- 11 Eylül 2023
- 1.905
- 3.301
- 29
Ayy yok nazenin bir seviyeyi 10 üzerinden 2 zorlukla atlatinca diyorum ki Eylül 10 üzerinden 10 atlaticak demek kiİnşallah teşekkür ediyorum bense konuya şöyle bakıyorum sizin çocuklardan önce eziyeti çekiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy yok nazenin bir seviyeyi 10 üzerinden 2 zorlukla atlatinca diyorum ki Eylül 10 üzerinden 10 atlaticak demek kiİnşallah teşekkür ediyorum bense konuya şöyle bakıyorum sizin çocuklardan önce eziyeti çekiyorum
Hayırlı olsun kuzummmm ilk disimiz geldiiiAz önce gördüm nazenin in dişi çıkmış sağ alt dün gece ağlayarak uykusundan uyandı kulağını tutuyordu eşime de söyledim heralde üşüttü diye. Bugün de bı sıcak geldi 37.2 bi soktum ağzına parmağımı pütürlü sivri flash ı açtım beyaz çıkmış diş patlamış
Merhaba diş 4 aylık 10 gün .. bizde de aynı durumlar bugün doktora gittik . Jel verdi .Sizinki kaç günlük?
Bizdede aynı şeyler var. Kemik gibi beyaz bir görünüm var alt tarafta. Battaniyesini bile ağzına sokmaya çalışıyor. Heryeri salya.
Bugün gittik doktora dişmiş .. jel verdi bi de karanfil suyu önerdiBizimde öyle 1 haftadan fazla oluyor. Elle kontrol ettiğimde ele sertlik geliyor. Zaten nazlı bir bebekti hastalık eklendi birde bu sürekli kucağımda artık. Birde daha yeni kucağımıza oturtmaya başladık ama o şimdiden yemeklerin peşine düştü
Bende almayı düşünüyordum da arkadaşımın 1 yaşında kızı var ona danıştım. Bebişi çok sevmiş bayağı eğleniyormuş ama yürümeye çalışırken hoplaya hoplaya yürümeye çalışıyormuş o yüzden 2-3 ay hiç oynatmamışlar unutsun diye; unutunca normal yürümeye başlamış. Her çocukta olur diye bişey yok tabi ama bunu duyunca almaktan vazgeçtim. Şahsen alsam da; yürümeye yakın kaldırırdımBenim kizimda artik yatmaktan sıkılıyor govdesini kaldirmak istiyor surekli, bende acaba ayakta dik durabilecegi hoppala tarzi birsey mi alsam diye dusunuyordum, dr a soracagim saglik acisindan sorun yoksa eglenir diye dusundum
Çok geçmiş olsun göz kapakları şişmesine ne dediler benim bebişin alerjiden şişmişti deKızlar oğlum doğdu doğalı böyle bir şey görmedim ben . 7 buçuk yaşında.
Ve 7 gün boyunca ateş 39 hiç bir şekilde düşmüyordu ve çocuk bacakları sakatlanmış gibi yürürken aşırı zorlandı. Göz kapakları balon Gibi şişti 5 iğne yedik enfluvir kullandık bana mısın demedi. Bı an aklıma kötü şeyler gelmeye başladı.
