2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah

Sağol cnm doğduğunda yoktu geneldede 2 4 ay aradı olabiliyomuş sanırım silerken bastırmadan silmek gerekiymş ıslak kalmıcak ıslak mendil kullanılmıcak vs bunlarda tetikliyomuş ama östrojen yetersizliği ana neden
Bizimde hep bakıyodu bezini özellikle açtırıp temzlrken dikkat edin
Aa çok geçmiş olsun ben de doktor her nazenin i kontrol e götürdüğümüzde açıp bakıyor kukusuna temiz mi diye bakıyor sanıyordum sonradan gelişebildiğini bilmiyordum. Geçmiş olsun..

Kızlar sanırım biz diş çıkarıyoruz damağının alt tarafında hafif beyazlık var . Bir de mız mız zaten .. bol bol da salyamız var .. sürekli ağızda bir şeyler .. Hadi bakalım kolay gelsin..
Bizimde öyle 1 haftadan fazla oluyor. Elle kontrol ettiğimde ele sertlik geliyor. Zaten nazlı bir bebekti hastalık eklendi birde bu sürekli kucağımda artık. Birde daha yeni kucağımıza oturtmaya başladık ama o şimdiden yemeklerin peşine düştü

Sanırım o deliğidr kapatıyo çünkü direk karşıya drğil aşağı ve sızıntı gibi yapıyo idrarını içeridr akıyomuş bu durumda idrar yolu enfeksyonu olr dedi tam kapanmasa ellemickti ama açıp kapanmamasını sağlıcz çünkü kapanmaya yine müsait olck
Sürekli elinizle açarak temizleyin ıslk mendil kullnmayın gerçekten çok sıkıntı yani eski usulde var ne varsa

Sizinki kaç günlük?
Bizdede aynı şeyler var. Kemik gibi beyaz bir görünüm var alt tarafta. Battaniyesini bile ağzına sokmaya çalışıyor. Heryeri salya.
Battaniye yelek kazağı me bulsa ağzına götürüyor bizimkide, hatta emzik ağzındayken alıp götürüyor emziği atmayı unuttuğu için daha da sinirleniyor şapşik ve geceleri hep ağlayarak uyanıyor emzik istemiyor memede susuyor

Bizimkide öyle değişik bir ağlamayla uyanıyor başlarda mızmızlık gibi sonra almazsam memeye yada emzik verirsem daha şiddetli ağlamaya başlıyor. Memede de çok durmuyor aç desem aç da değil. 1.5 -2 saatte bir bu mızmızlanmayla ağlıyor. Normalde 4-5 saat deliksiz uyurdu. Osman gönülalın videosuna göre muhtemelen diş süreci

Ele sertlik mi geliyor alt damakta? Ben hiç bilmiyorum nasıl anlaşılır bu diş çıkıyor mu çıkmıyor mu alt damakta beyazlık var hafif de kabarık gibi. Üst damakta kabarık gibi. Anlamadım ben. İlk alt dişler gelmiyor muydu

Az önce gördüm nazenin in dişi çıkmış sağ alt dün gece ağlayarak uykusundan uyandı kulağını tutuyordu eşime de söyledim heralde üşüttü diye. Bugün de bı sıcak geldi 37.2 bi soktum ağzına parmağımı pütürlü sivri flash ı açtım beyaz çıkmış diş patlamış

Belirtiler neydi, burdakiler var mıydı?
Nazenin İlay'a göre baya büyük. 1.5 ay var galiba aralarında. Bizim için erken değil mi diş

Eklentiler

• 1000021956.jpg
    65 KB · Görüntüleme: 30
Evet bizimkide özellikle gece 12 den sonra hiç uyanmazdı artık uyanıyor

Uyy nazenin yaşıtlarına geçit vermiyor her kulvarda önde maşallah sağlıkla geçirsin süreci, inci gibi dişleri olsun inşallah

Biz artık dün gece yeni bir boyut getirdik uyanmaya gece 12 den sonra yarım saatte bir Allahım her saati gördüm her saati. Gece ben gündüzden daha çok yoruluyorum. bir de şu var. Günde 2 tane 45 dk bir de 2 saatlik uyku yapıyor. Onu da 16.3 gibi uyanıyor. 7 de uykusu geliyor. Biz yenidoğan döneminde daha düzenliydik. Gün içinde yarım saat anca oynardı uyuma uyanma saatinde değişiklik. Aralık başından beri düzelemedik

kızlar yarın oglumu sunnet edecez sunnet yapanlar nasil gecti cok agladi mi bebisleriniz ilk gece nasildi uyudu mu

Belirtiler neydi, burdakiler var mıydı?
Nazenin İlay'a göre baya büyük. 1.5 ay var galiba aralarında. Bizim için erken değil mi diş
Bazlıları var uykusunda bozukluk üç dört gündür vardı eli ağzındaydı bayadir salya da vardı bugün işte hafif sıcaktı dün de kulağını tutup ağlayınca anladım. Diğer belirtiler yok. Doktor bizim için de erken demişti 5 aylık nazenin

Melike bebişe günlük ne kadar su içiriyorsun

Maşallah kuzuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…