Merhabalar hanımlar Allah'ım hepimizin meleğini sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin
ben de inşallah Eylül annesi olacağım
Allah'ım bunları buraya yazdırmayı nasıl etti bana da 5 yıllık özlem bitti çok şükür
hanımlar size birşeyler sormak istiyorum çok kafam karışık ve içim rahat değil beni aydınlatırsaniz çok mutlu olurum
benim sat 8 Aralık bat 2 Ocak ( fakat 29 yaşındayım bu yaşıma kadar hep 31-33 günde bir adet olurdum ve hiç gecikmedim 4 aydır 21-23 gün arasi adet oluyorum geçen ay doktora gittim hormonlarima bakıldı çok şükür sıkıntı yoktu doktorum da dedi ki eğer bir ay 33 günde bir ay 23 günde olursan o zaman sıkıntı olurdu ama şu an demekki döngün değişmiş gayet normal dedi.) Benim kafamı karıştıran şey şu ben 23 günde bir regl olmayı mı yoksa 33 günde bir regl olmayı mı baz alıp gebeliğimi hesaplayacağım çünkü değerim çok düşük 2 gün gecikme ile yani 23 günde bir adet olduğumu varsayarsam 2 gün gecikme ile HCG 11.630 du ertesi gün (2 gün sonra değil ) 23.430 du 1 başarısız tüp Bebek bir de kimyasalım var ve yine hadi kimyasala çevirirse diye çok korkuyorum yarın tekrar kan vereceğim doktorum da 12 ocakta çağırdı. Ha bir de gebelik uygulamasında 4+5 yazıyor ama o değerlere göre öyle olduğunu hiç düşünmüyorum kafamda deli sorular