Aynen dediğim o baba tarağı ben epeyce onla taradım geçmedi ve biraz da yoğundu bazı bölgelerde o zaman aldım konak taragı simdi kucucuk bi yerde kaldı yag tarak rutinini bıraktım dümdüz yıkıyorum
Ben niye geriliyorum ya hala hazır hissedemedim allahtan cocugum kucuk biraz gkgk herseyiyiyenbebek in online eğitimini alınca rahatlıcam gibi
Ya pakette 9 yazıyo ama 6200de 7de geçiyoruz bi yerde goonsuz kalcaz fkfjfk
Şimdi goonun ağı molfixten cok az daha geniş gelcek. Sleepy ile arasında en az 1 parmak fark vardır. Yine de 3 al diyemedim benim kız su an 6200 falan ancadır ben 3 kullanıyorum daha da kullanırım. Yeni serinin yan lastikleri esnediği için daha az sıkma yapıyo ben eski seri aldım internetten yani arkası bantlı yanlar cok esnek değil o bile sıkma yapmadı. Kilosu o civarsa istersen kucuk paket 3 dene 40 tane falan zaten cok da uzun sürmez ya da garanti olsun 4 al cok buyuk gelirse 3 alırsın yine.
Bu arada ebebek indiriminden daha ucuz yerler var hala ben farmaucuzdan aldım gecen 3 no eski seri 2.59, 4 no yeni 3.5, gerci ebebek de baya inmii 4 no 3.6 yazıyo iyisi mi ben de gidip biraz alayım fjfjf.
Bi de sizin için kulot bez denemek istiyorum
Aklım cıktı hamileyim diyeceksin diye
Premiumcuyuz. Tum grup sarı goon stokladı cjfj