- 26 Mayıs 2022
- 307
- 284
- 36
Bende konaktan çok çektim tam geçti dedim yıkandığı gün olmuyordu ertesi gün yine çıkıyordu doktor da her seferinde zeytinyağı sürüp taranacak dedi bilemedim ki hindistan cevizi yağı vs bazilarinda bebek yağını da duydum böyle bir grup aslında iyiki var enazindan fikir alışverişi yapıp deneyimlerden istifade ediliyorBen hindistan cevizi yağı kullandım. Bizde doğduğundan beri konak vardı. Tam geçti derken her seferinde tekrarladı. En son zeytinyağından vazgeçtim ve hindistan cevizi yağı kullandım. Yarım saat bekledim. Banyodada heaven on earth markasının konak karşıtı köpük şampuanını kullanıyorum. Artık hiç yok konak. Aylardır ne çektim be. Bence bide hindistan cevizi yağı dene. O dediğim şampuanada bakabilirsin. Ben çok memnun kaldım
İşteee beklediğim yorum. 5. Aya girince cidden düzelicek miyizzz? Gece kaç kere uyanıyor? Bizim en uzun gece uykumuz 1.5 saat en kısa gece uykumuz 20dk. En uzun gündüz uykumuz ise 40dk
Allahımmmm ben onun bezelye parmaklarını yerimm maşallah
Canım bildiğim kadarıyla dişte ateş 38in üzerine çıkmıyordu başka birşeyi var mı bebişin?
En son uykusunun uzerinden en az iki saat gecirterek uyutuyorum ilk zamanlar 45 dakikayi buluyordu. Suan 20 dakikaya kadar dustuDeneyeceğim senin yöntemini. Peki uykuya dalması ne kadar sürmüştü bu rutine alışana kadar?
Hazır indirime de girmiş bizde bir deneyelimKesinlikle premium soft
Merhaba elinizde gonalf varmi acabaKizlar herkese merhaba size danışmak istediğim bir konu var 36+5 teyim. Malesef her şey normalken doktorum bebeğimin karin çevresinin geriden geldiğini gelişiminin iyi olmadığını söyledi. Perinatologa gittim minyon bir bebek ancak gelişim geriliği var denemez dedi. Böyle bir şey başına gelen var mı yardımcı olur musunuz lütfen ?
Soft mümkünseGoOn mavi paket mi premium soft mu iyi ilk defa alacagim da
Aynen dediğim o baba tarağı ben epeyce onla taradım geçmedi ve biraz da yoğundu bazı bölgelerde o zaman aldım konak taragı simdi kucucuk bi yerde kaldı yag tarak rutinini bıraktım dümdüz yıkıyorumBaba taragı var onu bi düşündüm ama bilemedim :)
Sabahtan beri bakamadım bi ya üretimine inş bakçam
Ben niye geriliyorum ya hala hazır hissedemedim allahtan cocugum kucuk biraz gkgk herseyiyiyenbebek in online eğitimini alınca rahatlıcam gibiİlk gün tek ver. 2. Gün 2. Öğünde patates ekler sin mesela çünkü yoğurdu 3 kere tek yemiş olacak.. 3. Gün yoğurt patates tek yqda karışık filan 4 te havuç.. ay çok heycanlı biz ne zaman başlayacaz acaba
Ya pakette 9 yazıyo ama 6200de 7de geçiyoruz bi yerde goonsuz kalcaz fkfjfk4 aylık canım
Sabretmekten başka çare yokdişten olabilir diye bu gece diş jeli denicem.dişten değilse ataktır.atak hesaplama sayfasında 5 gün daha böyle gözüküyor sonrası bakalım geçecek mi 3 haftadır çekiyorum..
