nasip ederse. Oraya giden var mı? Doğum odaları nasıldir bilen var mı? Arkadaşım iki oda var biri çok.kasvetli biri süit dedi ama aradaki maddi farkı falan bilmiyorum dedi. Merak ettim bilen varsa yazablir mi?
Ben medikal park pendik hastanesinde doğurdum. Odaların hepsi tek tipti. Sadece 2 tane kral odası mı ne vardı. Fiyat sormadık. Ama diğer odalar gayet çok genişti. Hastaneye gidince doğum katına çıkıp gezebilirsiniz. Bilgi de verirler. Ben önceden gidip gezmiştim

Canım sen normal mi doğum yaptın
Normal başladı 5,5 cm açılmam oldu artmadı suyum da erken gelmişti suni sancıya dayanamadım nazenın ın de kalp atışları düşmeye başladı doktor rıske atmayalım suyun da kalmadı dedi tabi hemen alın sezaryene dedim 5 saat sancı çektim boşu boşuna 😂

Fizyoterapist idim ama mesleğimi bıraktım şuan rektör özel kalemi olarak görev yapıyorum 🥰
Ayy çok özür diliyorum arkadaşım mesajı yazdıktan sonra hatırladım ağrılarımın geçmesine vesile olan güzel fizyoterapist 😍

Normal başladı 5,5 cm açılmam oldu artmadı suyum da erken gelmişti suni sancıya dayanamadım nazenın ın de kalp atışları düşmeye başladı doktor rıske atmayalım suyun da kalmadı dedi tabi hemen alın sezaryene dedim 5 saat sancı çektim boşu boşuna 😂
Suni sancı felaket bir şeydi 😭😵‍💫

Aklıma soktunuz yaaaaaaa, akülü arabayı almayıp globber i alma fikri çık(ma) aklımdan çık çık çık(ma) 🤣
Ya aslında prego markanında var globber muadili o da güzel gibi globberdan farklı olarak oturma yeri arkaya dönebiliyor, tentesi daha büyük globbera göre ve fiyatı da nerdeyse yarı yarıya. Acaba bunu mu alsam 🤣🤣

Çok geçmiş olsun ya 😏
Ay çocuklar hasta olmasın ya

Bizim uyku gerilememiz bitmişti ne güzel 10 gündür yaaa akşam ne olduysa 1 saat yada 1 saat 15 dakikada bir emzirdim.. yoksa dalmıyor. Yarım saat olunca mızırdamaya başlıyor sonra emzikle biraz oyalamaya çalıştım hiç olmadı

Bizim uyku gerilememiz bitmişti ne güzel 10 gündür yaaa akşam ne olduysa 1 saat yada 1 saat 15 dakikada bir emzirdim.. yoksa dalmıyor. Yarım saat olunca mızırdamaya başlıyor sonra emzikle biraz oyalamaya çalıştım hiç olmadı
Yapmaaaa bu haberin hiç iyi olmadı uyku gerilemesinin bitmesini bekleyen birisi olarak 🥴 diş sürecine mi girdiniz acaba?

Selam kızlar, yoğunluktan sık giremesemde yazılanları takip etmeye çalışıyorum maşallah kızım bereketiyle geldi işlerim açıldı kendi ofisimde olunca mecbur iş başa düşüyor. Globber konusu konuşuluyor ben açıkçası çok pahalı gereksiz diye düşünüyordum ama eşim ki normalde pek nazlanır böyle şeyler almak için ne gerek büyünce çöp olucak diye muadil ve Globber görebileceğiniz bir mağazaya gidin derim şu an Globber aşığı oldu ben hala tereddütteyim yok çok kaliteliymiş yok çocuğumuz orijinali hakediyormuş beni ikna etme çabalarında ve başarılı olucak gibi park ta falan sürekli diğer babalarla bu konuyu konuşuyor çok hoşuna gitti adamın ona göresi olsa kendine de alırmış falan 🤣

X