Bende de oluyor canım, normal diye düşünüyorum doktorum öyle dedi,Kızlar bende bazen çok bel ağrısı oluyor. Bu durumu yaşayan var mı?
Keşke rapor isteseydin, inşallah tutunma kanamalarıdır canım,Kızlar selam. Bugün 6+6 olduk sabah progesteron fitil yaparken kırmızı pıhtı geldi elime sildikçe de kırmızı akıntı geldi. Doktora gittik hemen. Bebeğin kalbini dinledi ilk 3 ay olabilir böyle düşebilir tutunamayabilir dedi. Fitili 3e çıkardı sadece. Ama ben çok endişeliyim. Rapor falan da vermedi çalışıyorum. Daha önce benzerini yaşayan var mı?
hayırlısıyla insallahBana yer açın akşam test sonucuma göre gebelik planlayanlar topiğinden buraya transfer olabilirim
5 çok erken değil mi yahu ya da cihazla ilgilidir bilemedimYa ben 5 +1 de kalp atışı duyamadım şimdi 6+1de gidicem 5 te duyan olmuş ben mi erken diye düşünüyorum, çünkü 6 ya da 7 de duymuştum.cihazla mi alakalı
her gebelik farklı ilk gebelikte abdominal kalp atısı duyulmadıysa vaginal usg de duyasınz yada biraz sabretmeniz gerekebilirYa ben 5 +1 de kalp atışı duyamadım şimdi 6+1de gidicem 5 te duyan olmuş ben mi erken diye düşünüyorum, çünkü 6 ya da 7 de duymuştum.cihazla mi alakalı
hayırlı olsun canım :) rabbim sağlık versinMerhabalar ben de geldim hcg 204 cikti minik kurbaglarimiz sağlıkla büyüsünler
anne adayı hisside kendide pek havallı rabbim sağlıkla getirsin dünyayayBende şuraya yerleseyim . Çiçeği burnunda anne adayı olarak bugünkü kan testimde HCG 360 çıktı .
İlk değil aslında 3. Gebeliğim 1 kaybın var, alttan baktırmak riskli geliyor bana en iyisi biraz sabır galibaher gebelik farklı ilk gebelikte abdominal kalp atısı duyulmadıysa vaginal usg de duyasınz yada biraz sabretmeniz gerekebilir
Bana da erken geliyor5 çok erken değil mi yahu ya da cihazla ilgilidir bilemedim
Kesinlikle cihazla alakası vardır. 6+3te özelde bebeğide kalp atışını da duydum şükürler olsun. 1 gün sonra devlete gittim orda sadece keseyi gördü doktorBana da erken geliyor
canım o başka bir şeydir, servikal akıntı artabiliyor, hemen düşüğü aklına getirme güzel düşün güzel şeyler olsunMerhabalar,geçmiş olsun. Benimde 1 saat kadar önce beyaza yakın renkte pıhtı geldi ama baya bi yoğundu. Daha önce hamilelik yaşamadım bilmiyorum düşük mü değil mi.. düşüklerde kirmizi pıhtı ve kanamami oluyor sadece? Bu şekilde yoğun beyazda olsa düşük olur mu?
5+1 çok erken mümkün değil, bebek bile çok zor görülür , aslında kalp atışı başlıyor ama ultrasondan duyulacak kadar değil, 6.haftalarda iyi cihazlarda duyulabilir , devlet hastanelerinde karından bile zor duyulur hatta duyulamayabilir vajinal bakarlarYa ben 5 +1 de kalp atışı duyamadım şimdi 6+1de gidicem 5 te duyan olmuş ben mi erken diye düşünüyorum, çünkü 6 ya da 7 de duymuştum.cihazla mi alakalı
Allah razı olsun.. 6+1 olacağım yarın haftaya c.tesi kalp atışını dinlemeye gidecez bu 1 hafta sanırım stresimi arttırdı. Amin inşallah. Hepimiz için. Tekrar teşekkür ederim.canım o başka bir şeydir, servikal akıntı artabiliyor, hemen düşüğü aklına getirme güzel düşün güzel şeyler olsun
cok sagol canim ya icim rahatladiiHiç endişelenecek bişey yok. Hastalıkları daha önce geçirmişsiniz. Bağışıksiniz yani. Bu dönemde daha risksiz bir durum sizin sonuçlarınız gayet güzel
rica ederimAllah razı olsun.. 6+1 olacağım yarın haftaya c.tesi kalp atışını dinlemeye gidecez bu 1 hafta sanırım stresimi arttırdı. Amin inşallah. Hepimiz için. Tekrar teşekkür ederim.
Amiiiin... hep beraber insallahrica ederimkalp atışını beklemek en zoruydu benim için şimdiye kadar, ama duyduktan sonra inanılmaz rahatlıyor insan , inşallah sağlıcakla duyarsınız
Doktorum 6'dan sonra duyulabilir dedi ama daha bezelye tanesi kadar değilken nasıl olacak çok heyecanliyimYa ben 5 +1 de kalp atışı duyamadım şimdi 6+1de gidicem 5 te duyan olmuş ben mi erken diye düşünüyorum, çünkü 6 ya da 7 de duymuştum.cihazla mi alakalı
Tebriklerhayırlı olsun canım :) rabbim sağlık versin
Benim 25 ocaktan beri arada kanamali bazen kahverengi bazen pembe bu akşamda beyaz akinti şeklinde kesintisiz geliyor. Ben hamile olduğumu 27 ocakta öğrendim. Progestan sabah akşam hap aldım ama beni 1 saat sonrası pert ediyor bende dünden beri fitil olarak kullanıyorum. Dun sabaha karşı 4 gibi üşüme ve titreme tuttu baya bi kötü oldum sonrasında uyumuşum sabah çok erken uyandım üşüme sonra terlemisim ama bildiğiniz su gibi. Duş aldım sonrasında pembe lekeler biraz arttı ama kırmızıya dönmedi şükür ama su sıralar tedirginim. Keşke herkesde aynı belirtiler olsada su stres bu süreçte bizi daha da yormasa...Kızlar selam. Bugün 6+6 olduk sabah progesteron fitil yaparken kırmızı pıhtı geldi elime sildikçe de kırmızı akıntı geldi. Doktora gittik hemen. Bebeğin kalbini dinledi ilk 3 ay olabilir böyle düşebilir tutunamayabilir dedi. Fitili 3e çıkardı sadece. Ama ben çok endişeliyim. Rapor falan da vermedi çalışıyorum. Daha önce benzerini yaşayan var mı?