2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar benimde size bir sorum var.
Pazartesi tıp fakültesinde doktora gittim sat 11.12.2022 idi o gün 8+1 idim. Ama doktor CRL ölçümüne göre 7+2 olduğunu söyledi. 7+2 yi baz almam gerektiğini söyledi. Böyle bir durumla karşılaşan var mı bu durum normal midir çok endişeleniyorum
Birde kendi doktoruma(özel hastanede) danışacağım bunu 12. Haftada, ama 12. Haftaya gelene kadar içim içimi kemirecek orası kesin

Çok normal canım benim 7 Aralık iken 20 Aralık’a çektiler SAT tarihini yani 9 haftalık olması gerekirken 7 küsur hafta oluyoruz ve birden fazla kişiye danıştım normal olabilir diyorlar.
Hiç endişelenme içini ferah tut sağlıkla büyür ve doğar inşallah

Merhaba arkadaşlar aile sağlık merkezlerinde gebelik takip bölümünde hangi testleri yapıyorlar bilginiz var mı

Çok teşekkür ederim özele gittim kontrol için daha 5 haftalık liste verdi check yapıp eksik olanları yine özelde tamamlarım diye düşünüyorum
Benim de doktorum liste verdi yarısından fazlasını sağlık ocağı doktorum yaptı geriye iki test felan kalmıştı onları mecburen özelde yaptırmıştım valla hepsini yazdım buraya canım tek tek bakarsın sağlık ocağı doktoru fazladan test bile yaptı bana kontrol için

Çok teşekkür ederim özele gittim kontrol için daha 5 haftalık liste verdi check yapıp eksik olanları yine özelde tamamlarım diye düşünüyorum
Tam kan sayımı hemogram
Demir(serum)
Demir bağlama kapasitesi TDBK
Ferritin
Vitamin B12
Alanin aminotransferaz (ALT)
Aspartat transaminaz (AST)
Glukoz (açlık kan şekeri)
Glike hemoglobin (Hb A1c)
Serbest T3
Serbest T4
TSH
Üre (serum/plazma)
Kreatinin
HBsAg
Anti HCV
Anti HIV
Folat
Anti HBs
ABO+Rh tayini (Forward+Reverse)
Glomerül Filtrasyon Hızı (tGFR hGFH eGFR CKD-EPI)

Çok tatlısın çok teşekkür ederim zahmet verdim

Ne demek canım asıl şuan birbirimize ihtiyacımız var özellere para yetişmiyor sağlık merkezi kurtarıcı oluyor bazı noktalarda
Korkumdan daha hamilelik imzası bile ekleyemedim yolk göründü pazartesi günü 20 Şubat'ta kontrol var tekrar inşallah bebeği kalp atışıni duyarım siz de sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi ya da bebeklerinizi

İnşallah duyarsın buraya da yazarsın bende 25 şubatta gideceğim nasipse cinsiyeti öğreniriz belki

Bende yaptırıyorum lekelenme oluyor diye ikigun o tarafım ağrıyor ilaç yağlı zaman geçmeden aynı yere tekrar yapılınca o bölge kötü oluyor alkollü biseyler sürüp masaj yapabilirsin

İlk üç ay önemli diyorlar bende çok korktum ama gitgide korkularım gitmeye başlıyor zaman geçtikçe önemli bişey olsa zaten doktorlar bizden daha önce düşünürler
Benim lekelerim hiç bitmediği için ve kalp atışı zayıf olduğundan elimde değil tedirginliğim geçmiyor maalesef

Bende yaptırıyorum lekelenme oluyor diye ikigun o tarafım ağrıyor ilaç yağlı zaman geçmeden aynı yere tekrar yapılınca o bölge kötü oluyor alkollü biseyler sürüp masaj yapabilirsin
Canım nasılsın ?bebisin iyi dimi ?
Bende bugün kese için gittim 5+3um.
Kesem Yuvarlak değil birde kese etrafında kanama alanı var dedi doktorum..
Pruluton oldum prolutex göbekten kullanıyorum birde fitil kullanıyorum.
Haftaya tekrar çağırdı .
Sağlıklı ise tutunacak dedi..
Dua ediyorum

Torch istediyse o devlette yapılmıyor diye biliyorum canım, bana öyle dedi ASM deki hemşire onu paralı yaptırdım. Diğerleri yapılıyor diye biliyorum bugün verdim çünkü bende

Saglıkla tutunsun inşallah canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…