Taramadan geçmesi çooook uzun sürüyor.çoğunu tarakla geçirdim ufak tefek olanlar 1,5 ayda kendi kendine geçti. Şampuan değiştim sebamed en iyisi
6200 de 4 noya geçtim
Şimdi goonun ağı molfixten cok az daha geniş gelcek. Sleepy ile arasında en az 1 parmak fark vardır. Yine de 3 al diyemedim benim kız su an 6200 falan ancadır ben 3 kullanıyorum daha da kullanırım. Yeni serinin yan lastikleri esnediği için daha az sıkma yapıyo ben eski seri aldım internetten yani arkası bantlı yanlar cok esnek değil o bile sıkma yapmadı. Kilosu o civarsa istersen kucuk paket 3 dene 40 tane falan zaten cok da uzun sürmez ya da garanti olsun 4 al cok buyuk gelirse 3 alırsın yine.Goon numarası büyük müydü? İlk defa alıp denemek istiyorum. Sleepy lastik izi yapıyor. Molfixte ağı çok geniş gibi geliyor. Dönüşümlü kullanıyorum. Bide Goonu deneyeyim diyorum. İki bezde de 4 numara kullanıyoruz. 4 numara mı alayım? Bilgisi olan annişler
Aklım cıktı hamileyim diyeceksin diyeKızlar dün gece 4te bebişi emzirmeye kalktığımda acaip bi baş dönmesi yaşadım, yatınca bile geçmedi. Tansiyonum normaldi. Sabah olduğunda da ara ara döndü. Bugün bi sersemdim. Sabah kan tahlili yaptırdım sağlık ocağında. Neden olabilir sizce? Bi tek tiroitim aşırı düşük çıkmış (hızlı çalışıyormuş) o da dönme yapar mı bilmiyorum
Premiumcuyuz. Tum grup sarı goon stokladı cjfjGoOn mavi paket mi premium soft mu iyi ilk defa alacagim da
E bebekte 4 no 64lü 212 tl tanesi 3.31e geliyor..Aynen dediğim o baba tarağı ben epeyce onla taradım geçmedi ve biraz da yoğundu bazı bölgelerde o zaman aldım konak taragı simdi kucucuk bi yerde kaldı yag tarak rutinini bıraktım dümdüz yıkıyorum
Ben niye geriliyorum ya hala hazır hissedemedim allahtan cocugum kucuk biraz gkgk herseyiyiyenbebek in online eğitimini alınca rahatlıcam gibi
Ya pakette 9 yazıyo ama 6200de 7de geçiyoruz bi yerde goonsuz kalcaz fkfjfk
Şimdi goonun ağı molfixten cok az daha geniş gelcek. Sleepy ile arasında en az 1 parmak fark vardır. Yine de 3 al diyemedim benim kız su an 6200 falan ancadır ben 3 kullanıyorum daha da kullanırım. Yeni serinin yan lastikleri esnediği için daha az sıkma yapıyo ben eski seri aldım internetten yani arkası bantlı yanlar cok esnek değil o bile sıkma yapmadı. Kilosu o civarsa istersen kucuk paket 3 dene 40 tane falan zaten cok da uzun sürmez ya da garanti olsun 4 al cok buyuk gelirse 3 alırsın yine.
Bu arada ebebek indiriminden daha ucuz yerler var hala ben farmaucuzdan aldım gecen 3 no eski seri 2.59, 4 no yeni 3.5, gerci ebebek de baya inmii 4 no 3.6 yazıyo iyisi mi ben de gidip biraz alayım fjfjf.
Bi de sizin için kulot bez denemek istiyorum
Aklım cıktı hamileyim diyeceksin diye
Premiumcuyuz. Tum grup sarı goon stokladı cjfj
Herşeyiyiyenbebek diye bir sayfa var. Bebeklerin ilk 1 yıl tanışması gereken 100 gıdanın nasıl yenilebilecegi (elle tutuş, cımbız kavrama vs) teker teker gosteriyor. Ben takip ediyorum, mandalinanın pancarın bile 6.7. aylarda nasıl verileceğini öğrendim meselaE bebekte 4 no 64lü 212 tl tanesi 3.31e geliyor..
