• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bugün nasılsınız kızlar benim çok kasık ağrım var uzanıyorum sanırım bu hafta biraz kendimi fazla yordum

Kızlar benimde size bir sorum var.
Pazartesi tıp fakültesinde doktora gittim sat 11.12.2022 idi o gün 8+1 idim. Ama doktor CRL ölçümüne göre 7+2 olduğunu söyledi. 7+2 yi baz almam gerektiğini söyledi. Böyle bir durumla karşılaşan var mı bu durum normal midir çok endişeleniyorum 😪😪
Birde kendi doktoruma(özel hastanede) danışacağım bunu 12. Haftada, ama 12. Haftaya gelene kadar içim içimi kemirecek orası kesin 😭
Canım benim de durum aynı. Doktora gittiğimde 7 +2ydim. Ama doktor bebeğin 6+2 olduğunu söyledi.. Geç döllenme olabilir geç yerleşmiş olabilir sorun yok. 12 . Haftaya kadar gününü yakalayabiliyor. Yakalayamazsa geç döllendi demektir o zaman sat tarihini düzeltcez dedi.

Bebeğin 12+2 olduğu gün tekrar çağırdı. Yani ben 13+2 olmuş olcam. 9 martta daha çook var.

İnşallah duyarsın buraya da yazarsın 💕 bende 25 şubatta gideceğim nasipse cinsiyeti öğreniriz belki 😊💕
Ayy en heycanlı günler geliyor hepimiz için. Hem şu riskli 1.trimester bitsin hemde cinsiyet öğrenceğimiz yerler gelsin;) kaç haftalık olcak tam doktora gittiğinizde. Ben 13+2 de gitçem. O gün çağırdı 9 mart 😭

Ayy en heycanlı günler geliyor hepimiz için. Hem şu riskli 1.trimester bitsin hemde cinsiyet öğrenceğimiz yerler gelsin:KK66: kaç haftalık olcak tam doktora gittiğinizde. Ben 13+2 de gitçem. O gün çağırdı 9 mart 😭
Zaman geçmez şimdi ya 1. TRİMESTER bitse de rahatlasak birazcık

Sadece bazı konularda stres yapıyorum bende o da bebek değilde bebeğe vereceğim yada verebileceğim hayat şartları ile ilgili istiyorum ki güzel bir evde doğsun güzel bir odası olsun ama şuan kirada ve berbat bir evde oturuyorum taşınmayı düşünüyoruz fakat kiralar uçmuş durumda bebeğimi bu evde dünyaya getirme fikri beni benden alıyor
canım aynı durum bende de var kiradayız ve evin yeri, bina iyi olsa da evin için çok bakımsız, parkeler aralıklı ve eski tip ince parkelerden. bebekten sonra nasıl hijyen sağlayacağımı düşünüyorum ama sonra küçük odayı elden geçirme kararı aldım. bi boya bi de az eşya ile bebeği ilk 6 ay çoğunlukla o odada tutmayı düşünüyorum. Allah yardımcımız olsun inşallah istediklerimize kavuşuruz. zaten 3 5 sene çok bir şey anlamıyorlar, sonra belki çok güzel bi evde büyüyecek stres yapma şimdiden

Ayy en heycanlı günler geliyor hepimiz için. Hem şu riskli 1.trimester bitsin hemde cinsiyet öğrenceğimiz yerler gelsin:KK66: kaç haftalık olcak tam doktora gittiğinizde. Ben 13+2 de gitçem. O gün çağırdı 9 mart 😭
ben 15+4 te sağlığından endişe ediyorum diye gittim cinsiyeti de söyleyeyim dedi çat diye söyledi şok olduk

canım aynı durum bende de var kiradayız ve evin yeri, bina iyi olsa da evin için çok bakımsız, parkeler aralıklı ve eski tip ince parkelerden. bebekten sonra nasıl hijyen sağlayacağımı düşünüyorum ama sonra küçük odayı elden geçirme kararı aldım. bi boya bi de az eşya ile bebeği ilk 6 ay çoğunlukla o odada tutmayı düşünüyorum. Allah yardımcımız olsun inşallah istediklerimize kavuşuruz. zaten 3 5 sene çok bir şey anlamıyorlar, sonra belki çok güzel bi evde büyüyecek stres yapma şimdiden
İnşallah benim de aynı şekilde fakat evin heryeri rutubet duvarlar kara çocuğun soluması açısından kötü o yüzden düşünüyorum

