Ya güzel bahçeli parklı filan da etrafta bşm ve şok var başka yer yok var ama çok yokuş var inemiyorum arabasızBen arabaya bi tane baston aldım ama korumasız gibi biraz daha sıcak olunca kullanırım. Güzel sizin site bahçeli rahat olur çocuk için de .
Kârlı çıkmak için e bebekten üç beş parça bi şey daha almak farz oldu o zamanE bebek ten aldık ama akşama kadar kalmayabilir. Geç kahvaltıya götürbi de böylesi daha maliyetli oluyor dedi yazan bir dost
Benimki döndüğünde beri öyle ya boşuna mı ben alt açma harcıyorum sürekli kaçmaya çalışıyorYani 15 gündür nazenin inanılmaz hareketli cebelleşiyor benimle altını bağlarken sağa dönüyor sola dönüyor o yüzden alınca bi tane denedim şimdi çok daha kolay kapattım bakalım sızdırma durumları nasıl olacak.
Ya kızlar kızim icin yogurt mayaladim ilk defaa. Ayran niyetine iceriz hic olmamıs. Bimin altın sutu ve active kullandım. Parmagimi 7 saniye tuttum sonra isıtılmıs firinda sabaha kadar bekledi sabah dolaba koydum ama yok resmen cacik ayran kivami bisey olmus. Tekrar denicem bugun sek markasının sutu ile tavsiye verebilicek olan varmi hic bilmiyorum yapmayı
Yemeği de ona kitleyeceksen olurKızlar ben de bugün eşime akşam yemeği ismarliyim giderken de 5-10 paket goon alayım diyorum. Nerden aldiniz en uygun nerde
Aferin kız söz dinleyen bir sen varsınEki Görüntüle 3382679
Dışarı çıktık, eşim çalışma tasarlıyor evde, bebisle zor oluyorBabaya biraz nefes aldırdık böylece
Görsel ekledim Tsh düşük, diğerleri yüksek. Sütüm etkilenmiş midir bilmiyorumTsh 9 mu? O zaman yavaş çalışıyor canım. Mutlaka endokrine git, ilaçın dozu yükseltilmeli. Sütünü de etkileyebilir bu durum. Doğru doz ile sütün artar
Ben evden yarı zamanlı çalışmaya başladım yaaa. Şimdi bi toplantım var bitsin bizde çıkıyoruzzzAferin kız söz dinleyen bir sen varsın
Salata yiyememe şeklin desek daha doğru olacakkSalata yeme şeklim
Yaaaa bide salıncakta mı sallanıyorrr
En tatlı ortakçiSalata yeme şeklim
Kuzum bize bugün yüklendi mama sandalyesinde oturuyorsa salıncakta neden oturamasın dedim iyice destekledi eşim eliyleYaaaa bide salıncakta mı sallanıyorrrbize bu aşama tahmini ne zaman yüklenir
Başına geleceklerden habersiz
Kız sen Almanya’da mısınEki Görüntüle 3382543
İlk ek gıda hazırlıklarımızblw ağırlıklı gidecek olsam da akşamları kaşık maması da vereceğim. Bunlar sütsüz ve şekersiz.
Goon eylül analarına reklam ücreti ödemeliMağazada bez bırakmayan ben
Yalnız değilsin canım bende aynı durumdayım ilk 1 2 ay dikkat ederim de sonra anam babam usulü ne yersek tattıracağım vallaRahatlıktan yapmıyorum zaten de herkes bir şeyler yapmışben dr başla deyip liste verince yaparım diye düşündüm
Bende hiç güvenmiyorum kendime bu konuda o yüzden yoğurt yapma makinesi alacağım büyük ihtimalleYa kızlar kızim icin yogurt mayaladim ilk defaa. Ayran niyetine iceriz hic olmamıs. Bimin altın sutu ve active kullandım. Parmagimi 7 saniye tuttum sonra isıtılmıs firinda sabaha kadar bekledi sabah dolaba koydum ama yok resmen cacik ayran kivami bisey olmus. Tekrar denicem bugun sek markasının sutu ile tavsiye verebilicek olan varmi hic bilmiyorum yapmayı
Hangi marka tatlım? Link please sana zahmetBen e bebekten yoğurt makinası aldım çok memnunum.