- 5 Haziran 2015
- 50
- 96
- 31
Çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallahKızlar oğlum doğdu doğalı böyle bir şey görmedim ben . 7 buçuk yaşında.
Ve 7 gün boyunca ateş 39 hiç bir şekilde düşmüyordu ve çocuk bacakları sakatlanmış gibi yürürken aşırı zorlandı. Göz kapakları balon Gibi şişti 5 iğne yedik enfluvir kullandık bana mısın demedi. Bı an aklıma kötü şeyler gelmeye başladı.
Nasıl illet nasıl bela bir virüs varsa ortada aman dikkat
Yarin soracagim, tabi yazarimYurutecler sıkıntılı da hoppalalar güvenli diye biliyorum. Doktora yakın zamanda sorarsan buraya da yazar mısın
Aa çok geçmiş olsun ben de doktor her nazenin i kontrol e götürdüğümüzde açıp bakıyor kukusuna temiz mi diye bakıyor sanıyordum sonradan gelişebildiğini bilmiyordum. Geçmiş olsun..
Bizimde öyle 1 haftadan fazla oluyor. Elle kontrol ettiğimde ele sertlik geliyor. Zaten nazlı bir bebekti hastalık eklendi birde bu sürekli kucağımda artık. Birde daha yeni kucağımıza oturtmaya başladık ama o şimdiden yemeklerin peşine düştüKızlar sanırım biz diş çıkarıyoruzdamağının alt tarafında hafif beyazlık var . Bir de mız mız zaten .. bol bol da salyamız var .. sürekli ağızda bir şeyler .. Hadi bakalım kolay gelsin..
Canım vajina ile uretranin alakası ne ki idrar yapmada sorun olabilir? İkisi farklı yerler orayı nasıl etkiliyor. Yapılması gerekiyor ise tabi ki müdahale edilsin. İlerde tekrar olabilir mevzusunu ilerde düşünürsünüz bence, çok geçmiş olsun.
Battaniye yelek kazağı me bulsa ağzına götürüyor bizimkide, hatta emzik ağzındayken alıp götürüyor emziği atmayı unuttuğu için daha da sinirleniyor şapşik ve geceleri hep ağlayarak uyanıyor emzik istemiyor memede susuyorSizinki kaç günlük?
Bizdede aynı şeyler var. Kemik gibi beyaz bir görünüm var alt tarafta. Battaniyesini bile ağzına sokmaya çalışıyor. Heryeri salya.
Bizimkide öyle değişik bir ağlamayla uyanıyor başlarda mızmızlık gibi sonra almazsam memeye yada emzik verirsem daha şiddetli ağlamaya başlıyor. Memede de çok durmuyor aç desem aç da değil. 1.5 -2 saatte bir bu mızmızlanmayla ağlıyor. Normalde 4-5 saat deliksiz uyurdu. Osman gönülalın videosuna göre muhtemelen diş süreciBattaniye yelek kazağı me bulsa ağzına götürüyor bizimkide, hatta emzik ağzındayken alıp götürüyor emziği atmayı unuttuğu için daha da sinirleniyor şapşik ve geceleri hep ağlayarak uyanıyor emzik istemiyor memede susuyor
Ele sertlik mi geliyor alt damakta? Ben hiç bilmiyorum nasıl anlaşılır bu diş çıkıyor mu çıkmıyor muBizimde öyle 1 haftadan fazla oluyor. Elle kontrol ettiğimde ele sertlik geliyor. Zaten nazlı bir bebekti hastalık eklendi birde bu sürekli kucağımda artık. Birde daha yeni kucağımıza oturtmaya başladık ama o şimdiden yemeklerin peşine düştü
Az önce gördüm nazenin in dişi çıkmış sağ altEle sertlik mi geliyor alt damakta? Ben hiç bilmiyorum nasıl anlaşılır bu diş çıkıyor mu çıkmıyor mualt damakta beyazlık var hafif de kabarık gibi. Üst damakta kabarık gibi. Anlamadım ben. İlk alt dişler gelmiyor muydu
