İlk zamanlar yavaş oluyor benim de öyleydi son üç kontroldür duyuyorum sesini her seferinde biraz daha netleşiyor ama doktorum sesini fazla açmıyor ürküyormuş diyo anlamadımMerhabalar, bebisim evet, duruyor ama kalp atisi oldukça yavaş geldi. Haftaya tekrar gideceğim.
Benimde umarım öyle olur. Bundan sonra haftada 1 gidicem bakalım umarım kalbi güçlenir ve 7. Hafta olması gerektiği gibi kalp atışı olur.İlk zamanlar yavaş oluyor benim de öyleydi son üç kontroldür duyuyorum sesini her seferinde biraz daha netleşiyor ama doktorum sesini fazla açmıyor ürküyormuş diyo anlamadım
Olur merak etme hep güzel düşün kötüyü bir kenara bırakBenimde umarım öyle olur. Bundan sonra haftada 1 gidicem bakalım umarım kalbi güçlenir ve 7. Hafta olması gerektiği gibi kalp atışı olur.
İlk zamanlar yavaş oluyor benim de öyleydi son üç kontroldür duyuyorum sesini her seferinde biraz daha netleşiyor ama doktorum sesini fazla açmıyor ürküyormuş diyo anlamadı
Kesinlikle haklısın. Desteğin için teşekkür ederim. Allah hepimize gönül ferahlığı versin. Sağlıcakla kulaklarımızı alalım çocuklarımızı.Olur merak etme hep güzel düşün kötüyü bir kenara bırak
Benim bebiş 10+0 haftalık oldu bugünKesinlikle haklısın. Desteğin için teşekkür ederim. Allah hepimize gönül ferahlığı versin. Sağlıcakla kulaklarımızı alalım çocuklarımızı.
Senin bebiş kaç haftalik?
Detaylı araştırdım güzel bir alışveriş listesi yaptım hem anne hem bebek içinKesinlikle haklısın. Desteğin için teşekkür ederim. Allah hepimize gönül ferahlığı versin. Sağlıcakla kulaklarımızı alalım çocuklarımızı.
Senin bebiş kaç haftalik?
Bu harika... Ben 8 ay olmadan birsey bakıp almayı düşünmüyorum.Detaylı araştırdım güzel bir alışveriş listesi yaptım hem anne hem bebek için
Ayy maşallah. Darısı sağlıkla benimde başıma olsun insallahBenim bebiş 10+0 haftalık oldu bugüninşallah Allah hepimize bu duyguyu tattırsın kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin şimdiden isimleri bile hazır bizim Bi cinsiyeti öğrensek çalışmalara başlayacağım alışverişşşş
Ya şimdi her gün zamlar geliyor ve son zamanlarda ağır olursam rahatsız olursam çıkamazsam diye erken almayı düşünüyorum hemde bir anda yüklenirsem maddi olarak altından kalkamayabilirim her ay yavaş yavaş alıcamBu harika... Ben 8 ay olmadan birsey bakıp almayı düşünmüyorum.
İnşallahAyy maşallah. Darısı sağlıkla benimde başıma olsun insallah
Teşekkürler ben de tekrar başladım fitile. Peki size kan ve idrar testi yapıldıktan sonra vitamin falan verdiler mi. Mesela bana hiç bi şey vermedi doktor. Test sonuçları güzel dedi. Oysa bazı arkadaşlarıma doktorları vitamin yazmış hemen.Benimde tüp bebek canım lutinus kullanıyorum bana bütün ilaçlar devam dendi şuan 7+4 oldu
10.haftada azaltıcaz ilaçları biraz öyle öyle bırakcz dedi tüp bebek doktorum
Pazar günü bende kahve lekelenme yaşadım bu haftalarda genel olarak oluyo sanırım
Teşekkürler ben de tekrar başladım fitile. Peki size kan ve idrar testi yapıldıktan sonra vitamin falan verdiler mi. Mesela bana hiç bi şey vermedi doktor. Test sonuçları güzel dedi. Oysa bazı arkadaşlarıma doktorları vitamin yazmış hemen.
benim bugün 15+4 bugün söyledi doktorumuz. bir haftadır sağlığından emin değildim çok şükür haftasıyla uyumlu, iyi çıktı.Aynen işte bende merak ediyorum özele gidiyorum bende on günde bir hep görüyordum ne güzel şimdi öyle söyleyince moralim bozuldu zaman geçmiyor şuan 10+0 haftalığım doktorun çağırdığı tarihte 13 haftalık oluyor acaba cinsiyet felan söyler mi ya onu da çok merak ediyorum kimisi erken öğreniyor acaba bende öğrenir miyim çok heyecanlıyım
Ben her daim tedirgin olduğum için korkuyorum.Ya şimdi her gün zamlar geliyor ve son zamanlarda ağır olursam rahatsız olursam çıkamazsam diye erken almayı düşünüyorum hemde bir anda yüklenirsem maddi olarak altından kalkamayabilirim her ay yavaş yavaş alıcam
Çok şükür inşallah hep böyle devam eder bakalım Bi daha ki kontrole bende söylerim inşallahbenim bugün 15+4 bugün söyledi doktorumuz. bir haftadır sağlığından emin değildim çok şükür haftasıyla uyumlu, iyi çıktı.
İlk üç ay önemli diyorlar bende çok korktum ama gitgide korkularım gitmeye başlıyor zaman geçtikçe önemli bişey olsa zaten doktorlar bizden daha önce düşünürlerBen her daim tedirgin olduğum için korkuyorum.
Sadece bazı konularda stres yapıyorum bende o da bebek değilde bebeğe vereceğim yada verebileceğim hayat şartları ile ilgili istiyorum ki güzel bir evde doğsun güzel bir odası olsun ama şuan kirada ve berbat bir evde oturuyorum taşınmayı düşünüyoruz fakat kiralar uçmuş durumda bebeğimi bu evde dünyaya getirme fikri beni benden alıyorBen her daim tedirgin olduğum için korkuyorum.
Elbette her anne evladına en iyisini sunmak ister ama sunduğunuz hiç bir şey sizin sevginizden şefkatinizden ev huzurunuzdan daha lüx olmayacak. Bereketiyle gelir inşallah güzel yavrunuz...Sadece bazı konularda stres yapıyorum bende o da bebek değilde bebeğe vereceğim yada verebileceğim hayat şartları ile ilgili istiyorum ki güzel bir evde doğsun güzel bir odası olsun ama şuan kirada ve berbat bir evde oturuyorum taşınmayı düşünüyoruz fakat kiralar uçmuş durumda bebeğimi bu evde dünyaya getirme fikri beni benden alıyor
Bilemedim valla canım 13 de de yapılıyordu belkiİşte bende onu anlamadım birde test olayı var hepsini mi aradan çıkaracak acaba
İnşallahElbette her anne evladına en iyisini sunmak ister ama sunduğunuz hiç bir şey sizin sevginizden şefkatinizden ev huzurunuzdan daha lüx olmayacak. Bereketiyle gelir inşallah güzel yavrunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?