Fjfjfj anca asansor selfiesi atabilirim sonrasında elim kolum goon doluyduEvet anneler bebeleri alın dışarıya çıkın bugün hava birazcık Güneşli Haydi bakalım fotoları bekliyoruz
Bence goon bizim grubu takip etse hepimize birer paket hediye gönderir 1Fjfjfj anca asansor selfiesi atabilirim sonrasında elim kolum goon doluydu
Hiç belirtmemiştiniz ki sarı marı görmedim benKız biz sarı paket alıyoruz ya, gerciddlklc mavi de fena değil diyo ama ben hiç denemedim. Ben de kangurudaki cocukla bez almaya gittim bi gidişim var bi de dönüşüm su içinde kalmışım djfjf
Külot bez de aldım bakalım
Bu ucretsiz brosurleri formları doldurduktan sonra link cıkıyor ama ben indiremedimç bi de online eğitim kısmı olmalı o bahsettiğim 2 bucuk daatlik kayıt orada
Ben kanguru kullanamam vallahi belim ağrıyor bebek arabası foreverEvet anneler bebeleri alın dışarıya çıkın bugün hava birazcık Güneşli Haydi bakalım fotoları bekliyoruz
Herkese 1se bana 2 olmalı fjfjfBence goon bizim grubu takip etse hepimize birer paket hediye gönderir 1
Neyse memnunsan sorun yok memnun kalmazsan sarıyı dene dicem ama artık cok gec gibi fjfjHiç belirtmemiştiniz ki sarı marı görmedim benkilot bez aldım ben de .
Eşimi kahvaltıya götürücem seni dedim giderken e bebek e girdim.E bebeğe gitmek için kahvaltıya götürdüm indirim var gidelim desem gelmezdişuan kar etmedik haberin olsun diyor bana
Kız siz zarardasınız benceHiç belirtmemiştiniz ki sarı marı görmedim benkilot bez aldım ben de .
Eşimi kahvaltıya götürücem seni dedim giderken e bebek e girdim.E bebeğe gitmek için kahvaltıya götürdüm indirim var gidelim desem gelmezdişuan kar etmedik haberin olsun diyor bana
Ya bizim bebek arabası hep arabadaBen kanguru kullanamam vallahi belim ağrıyor bebek arabası foreverüçüncü uykusunu dışarıda yaptırıcam 4 gibi çıkarız biz de size iyi gezmeler
Bu bizim ev canım aynıKızlar artık kızımla yemek yemek kaosa dönüşürüyor. Mama sandalyesine koymaya başlamıştım bir haftadır biz yemek yerken. Onun etkisi mi bilmiyorum mizmizlandiginda kucağıma alıp yemek yiyorum ne yiyorsam saldırıyor. Ekmek özellikle. Babası ekmek koparıp önüme koyuyor tek elle koparamadigim içinBaşlıyor ağlamaya, ağzıma aldığım her şeye başını çevirip bakıp ağlıyor.
Üzülüyorum da bu duruma, yalan yok tattiriyorum sonra daha da coşuyor
Külot bez rahat mı ya giydirmesi?Hiç belirtmemiştiniz ki sarı marı görmedim benkilot bez aldım ben de .
Ben arabaya bi tane baston aldım ama korumasız gibi biraz daha sıcak olunca kullanırım. Güzel sizin site bahçeli rahat olur çocuk için de .Ya bizim bebek arabası hep arabadazaten te bahçesinde yürüyorum ya yorulca oturuyorum böyle :)
Yani 15 gündür nazenin inanılmaz hareketli cebelleşiyor benimle altını bağlarken sağa dönüyor sola dönüyor o yüzden alınca bi tane denedim şimdi çok daha kolay kapattım bakalım sızdırma durumları nasıl olacak.Külot bez rahat mı ya giydirmesi?
