İnternette 11-14 hafta arası yazıyor ikili test içinBilemedim valla canım 13 de de yapılıyordu belki
Çok normal canım benim 7 Aralık iken 20 Aralık’a çektiler SAT tarihini yani 9 haftalık olması gerekirken 7 küsur hafta oluyoruz ve birden fazla kişiye danıştım normal olabilir diyorlar.Kızlar benimde size bir sorum var.
Pazartesi tıp fakültesinde doktora gittim sat 11.12.2022 idi o gün 8+1 idim. Ama doktor CRL ölçümüne göre 7+2 olduğunu söyledi. 7+2 yi baz almam gerektiğini söyledi. Böyle bir durumla karşılaşan var mı bu durum normal midir çok endişeleniyorum
Birde kendi doktoruma(özel hastanede) danışacağım bunu 12. Haftada, ama 12. Haftaya gelene kadar içim içimi kemirecek orası kesin
Canım ben yaptırmıştım dur e nabızdan bakıp yazıp atayım sanaMerhaba arkadaşlar aile sağlık merkezlerinde gebelik takip bölümünde hangi testleri yapıyorlar bilginiz var mı
Çok teşekkür ederim özele gittim kontrol için daha 5 haftalık liste verdi check yapıp eksik olanları yine özelde tamamlarım diye düşünüyorumCanım ben yaptırmıştım dur e nabızdan bakıp yazıp atayım sana
Benim de doktorum liste verdi yarısından fazlasını sağlık ocağı doktorum yaptı geriye iki test felan kalmıştı onları mecburen özelde yaptırmıştım valla hepsini yazdım buraya canım tek tek bakarsınÇok teşekkür ederim özele gittim kontrol için daha 5 haftalık liste verdi check yapıp eksik olanları yine özelde tamamlarım diye düşünüyorum
Tam kan sayımı hemogramÇok teşekkür ederim özele gittim kontrol için daha 5 haftalık liste verdi check yapıp eksik olanları yine özelde tamamlarım diye düşünüyorum
Çok tatlısın çok teşekkür ederim zahmet verdimBenim de doktorum liste verdi yarısından fazlasını sağlık ocağı doktorum yaptı geriye iki test felan kalmıştı onları mecburen özelde yaptırmıştım valla hepsini yazdım buraya canım tek tek bakarsınsağlık ocağı doktoru fazladan test bile yaptı bana kontrol için
Ne demek canım asıl şuan birbirimize ihtiyacımız var özellere para yetişmiyor sağlık merkezi kurtarıcı oluyor bazı noktalardaÇok tatlısın çok teşekkür ederim zahmet verdim
Korkumdan daha hamilelik imzası bile ekleyemedim yolk göründü pazartesi günü 20 Şubat'ta kontrol var tekrar inşallah bebeği kalp atışıni duyarım siz de sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi ya da bebekleriniziNe demek canım asıl şuan birbirimize ihtiyacımız var özellere para yetişmiyor sağlık merkezi kurtarıcı oluyor bazı noktalarda
İnşallah duyarsın buraya da yazarsınKorkumdan daha hamilelik imzası bile ekleyemedim yolk göründü pazartesi günü 20 Şubat'ta kontrol var tekrar inşallah bebeği kalp atışıni duyarım siz de sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi ya da bebeklerinizi
Merhaba ben de şu an 10+5teyim ikili test için 22 şubatta çağırdı doktorum 12+5te yapılacak, yani 13 hafta normal bence deİşte bende onu anlamadım birde test olayı var hepsini mi aradan çıkaracak acaba
Bende yaptırıyorum lekelenme oluyor diye ikigun o tarafım ağrıyor ilaç yağlı zaman geçmeden aynı yere tekrar yapılınca o bölge kötü oluyor alkollü biseyler sürüp masaj yapabilirsinKızlar bir şey soracağım. Aranızda hemşire olan ya da bilgisi olan var mı bilmiyorum ama benim progestan ve Prolüton iğneler yüzünden kalçamda beze ve morluklar oluştu kaskatı kaldı orada. İlaçlar çok yağlı zor gidiyor diyor hemşireler hep. Acaba hemşireler mi yanlış uyguluyor yoksa her gün vurulduğum için mi böyle oldu? Acaba ilaçlar dağılıyor mu o katı bezelerden sonra şüphe oluştu fayda etmiyor mu acaba diye..
Bence deMerhaba ben de şu an 10+5teyim ikili test için 22 şubatta çağırdı doktorum 12+5te yapılacak, yani 13 hafta normal bence de
Benim lekelerim hiç bitmediği için ve kalp atışı zayıf olduğundan elimde değil tedirginliğim geçmiyor maalesefİlk üç ay önemli diyorlar bende çok korktum ama gitgide korkularım gitmeye başlıyor zaman geçtikçe önemli bişey olsa zaten doktorlar bizden daha önce düşünürler
Canım nasılsın ?bebisin iyi dimi ?Bende yaptırıyorum lekelenme oluyor diye ikigun o tarafım ağrıyor ilaç yağlı zaman geçmeden aynı yere tekrar yapılınca o bölge kötü oluyor alkollü biseyler sürüp masaj yapabilirsin
Torch istediyse o devlette yapılmıyor diye biliyorum canım, bana öyle dedi ASM deki hemşire onu paralı yaptırdım. Diğerleri yapılıyor diye biliyorum bugün verdim çünkü bendeÇok teşekkür ederim özele gittim kontrol için daha 5 haftalık liste verdi check yapıp eksik olanları yine özelde tamamlarım diye düşünüyorum
Saglıkla tutunsun inşallah canım benimCanım nasılsın ?bebisin iyi dimi ?
Bende bugün kese için gittim 5+3um.
Kesem Yuvarlak değil birde kese etrafında kanama alanı var dedi doktorum..
Pruluton oldum prolutex göbekten kullanıyorum birde fitil kullanıyorum.
Haftaya tekrar çağırdı .
Sağlıklı ise tutunacak dedi..
Dua ediyorum
Aminnn canım Allah razı olsunSaglıkla tutunsun inşallah canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?