Belirtiler neydi, burdakiler var mıydı?Az önce gördüm nazenin in dişi çıkmış sağ altdün gece ağlayarak uykusundan uyandı kulağını tutuyordu eşime de söyledim heralde üşüttü diye. Bugün de bı sıcak geldi 37.2 bi soktum ağzına parmağımı pütürlü sivri flash ı açtım beyaz çıkmış diş patlamış
Evet bizimkide özellikle gece 12 den sonra hiç uyanmazdı artık uyanıyorBizimkide öyle değişik bir ağlamayla uyanıyor başlarda mızmızlık gibi sonra almazsam memeye yada emzik verirsem daha şiddetli ağlamaya başlıyor. Memede de çok durmuyor aç desem aç da değil. 1.5 -2 saatte bir bu mızmızlanmayla ağlıyor. Normalde 4-5 saat deliksiz uyurdu. Osman gönülalın videosuna göre muhtemelen diş süreci
Uyy nazenin yaşıtlarına geçit vermiyor her kulvarda öndeAz önce gördüm nazenin in dişi çıkmış sağ altdün gece ağlayarak uykusundan uyandı kulağını tutuyordu eşime de söyledim heralde üşüttü diye. Bugün de bı sıcak geldi 37.2 bi soktum ağzına parmağımı pütürlü sivri flash ı açtım beyaz çıkmış diş patlamış
Biz artık dün gece yeni bir boyut getirdik uyanmaya gece 12 den sonra yarım saatte bir Allahım her saati gördüm her saati. Gece ben gündüzden daha çok yoruluyorum.Bizimkide öyle değişik bir ağlamayla uyanıyor başlarda mızmızlık gibi sonra almazsam memeye yada emzik verirsem daha şiddetli ağlamaya başlıyor. Memede de çok durmuyor aç desem aç da değil. 1.5 -2 saatte bir bu mızmızlanmayla ağlıyor. Normalde 4-5 saat deliksiz uyurdu. Osman gönülalın videosuna göre muhtemelen diş süreci
Bazlıları var uykusunda bozukluk üç dört gündür vardı eli ağzındaydı bayadir salya da vardı bugün işte hafif sıcaktı dün de kulağını tutup ağlayınca anladım. Diğer belirtiler yok. Doktor bizim için de erken demişti 5 aylık nazeninBelirtiler neydi, burdakiler var mıydı?
Nazenin İlay'a göre baya büyük. 1.5 ay var galiba aralarında. Bizim için erken değil mi diş
İnşallah teşekkür ediyorum bense konuya şöyle bakıyorum sizin çocuklardan önce eziyeti çekiyorumUyy nazenin yaşıtlarına geçit vermiyor her kulvarda öndemaşallah sağlıkla geçirsin süreci, inci gibi dişleri olsun inşallah
O bizim öncümüz ablamız yol gösterenimisssİnşallah teşekkür ediyorum bense konuya şöyle bakıyorum sizin çocuklardan önce eziyeti çekiyorum
Melike bebişe günlük ne kadar su içiriyorsunAz önce gördüm nazenin in dişi çıkmış sağ altdün gece ağlayarak uykusundan uyandı kulağını tutuyordu eşime de söyledim heralde üşüttü diye. Bugün de bı sıcak geldi 37.2 bi soktum ağzına parmağımı pütürlü sivri flash ı açtım beyaz çıkmış diş patlamış
Maşallah kuzumaAz önce gördüm nazenin in dişi çıkmış sağ altdün gece ağlayarak uykusundan uyandı kulağını tutuyordu eşime de söyledim heralde üşüttü diye. Bugün de bı sıcak geldi 37.2 bi soktum ağzına parmağımı pütürlü sivri flash ı açtım beyaz çıkmış diş patlamış