2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Kız biz sarı paket alıyoruz ya, gerci ddlklc ddlklc mavi de fena değil diyo ama ben hiç denemedim. Ben de kangurudaki cocukla bez almaya gittim bi gidişim var bi de dönüşüm su içinde kalmışım djfjf
Külot bez de aldım bakalım

Bu ucretsiz brosurleri formları doldurduktan sonra link cıkıyor ama ben indiremedimç bi de online eğitim kısmı olmalı o bahsettiğim 2 bucuk daatlik kayıt orada
Hiç belirtmemiştiniz ki sarı marı görmedim ben 🙄🙄 kilot bez aldım ben de .
Eşimi kahvaltıya götürücem seni dedim giderken e bebek e girdim.E bebeğe gitmek için kahvaltıya götürdüm indirim var gidelim desem gelmezdi 🤣 şuan kar etmedik haberin olsun diyor bana 😂😂😂

Bence goon bizim grubu takip etse hepimize birer paket hediye gönderir 1😆😆
Herkese 1se bana 2 olmalı fjfjf
Eşimi kahvaltıya götürücem seni dedim giderken e bebek e girdim.E bebeğe gitmek için kahvaltıya götürdüm indirim var gidelim desem gelmezdi 🤣 şuan kar etmedik haberin olsun diyor bana 😂😂😂
Neyse memnunsan sorun yok memnun kalmazsan sarıyı dene dicem ama artık cok gec gibi fjfj

Kız siz zarardasınız bence 😆😆

Ben kanguru kullanamam vallahi belim ağrıyor bebek arabası forever 😂 üçüncü uykusunu dışarıda yaptırıcam 4 gibi çıkarız biz de size iyi gezmeler 😍😍😍
Ya bizim bebek arabası hep arabada 😆😆 zaten te bahçesinde yürüyorum ya yorulca oturuyorum böyle :)

Eklentiler

• 17072147829613084850630140893805.jpg
    17072147829613084850630140893805.jpg
    192,1 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar artık kızımla yemek yemek kaosa dönüşürüyor. Mama sandalyesine koymaya başlamıştım bir haftadır biz yemek yerken. Onun etkisi mi bilmiyorum mizmizlandiginda kucağıma alıp yemek yiyorum ne yiyorsam saldırıyor. Ekmek özellikle. Babası ekmek koparıp önüme koyuyor tek elle koparamadigim için 🤣 Başlıyor ağlamaya, ağzıma aldığım her şeye başını çevirip bakıp ağlıyor.
Üzülüyorum da bu duruma, yalan yok tattiriyorum sonra daha da coşuyor 🤣
Bu bizim ev canım aynı 😂 geçen ne zıpzıpta ne mama sandalyesinde durdu ben de kucağıma aldım. Her şeye atlıyor, tırnaklarıyla masayı çiziyor. Eşim de böyle ekmek koparıp veriyordu. Kedi gibi besliyorsun beni dedim 😂

Son düzenleme:
Külot bez rahat mı ya giydirmesi?

Kızlar bu arada 5. Aya girmeden bir iki gün önce kızımla dönme çalışması yapıyorduk. Baya hiç oralı değildi öyle yatıyor gülüyordu. Ondan birkaç gün sonra birden döndü. Yani 1 hafta içinde hem dönüp hem ilerletti kendini 😂 5. Ay bana sihirli bir ay gibi gelmeye başladı hergün bir şey öğreniyor

Premium softla farkı ne acaba ben mutlu bebek kullanmadım hiç

Kız biz sarı paket alıyoruz ya, gerci ddlklc ddlklc mavi de fena değil diyo ama ben hiç denemedim. Ben de kangurudaki cocukla bez almaya gittim bi gidişim var bi de dönüşüm su içinde kalmışım djfjf
Külot bez de aldım bakalım

Bu ucretsiz brosurleri formları doldurduktan sonra link cıkıyor ama ben indiremedimç bi de online eğitim kısmı olmalı o bahsettiğim 2 bucuk daatlik kayıt orada
Premium softa göre daha ince, iç dokusu daha naylonumsu, yan bantları daha kolay açılıyor. Sızdırma taşma pişik hiç yaşamadım. Gündüz mavi paket, geceleri premium soft ile devam edeceğim. Bu da benim bugünkü ganimetlerim 🤣🤣

