2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Hiç belirtmemiştiniz ki sarı marı görmedim ben kilot bez aldım ben de .
Eşimi kahvaltıya götürücem seni dedim giderken e bebek e girdim.E bebeğe gitmek için kahvaltıya götürdüm indirim var gidelim desem gelmezdi şuan kar etmedik haberin olsun diyor bana

Bence goon bizim grubu takip etse hepimize birer paket hediye gönderir 1
Herkese 1se bana 2 olmalı fjfjf
Neyse memnunsan sorun yok memnun kalmazsan sarıyı dene dicem ama artık cok gec gibi fjfj

Kız siz zarardasınız bence

Ben kanguru kullanamam vallahi belim ağrıyor bebek arabası forever üçüncü uykusunu dışarıda yaptırıcam 4 gibi çıkarız biz de size iyi gezmeler
Ya bizim bebek arabası hep arabada zaten te bahçesinde yürüyorum ya yorulca oturuyorum böyle :)

Eklentiler

• 17072147829613084850630140893805.jpg
    192,1 KB · Görüntüleme: 54
Bu bizim ev canım aynı geçen ne zıpzıpta ne mama sandalyesinde durdu ben de kucağıma aldım. Her şeye atlıyor, tırnaklarıyla masayı çiziyor. Eşim de böyle ekmek koparıp veriyordu. Kedi gibi besliyorsun beni dedim

Son düzenleme:
Külot bez rahat mı ya giydirmesi?

Kızlar bu arada 5. Aya girmeden bir iki gün önce kızımla dönme çalışması yapıyorduk. Baya hiç oralı değildi öyle yatıyor gülüyordu. Ondan birkaç gün sonra birden döndü. Yani 1 hafta içinde hem dönüp hem ilerletti kendini 5. Ay bana sihirli bir ay gibi gelmeye başladı hergün bir şey öğreniyor

Premium softla farkı ne acaba ben mutlu bebek kullanmadım hiç

Premium softa göre daha ince, iç dokusu daha naylonumsu, yan bantları daha kolay açılıyor. Sızdırma taşma pişik hiç yaşamadım. Gündüz mavi paket, geceleri premium soft ile devam edeceğim. Bu da benim bugünkü ganimetlerim

Eklentiler

• 1000024374.jpg
    167,9 KB · Görüntüleme: 50
Nazenin de geç döndü ben suçu kendimde buluyordum yere koymuyordum hasta olur diye hep anakucağındaydı alan kısıtlı olunca.
Neyse bi gece uyandım bi gün baktım yan dönmüş şok oldum uyku sersemi dedim acaba ben mi yanlış yatırdım
O günden beri genelde böyle yatıyor

Eklentiler

• 9B6AF90C-1BD0-4642-B934-8A8B750F1A37.jpeg
    103,6 KB · Görüntüleme: 52
ben de tam böyle değil ama 3. Ay civarı gece yatırırken oyun oynar gibi bir sağa bir sola yarım döndüğünü görmüştüm. Geçen gruba da yazmıştım. Şimdi sırt üstünden yüz üstüne dönüyor, arada denk getirirse karnının üstünden sırta da dönüyor.

Ah bizim bu her suçu kendimizde bulmalarımız ne olacak

Yok yok bir yerden sonra bebekler kilo almıyor.2 yaş kızım hala 5 no kullanıyor.1 yıldır kilo aldıramadım.1 yaşa kadar her şeyin yendiği en güzel ek gıda dönemi. sonrası iştahsızlık.. herkese başarılar dilerim
Ben bu çizelgeyi takip edeceğim, oğlumda da böyle yapmıştım. Almanca ama anlarsın yine de. Üstte aylar yazıyor, solda sabahtan akşama kadar vakitler.Eki Görüntüle 3382533
Sağol canım iyi oldu bundan takip ederim
Herkese 1se bana 2 olmalı fjfjf

Neyse memnunsan sorun yok memnun kalmazsan sarıyı dene dicem ama artık cok gec gibi fjfj
Size 2 ise bana 3 olmalı e malum 2 çocuğa birden goon kullanıyorum

Eklentiler

• Screenshot_20240206_142429.jpg
    50,1 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…