2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Tsh 9 mu? O zaman yavaş çalışıyor canım. Mutlaka endokrine git, ilaçın dozu yükseltilmeli. Sütünü de etkileyebilir bu durum. Doğru doz ile sütün artar

Stres yapmaaa, "food under one is just for fun" derler. Yani 1 yaşına kadar yemek sadece eğlence içindir. Anne sütüyle/ mamayla doyuyor zaten bebekler. Adı üstünde EK gıda
Rahatlıktan yapmıyorum zaten de herkes bir şeyler yapmış ben dr başla deyip liste verince yaparım diye düşündüm

O ilk gıdayı vermeyecektin

Mağazada bez bırakmayan ben
Nazenine 4 no baya bir gidecek o zaman. Bende 4 no stoklayım bari elimde 4 paket premium soft 4 no var ama ben bu mutlu bebek serisinide sevdim. Özellikle gündüz kullanım için bence ideal hepsiburadada mutlu bebek serisi 4 no kalmamış hemen e bebek mağazasına gitmem lazım indirim bitmeden

Premium softla farkı ne acaba ben mutlu bebek kullanmadım hiç

Ya ben okadarını bilmiyorum açıkçası esdia diye bir bez profesörü var burda o beğeniyor dşye aldım sorun da olmayınca devam ediyorum

Ya kızlar kızim icin yogurt mayaladim ilk defaa. Ayran niyetine iceriz hic olmamıs. Bimin altın sutu ve active kullandım. Parmagimi 7 saniye tuttum sonra isıtılmıs firinda sabaha kadar bekledi sabah dolaba koydum ama yok resmen cacik ayran kivami bisey olmus. Tekrar denicem bugun sek markasının sutu ile tavsiye verebilicek olan varmi hic bilmiyorum yapmayı

Fırını çok mu ısıtmıştın? 50 derecede 5 dak ısıtıp kapatıyordum ben sonra içine koyuyorum yoğurtları. qma normal yoğurtla mayalarken

Ben e bebekten yoğurt makinası aldım çok memnunum.

Yine ben yine ben yine beeenn... Biz ek gıdaya meyve suyuyla başladık. Hani başladık dediysem 3 çay kaşığı porti suyu içti 2 gün boyunca totalde. Dün de elma püresi denedim ama pek de bayılmadı. Bizim doktorumuzun verdiği ek gıda listesini ekleyeyim belki size fikir olur.

Eklentiler

• ek gıda.jpg
    116,2 KB · Görüntüleme: 64
Mağazada bez bırakmayan ben
Kız biz sarı paket alıyoruz ya, gerci ddlklc mavi de fena değil diyo ama ben hiç denemedim. Ben de kangurudaki cocukla bez almaya gittim bi gidişim var bi de dönüşüm su içinde kalmışım djfjf
Külot bez de aldım bakalım
Bu ucretsiz brosurleri formları doldurduktan sonra link cıkıyor ama ben indiremedimç bi de online eğitim kısmı olmalı o bahsettiğim 2 bucuk daatlik kayıt orada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…