Eklentiler

• 1000024374.jpg
    1000024374.jpg
    167,9 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar bu arada 5. Aya girmeden bir iki gün önce kızımla dönme çalışması yapıyorduk. Baya hiç oralı değildi öyle yatıyor gülüyordu. Ondan birkaç gün sonra birden döndü. Yani 1 hafta içinde hem dönüp hem ilerletti kendini 😂 5. Ay bana sihirli bir ay gibi gelmeye başladı hergün bir şey öğreniyor
Nazenin de geç döndü ben suçu kendimde buluyordum yere koymuyordum hasta olur diye hep anakucağındaydı alan kısıtlı olunca.
Neyse bi gece uyandım bi gün baktım yan dönmüş şok oldum uyku sersemi dedim acaba ben mi yanlış yatırdım 🤣🤣
O günden beri genelde böyle yatıyor 🫠

Eklentiler

• 9B6AF90C-1BD0-4642-B934-8A8B750F1A37.jpeg
    9B6AF90C-1BD0-4642-B934-8A8B750F1A37.jpeg
    103,6 KB · Görüntüleme: 52
Nazenin de geç döndü ben suçu kendimde buluyordum yere koymuyordum hasta olur diye hep anakucağındaydı alan kısıtlı olunca.
Neyse bi gece uyandım bi gün baktım yan dönmüş şok oldum uyku sersemi dedim acaba ben mi yanlış yatırdım 🤣🤣
O günden beri genelde böyle yatıyor 🫠
ben de tam böyle değil ama 3. Ay civarı gece yatırırken oyun oynar gibi bir sağa bir sola yarım döndüğünü görmüştüm. Geçen gruba da yazmıştım. Şimdi sırt üstünden yüz üstüne dönüyor, arada denk getirirse karnının üstünden sırta da dönüyor.

Ah bizim bu her suçu kendimizde bulmalarımız ne olacak 😅

Aynen dediğim o baba tarağı ben epeyce onla taradım geçmedi ve biraz da yoğundu bazı bölgelerde o zaman aldım konak taragı simdi kucucuk bi yerde kaldı yag tarak rutinini bıraktım dümdüz yıkıyorum

Ben niye geriliyorum ya hala hazır hissedemedim allahtan cocugum kucuk biraz gkgk herseyiyiyenbebek in online eğitimini alınca rahatlıcam gibi

Ya pakette 9 yazıyo ama 6200de 7de geçiyoruz bi yerde goonsuz kalcaz fkfjfk

Şimdi goonun ağı molfixten cok az daha geniş gelcek. Sleepy ile arasında en az 1 parmak fark vardır. Yine de 3 al diyemedim benim kız su an 6200 falan ancadır ben 3 kullanıyorum daha da kullanırım. Yeni serinin yan lastikleri esnediği için daha az sıkma yapıyo ben eski seri aldım internetten yani arkası bantlı yanlar cok esnek değil o bile sıkma yapmadı. Kilosu o civarsa istersen kucuk paket 3 dene 40 tane falan zaten cok da uzun sürmez ya da garanti olsun 4 al cok buyuk gelirse 3 alırsın yine.

Bu arada ebebek indiriminden daha ucuz yerler var hala ben farmaucuzdan aldım gecen 3 no eski seri 2.59, 4 no yeni 3.5, gerci ebebek de baya inmii 4 no 3.6 yazıyo iyisi mi ben de gidip biraz alayım fjfjf.

Bi de sizin için kulot bez denemek istiyorum😂

Aklım cıktı hamileyim diyeceksin diye

Premiumcuyuz. Tum grup sarı goon stokladı cjfj
Yok yok bir yerden sonra bebekler kilo almıyor.2 yaş kızım hala 5 no kullanıyor.1 yıldır kilo aldıramadım.1 yaşa kadar her şeyin yendiği en güzel ek gıda dönemi. sonrası iştahsızlık.. herkese başarılar dilerim 😅
Ben bu çizelgeyi takip edeceğim, oğlumda da böyle yapmıştım. Almanca ama anlarsın yine de. Üstte aylar yazıyor, solda sabahtan akşama kadar vakitler.Eki Görüntüle 3382533
Sağol canım iyi oldu bundan takip ederim 🩵
Herkese 1se bana 2 olmalı fjfjf

Neyse memnunsan sorun yok memnun kalmazsan sarıyı dene dicem ama artık cok gec gibi fjfj
Size 2 ise bana 3 olmalı e malum 2 çocuğa birden goon kullanıyorum 😂😂

Eklentiler

• Screenshot_20240206_142429.jpg
    Screenshot_20240206_142429.jpg
    50,1 KB · Görüntüleme: 42
X