2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar

1 ocak : 46
3 ocak : 156
5 ocak : 346

Hcg sonuçlarım sizce nasıl? Lütfen fikirlerinizi esirgemeyin
Canım maşallah çok güzel ilerliyor bence istersen bir kere daha ver cuma tamamdır ama stres oluyor diyorsan boşver bir kere baktırıp hesap yapıp doktora gidende var

Aa öyle mi kaç çıktı sonuç? Bana kalsa ben bu cuma günü kan vermeyi düşünüyordum eşim çok ısrar etti beklememem için. Bu sabah yine kaset test yaptım düne göre bi tık daha koyu çıktı. İnşallah sağlıkla ilerler gebeliklerimiz
Perşembe 120 çıkmıştı bugün baktırmam bakalım kaça çıkmış. İnş ya

Kızlar dün tekrar beta hcg baktırdım pazartesi 340 tı çarşamba 734 artık baktırmayacağım salı kısmetse doktora gideceğim dün zaten kolumu morarttılar kan alırken bir de stres oluyor sonuç gelene kadar bakalım inşallah hayırlısı olsun
Benimde iki kere bakmisti canim dr yükseliş iyi mi diye maşallah çok güzel yukselmis degerin salı günü ben de gidicem dr a buyuk gün :)

Çok güzel çıkmış canım. Bende cumartesi vereyim tekrar
Kızlar dün tekrar beta hcg baktırdım pazartesi 340 tı çarşamba 734 artık baktırmayacağım salı kısmetse doktora gideceğim dün zaten kolumu morarttılar kan alırken bir de stres oluyor sonuç gelene kadar bakalım inşallah hayırlısı olsun
vamı

Çok iyi yüksek çıkmış erken döllendi demek ki bana göre. Ay bi de aynı gün doğum yapıyormuşuz hayaller hayaller... 😂
Ben zaten şehir dışında eşimden ayrı olduğum için haftasonu değerlendirme şansımız olmuştu o da 16 ve 18 şansıma erken yumurtlamışım sanırım 😊 ayyy ne güzel oluur

Mfk kullanırken hamile kalan var mı? hamilelikte kullanıyor musunuz ilaçları
Ben mfk gebesiyim 🥰 Instagramdan doktora yazdım şansıma gördü cevapladi takviyelere devam dedi ama dün kendi doktoruma gittigimde sordum takviyeleri artık bırak çok fazla gelir dedi folik asit verdi ama ben şöyle yapıyorum günde iki kullanıyordum günde bire indirdim yani sadece bitkisel takviye olduğu için bir zararı olacağını düşünmüyorum

Ben mfk gebesiyim 🥰 Instagramdan doktora yazdım şansıma gördü cevapladi takviyelere devam dedi ama dün kendi doktoruma gittigimde sordum takviyeleri artık bırak çok fazla gelir dedi folik asit verdi ama ben şöyle yapıyorum günde iki kullanıyordum günde bire indirdim yani sadece bitkisel takviye olduğu için bir zararı olacağını düşünmüyorum
bende 1 er içiyorum zaten hep öyle içtim canım sağlıkla kavuşalım inşallah bebişlerimize

Merhabalar hanımlar Allah'ım hepimizin meleğini sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin 🤲ben de inşallah Eylül annesi olacağım 🥰 Allah'ım bunları buraya yazdırmayı nasıl etti bana da 5 yıllık özlem bitti çok şükür 😍 hanımlar size birşeyler sormak istiyorum çok kafam karışık ve içim rahat değil beni aydınlatırsaniz çok mutlu olurum 🫣 benim sat 8 Aralık bat 2 Ocak ( fakat 29 yaşındayım bu yaşıma kadar hep 31-33 günde bir adet olurdum ve hiç gecikmedim 4 aydır 21-23 gün arasi adet oluyorum geçen ay doktora gittim hormonlarima bakıldı çok şükür sıkıntı yoktu doktorum da dedi ki eğer bir ay 33 günde bir ay 23 günde olursan o zaman sıkıntı olurdu ama şu an demekki döngün değişmiş gayet normal dedi.) Benim kafamı karıştıran şey şu ben 23 günde bir regl olmayı mı yoksa 33 günde bir regl olmayı mı baz alıp gebeliğimi hesaplayacağım çünkü değerim çok düşük 2 gün gecikme ile yani 23 günde bir adet olduğumu varsayarsam 2 gün gecikme ile HCG 11.630 du ertesi gün (2 gün sonra değil ) 23.430 du 1 başarısız tüp Bebek bir de kimyasalım var ve yine hadi kimyasala çevirirse diye çok korkuyorum yarın tekrar kan vereceğim doktorum da 12 ocakta çağırdı. Ha bir de gebelik uygulamasında 4+5 yazıyor ama o değerlere göre öyle olduğunu hiç düşünmüyorum kafamda deli sorular 😭

