Evet bende gördüm o markayı. Ama zaten çoğu aynı gibi geliyoe bana :) yan tarafı aşağı inip anne yanı da oluyor ya güEl. Bir de huggy diye bir mqrka var ben onunkini de beğendim bilgin olsun . Modele bir bakarsın. İnstagramı da var reklam çıktı ordan gördüm trendyolda hepsiburada da ticaretmerkezi satıcısı.ya oda zaten er ya da geç yapılacak ama başlangıçta kullanılmıyor diyorlar, eşya tozunu almaktan öteye gitmiyormuş çoçuk hep senle yatıyormuş falan filan, o yüzden bende park yatak düşündüm ki zaten oyun parkı da olan modelleri var 5 aydan sonra o şekilde kullanılır, Elele diye bi marka var bu markanın park yatağı çok fonksiyonlu her şey düşünülmüş benim hoşuma gitti , trendeyolda en çok satanlardan
Canım hayırlı olsun. İnşallah sağlıklı ilerler tüm sürecin. Beklemen lazım 5 hafta olmadan gitsen de birşey görmeyeceksin. Durmak çok zor evet ama gitsen de birşey görünmeyecek. Çoğumuz 5. Haftayı beklediKızlaaar merhaba dün 238 beta ile öğrendim gebe olduğumu kesinleşmesi için haftaya kadar bekleyip kan verdikten sonra doktora gidicem sizce beklemeli miyim
Ben beklemeyi kafaya koydum zatenCanım hayırlı olsun. İnşallah sağlıklı ilerler tüm sürecin. Beklemen lazım 5 hafta olmadan gitsen de birşey görmeyeceksin. Durmak çok zor evet ama gitsen de birşey görünmeyecek. Çoğumuz 5. Haftayı bekledi
aynen öyle maalesef, banada sürekli Instagram dan sponsor bağlantılarla reklamlar çıkıyorEvet bende gördüm o markayı. Ama zaten çoğu aynı gibi geliyoe bana :) yan tarafı aşağı inip anne yanı da oluyor ya güEl. Bir de huggy diye bir mqrka var ben onunkini de beğendim bilgin olsun . Modele bir bakarsın. İnstagramı da var reklam çıktı ordan gördüm trendyolda hepsiburada da ticaretmerkezi satıcısı.
Şimdi elele ye baktım da onun yanı aşağı inmeyen modelleri de varmış ya yani anne yanı olmayan dikkat edersin ona da.. napalım işte bunları araştırarak geçiriyoruz zamanlarımızıaynen öyle maalesef, banada sürekli Instagram dan sponsor bağlantılarla reklamlar çıkıyorbu markayı da ordan gördüm yoksa hiç duymadığım bir markaydı, senin dediğinide bakayım bi, galiba biz alana kadar daha çok marka bakarız
Sat'tan sonra kaçıncı haftadasınız şuan tam olarak?Ben beklemeyi kafaya koydum zatenönceden bi kimyasal geçirmişliğim var korkuyorum o yüzden çok ağrım oluyor
Tam olarak 4.haftadayımSat'tan sonra kaçıncı haftadasınız şuan tam olarak?
evet evet özellikle anne yanı olmasına dikkat edeceğim farklı marka alsam dahiŞimdi elele ye baktım da onun yanı aşağı inmeyen modelleri de varmış ya yani anne yanı olmayan dikkat edersin ona da.. napalım işte bunları araştırarak geçiriyoruz zamanlarımızı
Saol canımmKabızlık zor gercekten ıkınmak ürkütücü geliyor Allah yardımcın olsun canım. Tez vakit düzelir insallah
Alttaki imzada 9. Hafta içindesiniz yazıyor ama yanlış o zaman oTam olarak 4.haftadayım
Benimde öyle oluyor korkma canım Allah'ın izniyle bişey olmazkizlar bisey soracam ben gece uyanamiyorum lavabo icin sabah kalktigimda karnim tas gibi ve asiri agri hissediyorum taki lavaboya gidene kadar bebege bi zarari olurmu acaba kac gundur takildi kafama
Evet gerçekten güzel kullandık bir süre geri verdim kız kardeşime 7.aydaAnne yanı kullanan arkadaşlarım 7. 8. Ayda bir daha park yatak almak zorunda kaldı. 2 3 kişiden duydum. Anne yanları boy uzatınca bebek dönmeye başlayınca sığmıyormuş bebek. O nedenle anne yanı özellikli park yatak alcam galia.. hiç beğenmiyorum ahşaplar daha güzel ama
İnşallah duyarsın canım bizi haberdar etMaşallah.. 39 yaşındayım belki yaşımdan yigenimi kaybettim onun üzüntüsünden bilmiyorum hep leke var ne yazık ki 30 ocak p.tesi 5.3 kese hersey normaldi leke de tutunmadan oluyor dedi progeston sabah 1 akşam 1 alıyorum. 7 şubatta gel dedi kalp atışı için eşimde benimle olsun diye 11 şubatta randevumuz var c.tesi. inşallah bir sorun olmaz ve ilk hamileliğimin ilk bebisimin kalp atışını duyabiliriz.
İnşallah duyarsın canım bizi haberdar et
Şu yeni marka var babyjörn o tarz diyorsunuz dimi? Onlardan da alırız inşEvet gerçekten güzel kullandık bir süre geri verdim kız kardeşime 7.aydaama çok kullanışlı park yatak gerçekten ve çok uzun vadeli, anne dizi diye satılıyor ya hani yerde ufak sallanıyor falan onlar da çok kullanışlı tavdiye ederim
Ferritin kaç çıktı benimde 20 çıkmıştı gebelik başında sonra dvitamin 13 tü damla kullandım gebelikte şimdi 45 çıktı Dr bırak dediTamam Bu arada ferritin ve d vitaminim düşük çıktı maltofer ve d vitamin damlasına başlıyorum bugün.
O gebelik bilgileri cikti mi canim, bende görünmüyorAlttaki imzada 9. Hafta içindesiniz yazıyor ama yanlış o zaman o
Tamam Bu arada ferritin ve d vitaminim düşük çıktı maltofer ve d vitamin damlasına başlıyorum bugün.
Ferritin kaç çıktı benimde 20 çıkmıştı gebelik başında sonra dvitamin 13 tü damla kullandım gebelikte şimdi 45 çıktı Dr bırak dedi