2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Bende konaktan çok çektim tam geçti dedim yıkandığı gün olmuyordu ertesi gün yine çıkıyordu doktor da her seferinde zeytinyağı sürüp taranacak dedi bilemedim ki hindistan cevizi yağı vs bazilarinda bebek yağını da duydum böyle bir grup aslında iyiki var enazindan fikir alışverişi yapıp deneyimlerden istifade ediliyor

Merhaba elinizde gonalf varmi acaba

Baba taragı var onu bi düşündüm ama bilemedim :)

Sabahtan beri bakamadım bi ya üretimine inş bakçam
Aynen dediğim o baba tarağı ben epeyce onla taradım geçmedi ve biraz da yoğundu bazı bölgelerde o zaman aldım konak taragı simdi kucucuk bi yerde kaldı yag tarak rutinini bıraktım dümdüz yıkıyorum
Ben niye geriliyorum ya hala hazır hissedemedim allahtan cocugum kucuk biraz gkgk herseyiyiyenbebek in online eğitimini alınca rahatlıcam gibi
Ya pakette 9 yazıyo ama 6200de 7de geçiyoruz bi yerde goonsuz kalcaz fkfjfk
Şimdi goonun ağı molfixten cok az daha geniş gelcek. Sleepy ile arasında en az 1 parmak fark vardır. Yine de 3 al diyemedim benim kız su an 6200 falan ancadır ben 3 kullanıyorum daha da kullanırım. Yeni serinin yan lastikleri esnediği için daha az sıkma yapıyo ben eski seri aldım internetten yani arkası bantlı yanlar cok esnek değil o bile sıkma yapmadı. Kilosu o civarsa istersen kucuk paket 3 dene 40 tane falan zaten cok da uzun sürmez ya da garanti olsun 4 al cok buyuk gelirse 3 alırsın yine.

Bu arada ebebek indiriminden daha ucuz yerler var hala ben farmaucuzdan aldım gecen 3 no eski seri 2.59, 4 no yeni 3.5, gerci ebebek de baya inmii 4 no 3.6 yazıyo iyisi mi ben de gidip biraz alayım fjfjf.

Bi de sizin için kulot bez denemek istiyorum
Aklım cıktı hamileyim diyeceksin diye
GoOn mavi paket mi premium soft mu iyi ilk defa alacagim da
Premiumcuyuz. Tum grup sarı goon stokladı cjfj

E bebekte 4 no 64lü 212 tl tanesi 3.31e geliyor..

O dediğin eğitim ne kız online online Çabuk anlat bize biz de alalım Neymiş o

Herşeyiyiyenbebek diye bir sayfa var. Bebeklerin ilk 1 yıl tanışması gereken 100 gıdanın nasıl yenilebilecegi (elle tutuş, cımbız kavrama vs) teker teker gosteriyor. Ben takip ediyorum, mandalinanın pancarın bile 6.7. aylarda nasıl verileceğini öğrendim mesela

Bu arada 6.ayda tek öğün 7.ayda iki öğün diye hatırlıyorum.yanlış mı? Kızımda tadımlar var diye 5 buçuk ayda başlamıştım yine öyle yaparım sanırım
Ben bu çizelgeyi takip edeceğim, oğlumda da böyle yapmıştım. Almanca ama anlarsın yine de. Üstte aylar yazıyor, solda sabahtan akşama kadar vakitler.Eki Görüntüle IMG_0831.webp

Ben de geçen hafta böyleydim, kendiliğinden düzeldi ama ben de kan vereceğim. Benim tiroidim de yavaş çalışıyor belki tiroid ilacımızın dozu yeniden ayarlanması lazım

Ya ben ek gıda için hiç bir şey yapmıyorum ya yazık çocuğuma ya aç kalacak

Ya bi sayfa septembrın da dediği gibi diyetisyen tarafından yönetiliyor kendi kızı da var 3 yasında falan online eğitim düzenlemişker onun kaydı satılıyor blw usulu detaylıca nerdeyse her gıda için anlatılıyor diye anladım ben onun dısında tarifler paylasıyor hangi gıdaları nasıl vereceğimizi gosteriyor normal paylaşımlarıyla da ben daha cocugum yokken takip ediyordum maruz kalayım diye bence blw dusunmemde etkisi vardır illa ki

Önerdiğiniz sayfayı sayenizde inceledim teşekkürler çok faydalı buldum. Böyle bir ücretsiz eğitim mi diyor anlamadım sepete ekle 0 TL , kredi kartı bilgileri falan istiyor. Güvenilir mi emin olamadım. Dolandirilmayalim bir de

Eklentiler

• Screenshot_20240206_111855_Instagram.jpg
    45,2 KB · Görüntüleme: 49
Bebiişşşş???
İlk okuyunca emzirmeye alırken başım döndü dedim diye bebeğin durumunu soruyorsun sandım da hamile ihtimali için yazdın galiba kan tahlilinde doktor betaya da bakmış sorun yok

Hamilelikte kullandığım multivitamine devam ediyorum, tiroit hariç değerlerim iyi çıktı. Çok geçmiş olsun size de

Çok geçmiş olsun kuzum vitamin takviyesi kullanıyor muydun? Emzirdiğimiz için vücutta birşey kalmıyor halsiz düşmüş olabilirsin bence
Çok teşekkür ederim canım kullanıyorum tiroit tavan yapmış belki de o sebep oldu bakalım endokrin bölümüne gideceğim inşallah

Ben de geçen hafta böyleydim, kendiliğinden düzeldi ama ben de kan vereceğim. Benim tiroidim de yavaş çalışıyor belki tiroid ilacımızın dozu yeniden ayarlanması lazım
Benim tiroitte hızlı çalışıyor 3’lerden 9 lara çıkmış. Sağlık ocağı hekimi tiroitin çok kötü endokrin doktoru görsün mutlaka dedi. Cuma gideceğim inşallah

Kızlar artık kızımla yemek yemek kaosa dönüşürüyor. Mama sandalyesine koymaya başlamıştım bir haftadır biz yemek yerken. Onun etkisi mi bilmiyorum mizmizlandiginda kucağıma alıp yemek yiyorum ne yiyorsam saldırıyor. Ekmek özellikle. Babası ekmek koparıp önüme koyuyor tek elle koparamadigim için Başlıyor ağlamaya, ağzıma aldığım her şeye başını çevirip bakıp ağlıyor.
Üzülüyorum da bu duruma, yalan yok tattiriyorum sonra daha da coşuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…