Premium softla farkı ne acaba ben mutlu bebek kullanmadım hiç
Premium softa göre daha ince, iç dokusu daha naylonumsu, yan bantları daha kolay açılıyor. Sızdırma taşma pişik hiç yaşamadım. Gündüz mavi paket, geceleri premium soft ile devam edeceğim. Bu da benim bugünkü ganimetlerimKız biz sarı paket alıyoruz ya, gerciddlklc mavi de fena değil diyo ama ben hiç denemedim. Ben de kangurudaki cocukla bez almaya gittim bi gidişim var bi de dönüşüm su içinde kalmışım djfjf
Külot bez de aldım bakalım
Bu ucretsiz brosurleri formları doldurduktan sonra link cıkıyor ama ben indiremedimç bi de online eğitim kısmı olmalı o bahsettiğim 2 bucuk daatlik kayıt orada
Nazenin de geç döndü ben suçu kendimde buluyordum yere koymuyordum hasta olur diye hep anakucağındaydı alan kısıtlı olunca.Kızlar bu arada 5. Aya girmeden bir iki gün önce kızımla dönme çalışması yapıyorduk. Baya hiç oralı değildi öyle yatıyor gülüyordu. Ondan birkaç gün sonra birden döndü. Yani 1 hafta içinde hem dönüp hem ilerletti kendini5. Ay bana sihirli bir ay gibi gelmeye başladı hergün bir şey öğreniyor
ben de tam böyle değil ama 3. Ay civarı gece yatırırken oyun oynar gibi bir sağa bir sola yarım döndüğünü görmüştüm. Geçen gruba da yazmıştım. Şimdi sırt üstünden yüz üstüne dönüyor, arada denk getirirse karnının üstünden sırta da dönüyor.Nazenin de geç döndü ben suçu kendimde buluyordum yere koymuyordum hasta olur diye hep anakucağındaydı alan kısıtlı olunca.
Neyse bi gece uyandım bi gün baktım yan dönmüş şok oldum uyku sersemi dedim acaba ben mi yanlış yatırdım
O günden beri genelde böyle yatıyor
Evet anneler bebeleri alın dışarıya çıkın bugün hava birazcık Güneşli Haydi bakalım fotoları bekliyoruz
E bebek ten aldık ama akşama kadar kalmayabilir. Geç kahvaltıya götürKızlar ben de bugün eşime akşam yemeği ismarliyim giderken de 5-10 paket goon alayım diyorum. Nerden aldiniz en uygun nerde
Yok yok bir yerden sonra bebekler kilo almıyor.2 yaş kızım hala 5 no kullanıyor.1 yıldır kilo aldıramadım.1 yaşa kadar her şeyin yendiği en güzel ek gıda dönemi. sonrası iştahsızlık.. herkese başarılar dilerimAynen dediğim o baba tarağı ben epeyce onla taradım geçmedi ve biraz da yoğundu bazı bölgelerde o zaman aldım konak taragı simdi kucucuk bi yerde kaldı yag tarak rutinini bıraktım dümdüz yıkıyorum
Ben niye geriliyorum ya hala hazır hissedemedim allahtan cocugum kucuk biraz gkgk herseyiyiyenbebek in online eğitimini alınca rahatlıcam gibi
Ya pakette 9 yazıyo ama 6200de 7de geçiyoruz bi yerde goonsuz kalcaz fkfjfk
Şimdi goonun ağı molfixten cok az daha geniş gelcek. Sleepy ile arasında en az 1 parmak fark vardır. Yine de 3 al diyemedim benim kız su an 6200 falan ancadır ben 3 kullanıyorum daha da kullanırım. Yeni serinin yan lastikleri esnediği için daha az sıkma yapıyo ben eski seri aldım internetten yani arkası bantlı yanlar cok esnek değil o bile sıkma yapmadı. Kilosu o civarsa istersen kucuk paket 3 dene 40 tane falan zaten cok da uzun sürmez ya da garanti olsun 4 al cok buyuk gelirse 3 alırsın yine.
Bu arada ebebek indiriminden daha ucuz yerler var hala ben farmaucuzdan aldım gecen 3 no eski seri 2.59, 4 no yeni 3.5, gerci ebebek de baya inmii 4 no 3.6 yazıyo iyisi mi ben de gidip biraz alayım fjfjf.
Bi de sizin için kulot bez denemek istiyorum
Aklım cıktı hamileyim diyeceksin diye
Premiumcuyuz. Tum grup sarı goon stokladı cjfj
Sağol canım iyi oldu bundan takip ederimBen bu çizelgeyi takip edeceğim, oğlumda da böyle yapmıştım. Almanca ama anlarsın yine de. Üstte aylar yazıyor, solda sabahtan akşama kadar vakitler.Eki Görüntüle 3382533
Size 2 ise bana 3 olmalı e malum 2 çocuğa birden goon kullanıyorumHerkese 1se bana 2 olmalı fjfjf
Neyse memnunsan sorun yok memnun kalmazsan sarıyı dene dicem ama artık cok gec gibi fjfj