Merhabalar hanımlar Allah'ım hepimizin meleğini sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin 🤲ben de inşallah Eylül annesi olacağım 🥰 Allah'ım bunları buraya yazdırmayı nasıl etti bana da 5 yıllık özlem bitti çok şükür 😍 hanımlar size birşeyler sormak istiyorum çok kafam karışık ve içim rahat değil beni aydınlatırsaniz çok mutlu olurum 🫣 benim sat 8 Aralık bat 2 Ocak ( fakat 29 yaşındayım bu yaşıma kadar hep 31-33 günde bir adet olurdum ve hiç gecikmedim 4 aydır 21-23 gün arasi adet oluyorum geçen ay doktora gittim hormonlarima bakıldı çok şükür sıkıntı yoktu doktorum da dedi ki eğer bir ay 33 günde bir ay 23 günde olursan o zaman sıkıntı olurdu ama şu an demekki döngün değişmiş gayet normal dedi.) Benim kafamı karıştıran şey şu ben 23 günde bir regl olmayı mı yoksa 33 günde bir regl olmayı mı baz alıp gebeliğimi hesaplayacağım çünkü değerim çok düşük 2 gün gecikme ile yani 23 günde bir adet olduğumu varsayarsam 2 gün gecikme ile HCG 11.630 du ertesi gün (2 gün sonra değil ) 23.430 du 1 başarısız tüp Bebek bir de kimyasalım var ve yine hadi kimyasala çevirirse diye çok korkuyorum yarın tekrar kan vereceğim doktorum da 12 ocakta çağırdı. Ha bir de gebelik uygulamasında 4+5 yazıyor ama o değerlere göre öyle olduğunu hiç düşünmüyorum kafamda deli sorular 😭
Siz hcg değerinize göre 1500u görünce doktora kese icin gidin kese boyutuna göre size haftasını söylerler ve o gün baz alınarak takip yapilit döngüsü düzensiz olanlarda yada o ay icin karışanlarda süreç böyle işliyor. Gönlünüzü ferah tutun ve hiç kötüyüm düşünmeyin 💕

Siz hcg değerinize göre 1500u görünce doktora kese icin gidin kese boyutuna göre size haftasını söylerler ve o gün baz alınarak takip yapilit döngüsü düzensiz olanlarda yada o ay icin karışanlarda süreç böyle işliyor. Gönlünüzü ferah tutun ve hiç kötüyüm düşünmeyin 💕
Ay ben bunu hiç düşünmemiştim normalde bu prosedürü biliyorum ama başıma gelince aklım durdu herhalde 🤭 çok teşekkür ederim 🥰

Simfi
Merhabalar hanımlar Allah'ım hepimizin meleğini sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin 🤲ben de inşallah Eylül annesi olacağım 🥰 Allah'ım bunları buraya yazdırmayı nasıl etti bana da 5 yıllık özlem bitti çok şükür 😍 hanımlar size birşeyler sormak istiyorum çok kafam karışık ve içim rahat değil beni aydınlatırsaniz çok mutlu olurum 🫣 benim sat 8 Aralık bat 2 Ocak ( fakat 29 yaşındayım bu yaşıma kadar hep 31-33 günde bir adet olurdum ve hiç gecikmedim 4 aydır 21-23 gün arasi adet oluyorum geçen ay doktora gittim hormonlarima bakıldı çok şükür sıkıntı yoktu doktorum da dedi ki eğer bir ay 33 günde bir ay 23 günde olursan o zaman sıkıntı olurdu ama şu an demekki döngün değişmiş gayet normal dedi.) Benim kafamı karıştıran şey şu ben 23 günde bir regl olmayı mı yoksa 33 günde bir regl olmayı mı baz alıp gebeliğimi hesaplayacağım çünkü değerim çok düşük 2 gün gecikme ile yani 23 günde bir adet olduğumu varsayarsam 2 gün gecikme ile HCG 11.630 du ertesi gün (2 gün sonra değil ) 23.430 du 1 başarısız tüp Bebek bir de kimyasalım var ve yine hadi kimyasala çevirirse diye çok korkuyorum yarın tekrar kan vereceğim doktorum da 12 ocakta çağırdı. Ha bir de gebelik uygulamasında 4+5 yazıyor ama o değerlere göre öyle olduğunu hiç düşünmüyorum kafamda deli soru
Erken döllenme olmuş demek ki

2 gün gecikme için 11binin neden düşük olduğunu düşünüyorsunuz ben hiç forumda bu kadar yüksek görmemiştim

Eklentiler

• Screenshot_2023-01-04-10-26-59-347_cn.wps.moffice_eng.jpg
    Screenshot_2023-01-04-10-26-59-347_cn.wps.moffice_eng.jpg
    51,3 KB · Görüntüleme: 64
  • Screenshot_2023-01-03-14-01-55-376_cn.wps.moffice_eng.jpg
    Screenshot_2023-01-03-14-01-55-376_cn.wps.moffice_eng.jpg
    25,8 KB · Görüntüleme: 67
Benim batın 2. günü 9 du takip ettim bende değerleri 2 katı yükseldi hep Allah'ın izni ile bir şey olmaz içini ferah tut stres yapmamaya çalış doktor keseyi görünce zaten rahatlarsın bende salı gideceğim kısmetse

X