İyi akşamlar kızlar, deprem bölgesindekilere geçmiş olsun diyorum. İki gün önce doktor kontrolüm vardı şükürler olsun kalp atışını duyduk. Bu gün 6+2 yim ama bu gün göğüs hassasiyetim çok azaldı. Sizde de böyle durumlar oluyor mu?

İyi akşamlar kızlar, deprem bölgesindekilere geçmiş olsun diyorum. İki gün önce doktor kontrolüm vardı şükürler olsun kalp atışını duyduk. Bu gün 6+2 yim ama bu gün göğüs hassasiyetim çok azaldı. Sizde de böyle durumlar oluyor mu?
Canım o kadar dengesiz oluyor ki Bi gün çok acıyor Bi gün hiçbişey yok sürekli değişiyor tam mide bulantılarım geçti derken bugün telef oldum sen düşün artık Bi gün Bi güne uymuyo

Canım o kadar dengesiz oluyor ki Bi gün çok acıyor Bi gün hiçbişey yok sürekli değişiyor tam mide bulantılarım geçti derken bugün telef oldum sen düşün artık Bi gün Bi güne uymuyo
Her an kendimi dinliyorum ilk hamileliğim kalp atışlarını duymaya gittiğimizde bile çok kaygılıydım. İnşallah sıkıntısız devam eder sürecimiz.

Her an kendimi dinliyorum ilk hamileliğim kalp atışlarını duymaya gittiğimizde bile çok kaygılıydım. İnşallah sıkıntısız devam eder sürecimiz.
Korkmayın stres yapmayın. Belirtiler bir gün varken diğer gün olmuyor sonra tekrar geliyor.. bu döngü böyle gidiyor öğrendiğimden bu zamana kadar içinizi ferah tutun 🤲

İnşallah benim de aynı şekilde fakat evin heryeri rutubet duvarlar kara çocuğun soluması açısından kötü o yüzden düşünüyorum
duvarların rutubeti özellikle o siyah küf şu an sana da çok zararlı, yeni eve taşınma masrafı yapacağına anti küf boyalar var onlardan al evi boyatın. tekrar olmasın diye alınacak önlemlere bak, bi ev taşımak şu an rahat 20 bin vardır bi de hamile hamile eşya kolile git aç yıka vs. çekilir şey değil

birebir benim gibisin. bir de bende çok belirti yok iyice kafayı yiyordum göğüslerim ağrımıyo niye geçti diyorum ama hiçbir gün birbirini tutmuyo, beslenmene hareketlerine dikkat et Allahın izniyle bebiş iyidir.

Aa ne güzel ya kız mı erkek mi geliyor
Allahın izniyle erkekmiş canım. hamileliğimi öğrendiğim gece rüyamda erkek görmüştüm ama yeni ultrason fotoları geldikçe herkes kız demeye başladı nub ve skull teorisi hepsine baktım kız gibiydi o yüzden bayağı şaşırdım. eşim havalara uçuyo :)

duvarların rutubeti özellikle o siyah küf şu an sana da çok zararlı, yeni eve taşınma masrafı yapacağına anti küf boyalar var onlardan al evi boyatın. tekrar olmasın diye alınacak önlemlere bak, bi ev taşımak şu an rahat 20 bin vardır bi de hamile hamile eşya kolile git aç yıka vs. çekilir şey değil
İşte maliyet gene aynı oluyor başa çıkmıyor

Allahın izniyle erkekmiş canım. hamileliğimi öğrendiğim gece rüyamda erkek görmüştüm ama yeni ultrason fotoları geldikçe herkes kız demeye başladı nub ve skull teorisi hepsine baktım kız gibiydi o yüzden bayağı şaşırdım. eşim havalara uçuyo :)
Sağlıkla gelsin inşallah 💕

Back
X