2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Keşke rapor isteseydin, inşallah tutunma kanamalarıdır canım,

Ya ben 5 +1 de kalp atışı duyamadım şimdi 6+1de gidicem 5 te duyan olmuş ben mi erken diye düşünüyorum, çünkü 6 ya da 7 de duymuştum.cihazla mi alakalı

Ya ben 5 +1 de kalp atışı duyamadım şimdi 6+1de gidicem 5 te duyan olmuş ben mi erken diye düşünüyorum, çünkü 6 ya da 7 de duymuştum.cihazla mi alakalı
her gebelik farklı ilk gebelikte abdominal kalp atısı duyulmadıysa vaginal usg de duyasınz yada biraz sabretmeniz gerekebilir

her gebelik farklı ilk gebelikte abdominal kalp atısı duyulmadıysa vaginal usg de duyasınz yada biraz sabretmeniz gerekebilir
İlk değil aslında 3. Gebeliğim 1 kaybın var, alttan baktırmak riskli geliyor bana en iyisi biraz sabır galiba teşekkür ediyorum

canım o başka bir şeydir, servikal akıntı artabiliyor, hemen düşüğü aklına getirme güzel düşün güzel şeyler olsun

5+1 çok erken mümkün değil, bebek bile çok zor görülür , aslında kalp atışı başlıyor ama ultrasondan duyulacak kadar değil, 6.haftalarda iyi cihazlarda duyulabilir , devlet hastanelerinde karından bile zor duyulur hatta duyulamayabilir vajinal bakarlar

canım o başka bir şeydir, servikal akıntı artabiliyor, hemen düşüğü aklına getirme güzel düşün güzel şeyler olsun
Allah razı olsun.. 6+1 olacağım yarın haftaya c.tesi kalp atışını dinlemeye gidecez bu 1 hafta sanırım stresimi arttırdı. Amin inşallah. Hepimiz için. Tekrar teşekkür ederim.

Allah razı olsun.. 6+1 olacağım yarın haftaya c.tesi kalp atışını dinlemeye gidecez bu 1 hafta sanırım stresimi arttırdı. Amin inşallah. Hepimiz için. Tekrar teşekkür ederim.
rica ederim kalp atışını beklemek en zoruydu benim için şimdiye kadar, ama duyduktan sonra inanılmaz rahatlıyor insan , inşallah sağlıcakla duyarsınız

Doktorum 6'dan sonra duyulabilir dedi ama daha bezelye tanesi kadar değilken nasıl olacak çok heyecanliyim bende 11 şubatta gideceğim 7+0 da duymayı umuyorum ALLAH'in izniyle insallah

Benim 25 ocaktan beri arada kanamali bazen kahverengi bazen pembe bu akşamda beyaz akinti şeklinde kesintisiz geliyor. Ben hamile olduğumu 27 ocakta öğrendim. Progestan sabah akşam hap aldım ama beni 1 saat sonrası pert ediyor bende dünden beri fitil olarak kullanıyorum. Dun sabaha karşı 4 gibi üşüme ve titreme tuttu baya bi kötü oldum sonrasında uyumuşum sabah çok erken uyandım üşüme sonra terlemisim ama bildiğiniz su gibi. Duş aldım sonrasında pembe lekeler biraz arttı ama kırmızıya dönmedi şükür ama su sıralar tedirginim. Keşke herkesde aynı belirtiler olsada su stres bu süreçte bizi daha da yormasa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…