Nasıl illet nasıl bela bir virüs varsa ortada aman dikkat
Bizde 3,5 aylıkken sünnet yaptırdık. Lokal anestezi alerjisi olduğu için o gece uyumadık göz kapakları şişmişti. Ama bebiş anlamadı uyudu gayet. Sünnet esnasında masada sıkılıp ağlamıştı. Sonraki günlerde iyi geçmişti bizim çok şükür. Mızmızlandığı oldu ama o kadarcık olur inşallah sizin daha kolay geçerkızlar yarın oglumu sunnet edecez sunnet yapanlar nasil gecti cok agladi mi bebisleriniz ilk gece nasildi uyudu mu
Bende almayı düşünüyordum da arkadaşımın 1 yaşında kızı var ona danıştım. Bebişi çok sevmiş bayağı eğleniyormuş ama yürümeye çalışırken hoplaya hoplaya yürümeye çalışıyormuş o yüzden 2-3 ay hiç oynatmamışlar unutsun diye; unutunca normal yürümeye başlamış. Her çocukta olur diye bişey yok tabi ama bunu duyunca almaktan vazgeçtim. Şahsen alsam da; yürümeye yakın kaldırırdım
Çok geçmiş olsun göz kapakları şişmesine ne dediler benim bebişin alerjiden şişmişti de
Kortizon verdiler o yüzden sanırım
Bizde 3,5 aylıkken sünnet yaptırdık. Lokal anestezi alerjisi olduğu için o gece uyumadık göz kapakları şişmişti. Ama bebiş anlamadı uyudu gayet. Sünnet esnasında masada sıkılıp ağlamıştı. Sonraki günlerde iyi geçmişti bizim çok şükür. Mızmızlandığı oldu ama o kadarcık olur inşallah sizin daha kolay geçer
Islak mendilin markası ve içeriği nedir, içinde kimyasal olanlar yapabiliyor bunu diyorlarKız bebeği olanlar vajinal yapışıklık durumu yaşayan oldumu aranızda yada etraftan duyan
Doğduğnda yoktu böyle bişey son 2 aydır yapışmış ıslak mendille temzliyosum buda biraz etkilemiş olabilir
Cerraha gösterdik tamamen kapanmış idrarı kolay yapması için açmayı öneriyor ama yine kapanıyomuş masaj yapcaksın her alt açmada fln dedi açam ufak bi işlem odadında yapıcak ama can sıkıcı ya kimi doktorlarda kendiliğinden gçer diyo ztn yapışır yine diyo ama idrar yolu enfeksiyonu olma durumu baya sıkıntılıymış küçük olduğu için
Bar mı başına gelen
Islak mendilin markası ve içeriği nedir, içinde kimyasal olanlar yapabiliyor bunu diyorlar
Yani miktar veremiyorum her emzirmeden sonra vermiyorum artık göğüs pedi kullanmadığım için pamukçuk olmuyor. Dışarıda ağlarsa veriyorum baya içiyor oyalanıyor haftada 20cc gibi düşünebiliriz haftalık yeniliyorum suyunu çünkü kaynamış soğumuş cam şişe suyu veriyorum.Melike bebişe günlük ne kadar su içiriyorsun
Yani öyle abarttıkları kadar diş çıkıyor huysuzluğu görmedim ama daha uzucak diş ya belki o zaman olur bilmiyorumAyy yok nazenin bir seviyeyi 10 üzerinden 2 zorlukla atlatinca diyorum ki Eylül 10 üzerinden 10 atlaticak demek ki
Hayır etten çıktığı an biter yaYani öyle abarttıkları kadar diş çıkıyor huysuzluğu görmedim ama daha uzucak diş ya belki o zaman olur bilmiyorum
İnşallah bakalım hakikaten usluydu bugün de uyudu şimdi akşam da eşimin doğum günüydü dışarı çıktık sesi çıkmadı inşallah ağrısı sızısı olmaz kuzumun.Hayır etten çıktığı an biter ya
Ayy çok sevindim hadi hemen diş pastası yapıp kutlamalısın MelikeeeeAz önce gördüm nazenin in dişi çıkmış sağ alt dün gece ağlayarak uykusundan uyandı kulağını tutuyordu eşime de söyledim heralde üşüttü diye. Bugün de bı sıcak geldi 37.2 bi soktum ağzına parmağımı pütürlü sivri flash ı açtım beyaz çıkmış diş patlamış
Aynı valla bizimde cumartesiydi kontrol Osman hocaya sordum; kendi oğluma ocean kullandım dedi tatlandırıcı varmış. Bestironda alabilirsin dedi çok aman aman fark yok dedi. Eşimde eczaneye tekrar sormuş Bestironda C vitamini de varmış galiba, o da sadece demir olsun diye ocean almış ilk defa bugün verdik. Tadını pek sevmedi gibi ama bakalımKızlar ocean demir ile bestiron demirin farkı nedir? Neden hepiniz bestiron iyi diyorsunuz? Ben yeni başlayacam da yarın alcam doktor ocean yazmış bestiron sormayı unuttum
Bacaklardan yapıldı di mi, biz daha olmadık bakalım çok geçmiş olsun inşallah ateş falan olmazBugün 4.ay aşılarını olduk umarım kolay atlatırızz
Bestiron temiz içerikli diye çok öneriliyor. Ocean değil sanırım.Kızlar ocean demir ile bestiron demirin farkı nedir? Neden hepiniz bestiron iyi diyorsunuz? Ben yeni başlayacam da yarın alcam doktor ocean yazmış bestiron sormayı unuttum
İnşallah Biz de bugün olduk tam 3 tane ateş nöbetindeyiz şimdiBugün 4.ay aşılarını olduk umarım kolay atlatırızz
Bacaklardan yapılıyor evetBacaklardan yapıldı di mi, biz daha olmadık bakalım çok geçmiş olsun inşallah ateş falan olmaz