Bende karar veremedim devam etsem mi ne yapsam diye ya, sakıncası olmaz hepsi kullanılıyor dedi deben varım canım devam ediyorum panacea ve adviktor bitecek ama adendo fodega antox var onlar devam daha 2 aylık var elimde onlardan
Teşekkürler devami gelmedi zaten simdi icim rahatladiParlak kırmızı kan görmediğiniz sürece sorun yok diyorlar salıya kadar stres yapmayın boş yere bir şey yoktur inş
Ben adendoya başladım 10 tane içmiştim hamile kaldım devam ediyorum sabah akşamMfk kullanırken hamile kalan var mı? hamilelikte kullanıyor musunuz ilaçları
Yani benim içim çok rahat içerikleri ve formülleri çok iyi hazırlanmış ürünler bence, bana hamile kalmadan önce de çok iyi geldi fiziksel olarak, hamile kalmadan önce bee, fegeda ve sirkeyi 2 ay kullandık eşimle burada salgında tüm çevremiz hasta oldu maşallah bize bir şey olmadı, adviktör,panacea ve adendo yu da son aydır kullanıyordum, kalanları bitireceğim sonra almama ama adendo ve fodega devam edeceğim Allah'ın izni ile zaten gebelik sürecinde bir çok doktor artık takviyeler veriyor belki minera alabilirim mesela önümüzdeki ay, genelde magnezyum takviyesi veriyorlar içerik olarak çok zengin takviyeler bence benim gönlüm rahatBende karar veremedim devam etsem mi ne yapsam diye ya, sakıncası olmaz hepsi kullanılıyor dedi de
Nasil yapicam bunu ben de yapmak istiyormBu şekilde görüyoruz seniii
Profiline gir canım hesap detayları kısmından tahmini doğum tarihi yazıyorsunNasil yapicam bunu ben de yapmak istiyorm
Yaptim oldu mu ki acaba sizinkileri nasil gorucem canim benimProfiline gir canım hesap detayları kısmından tahmini doğum tarihi yazıyorsun
Hoşgeldin canım sağlıkla bebişlerimize kavuşalım inşallah hepimizKızlar selam herkese bir kızım var 6 yaşında rabbim bağışlasın. Nasip olursa kardeşi olsun ve biz de 2. Evladımıza kavuşalım niyetindeyiz. Geçen sene 1 kürtajım ve 1 düşüğüm var genetiğe gidince kanda pıhtılaşmam olduğu görüldü.
Rabbim tekrar nasip etti progestan ve hergün iğne yaparak yola devam ediyoruz. Rabbim hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin
Hoşbuldum canım çok sağol amin inşallahHoşgeldin canım sağlıkla bebişlerimize kavuşalım inşallah hepimiz
Hoşgeldin aramıza saglikli hamilelik sürecimiz gecsin hepimizin inşallahKızlar selam herkese bir kızım var 6 yaşında rabbim bağışlasın. Nasip olursa kardeşi olsun ve biz de 2. Evladımıza kavuşalım niyetindeyiz. Geçen sene 1 kürtajım ve 1 düşüğüm var genetiğe gidince kanda pıhtılaşmam olduğu görüldü.
Rabbim tekrar nasip etti progestan ve hergün iğne yaparak yola devam ediyoruz. Rabbim hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin
Önce hesap detaylarına girip çocuğun doğacağı tarihi yazıp kaydet. Sonrada forum seçeneklerine tıkla
Önce hesap detaylarına girip çocuğun doğacağı tarihi yazıp kaydet. Sonrada forum seçeneklerine tıkla orada "başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle var" ona tıkla.. açılıyor
Çok teller ederim canımCtesiden sonra hiç vermedin mi? Keşke ptesi filan verseydin 2 günde bir artması önemli. Kan vermek zor geliyor insana ama artış iyi olmazsa hemen doktora gidebiliriz belki
Aa öyle mi kaç çıktı sonuç? Bana kalsa ben bu cuma günü kan vermeyi düşünüyordum eşim çok ısrar etti beklememem için. Bu sabah yine kaset test yaptım düne göre bi tık daha koyu çıktı. İnşallah sağlıkla ilerler gebeliklerimizBenim de sat 6 Aralık bat 2 ocakben senden daha sabırsız olduğum için geçen hafta perşembe kan vermiştim
Hoşbuldum sağolunHoşgeldin canım maşallah
Amin canım çok teşekkürler inşallahHoşgeldin aramıza saglikli hamilelik sürecimiz gecsin hepimizin inşallah
2 kat artış görünüyor iyi bence ama kan vermeye devam etKızlar
1 ocak : 46
3 ocak : 156
5 ocak : 346
Hcg sonuçlarım sizce nasıl? Lütfen fikirlerinizi esirgemeyin