- 2 Ocak 2022
- 2.916
- 4.307
Tsh 9 mu? O zaman yavaş çalışıyor canım. Mutlaka endokrine git, ilaçın dozu yükseltilmeli. Sütünü de etkileyebilir bu durum. Doğru doz ile sütün artarİlk okuyunca emzirmeye alırken başım döndü dedim diye bebeğin durumunu soruyorsun sandım da hamile ihtimali için yazdın galibakan tahlilinde doktor betaya da bakmış sorun yok
Hamilelikte kullandığım multivitamine devam ediyorum, tiroit hariç değerlerim iyi çıktı. Çok geçmiş olsun size de
Çok teşekkür ederim canımkullanıyorum tiroit tavan yapmış belki de o sebep oldu bakalım endokrin bölümüne gideceğim inşallah
Benim tiroitte hızlı çalışıyor 3’lerden 9 lara çıkmış. Sağlık ocağı hekimi tiroitin çok kötü endokrin doktoru görsün mutlaka dedi. Cuma gideceğim inşallah
Rahatlıktan yapmıyorum zaten de herkes bir şeyler yapmışStres yapmaaa, "food under one is just for fun" derler. Yani 1 yaşına kadar yemek sadece eğlence içindir. Anne sütüyle/ mamayla doyuyor zaten bebekler. Adı üstünde EK gıda
O ilk gıdayı vermeyecektinKızlar artık kızımla yemek yemek kaosa dönüşürüyor. Mama sandalyesine koymaya başlamıştım bir haftadır biz yemek yerken. Onun etkisi mi bilmiyorum mizmizlandiginda kucağıma alıp yemek yiyorum ne yiyorsam saldırıyor. Ekmek özellikle. Babası ekmek koparıp önüme koyuyor tek elle koparamadigim içinBaşlıyor ağlamaya, ağzıma aldığım her şeye başını çevirip bakıp ağlıyor.
Üzülüyorum da bu duruma, yalan yok tattiriyorum sonra daha da coşuyor
Mandalina yada portakal olmasın oİlk gıda=İçli köfte
Yaa hemen hatırladın, salatalık ve mandalinaydiMandalina yada portakal olmasın o
Nazenine 4 no baya bir gidecek o zaman. Bende 4 no stoklayım bariMağazada bez bırakmayan ben
Premium softla farkı ne acaba ben mutlu bebek kullanmadım hiçNazenine 4 no baya bir gidecek o zaman. Bende 4 no stoklayım barielimde 4 paket premium soft 4 no var ama ben bu mutlu bebek serisinide sevdim. Özellikle gündüz kullanım için bence ideal hepsiburadada mutlu bebek serisi 4 no kalmamış hemen e bebek mağazasına gitmem lazım indirim bitmeden
Ya ben okadarını bilmiyorum açıkçası esdia diye bir bez profesörü var burda o beğeniyor dşye aldım sorun da olmayınca devam ediyorumNazenine 4 no baya bir gidecek o zaman. Bende 4 no stoklayım barielimde 4 paket premium soft 4 no var ama ben bu mutlu bebek serisinide sevdim. Özellikle gündüz kullanım için bence ideal hepsiburadada mutlu bebek serisi 4 no kalmamış hemen e bebek mağazasına gitmem lazım indirim bitmeden
Fırını çok mu ısıtmıştın? 50 derecede 5 dak ısıtıp kapatıyordum ben sonra içine koyuyorum yoğurtları. qma normal yoğurtla mayalarkenYa kızlar kızim icin yogurt mayaladim ilk defaa. Ayran niyetine iceriz hic olmamıs. Bimin altın sutu ve active kullandım. Parmagimi 7 saniye tuttum sonra isıtılmıs firinda sabaha kadar bekledi sabah dolaba koydum ama yok resmen cacik ayran kivami bisey olmus. Tekrar denicem bugun sek markasının sutu ile tavsiye verebilicek olan varmi hic bilmiyorum yapmayı
Ben e bebekten yoğurt makinası aldım çok memnunum.Ya kızlar kızim icin yogurt mayaladim ilk defaa. Ayran niyetine iceriz hic olmamıs. Bimin altın sutu ve active kullandım. Parmagimi 7 saniye tuttum sonra isıtılmıs firinda sabaha kadar bekledi sabah dolaba koydum ama yok resmen cacik ayran kivami bisey olmus. Tekrar denicem bugun sek markasının sutu ile tavsiye verebilicek olan varmi hic bilmiyorum yapmayı
200 derecede 10 dakika felan ee ozaman ben resmen yogurdu kizartmisim of yaFırını çok mu ısıtmıştın? 50 derecede 5 dak ısıtıp kapatıyordum ben sonra içine koyuyorum yoğurtları. qma normal yoğurtla mayalarken
Aaa Aydındaki stokları bitiren sen miydinMağazada bez bırakmayan ben
Ya annem kayinvalidem cok guzel yogurt mayalar bende cok kolay bisey sanip gereksiz sanmistim ama tekrar denicem olmassa bakicam makinaya artikBen e bebekten yoğurt makinası aldım çok memnunum.
OlabilirAaa Aydındaki stokları bitiren sen miydinneyse ki internetten premium soft almışım demin 1 tane denemelik mağazadan alayım bari desem kalmayacakmış
Yok çok ısıtmışsın 50 derecede ısıt200 derecede 10 dakika felan ee ozaman ben resmen yogurdu kizartmisim of ya
Kız biz sarı paket alıyoruz ya, gerciMağazada bez bırakmayan ben
Bu ucretsiz brosurleri formları doldurduktan sonra link cıkıyor ama ben indiremedimç bi de online eğitim kısmı olmalı o bahsettiğim 2 bucuk daatlik kayıt oradaÖnerdiğiniz sayfayı sayenizde inceledim teşekkürler çok faydalı buldum. Böyle bir ücretsiz eğitim mi diyor anlamadım sepete ekle 0 TL , kredi kartı bilgileri falan istiyor. Güvenilir mi emin olamadım. Dolandirilmayalim bir de