O dediğin eğitim ne kız online online Çabuk anlat bize biz de alalım Neymiş o
Ben bu çizelgeyi takip edeceğim, oğlumda da böyle yapmıştım. Almanca ama anlarsın yine de. Üstte aylar yazıyor, solda sabahtan akşama kadar vakitler.Eki Görüntüle IMG_0831.webpBu arada 6.ayda tek öğün 7.ayda iki öğün diye hatırlıyorum.yanlış mı? Kızımda tadımlar var diye 5 buçuk ayda başlamıştım yine öyle yaparım sanırım
Ben de geçen hafta böyleydim, kendiliğinden düzeldi ama ben de kan vereceğim. Benim tiroidim de yavaş çalışıyor belki tiroid ilacımızın dozu yeniden ayarlanması lazımKızlar dün gece 4te bebişi emzirmeye kalktığımda acaip bi baş dönmesi yaşadım, yatınca bile geçmedi. Tansiyonum normaldi. Sabah olduğunda da ara ara döndü. Bugün bi sersemdim. Sabah kan tahlili yaptırdım sağlık ocağında. Neden olabilir sizce? Bi tek tiroitim aşırı düşük çıkmış (hızlı çalışıyormuş) o da dönme yapar mı bilmiyorum
Ya ben ek gıda için hiç bir şey yapmıyorum ya yazık çocuğuma ya aç kalacakHerşeyiyiyenbebek diye bir sayfa var. Bebeklerin ilk 1 yıl tanışması gereken 100 gıdanın nasıl yenilebilecegi (elle tutuş, cımbız kavrama vs) teker teker gosteriyor. Ben takip ediyorum, mandalinanın pancarın bile 6.7. aylarda nasıl verileceğini öğrendim mesela
Stres yapmaaa, "food under one is just for fun" derler. Yani 1 yaşına kadar yemek sadece eğlence içindir. Anne sütüyle/ mamayla doyuyor zaten bebekler. Adı üstünde EK gıdaYa ben ek gıda için hiç bir şey yapmıyorum ya yazık çocuğuma ya aç kalacak
Ya bi sayfa septembrın da dediği gibi diyetisyen tarafından yönetiliyor kendi kızı da var 3 yasında falan online eğitim düzenlemişker onun kaydı satılıyor blw usulu detaylıca nerdeyse her gıda için anlatılıyor diye anladım ben onun dısında tarifler paylasıyor hangi gıdaları nasıl vereceğimizi gosteriyor normal paylaşımlarıyla da ben daha cocugum yokken takip ediyordum maruz kalayım diye bence blw dusunmemde etkisi vardır illa kiE bebekte 4 no 64lü 212 tl tanesi 3.31e geliyor..
O dediğin eğitim ne kız online online Çabuk anlat bize biz de alalım Neymiş o
Önerdiğiniz sayfayı sayenizde inceledim teşekkürler çok faydalı buldum. Böyle bir ücretsiz eğitim mi diyor anlamadım sepete ekle 0 TL , kredi kartı bilgileri falan istiyor. Güvenilir mi emin olamadım. Dolandirilmayalim bir deHerşeyiyiyenbebek diye bir sayfa var. Bebeklerin ilk 1 yıl tanışması gereken 100 gıdanın nasıl yenilebilecegi (elle tutuş, cımbız kavrama vs) teker teker gosteriyor. Ben takip ediyorum, mandalinanın pancarın bile 6.7. aylarda nasıl verileceğini öğrendim mesela
İlk okuyunca emzirmeye alırken başım döndü dedim diye bebeğin durumunu soruyorsun sandım da hamile ihtimali için yazdın galibaBebiişşşş???
Hamilelikte kullandığım multivitamine devam ediyorum, tiroit hariç değerlerim iyi çıktı. Çok geçmiş olsun size deBen .. 1 hafta baş dönmesi çektim en son kafamı kapıya vurdum eşim apar topar doktora götürdü . Vitamin kullanmama rağmen b12 ve d vitaminim düşmüş baya doktor direk emziriyor musun dedi evet dedim yeterli gelmemiş . Takviye verdi eğer devam ederse gel dedi . O zaman nöroloji ye sevk edeceğim dedi .. çok şükürolmadı
Çok teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun kuzum vitamin takviyesi kullanıyor muydun? Emzirdiğimiz için vücutta birşey kalmıyor halsiz düşmüş olabilirsin bence
Benim tiroitte hızlı çalışıyor 3’lerden 9 lara çıkmış. Sağlık ocağı hekimi tiroitin çok kötü endokrin doktoru görsün mutlaka dedi. Cuma gideceğim inşallahBen de geçen hafta böyleydim, kendiliğinden düzeldi ama ben de kan vereceğim. Benim tiroidim de yavaş çalışıyor belki tiroid ilacımızın dozu yeniden ayarlanması lazım