- 1 Şubat 2023
- 128
- 169
- 40
3 ocakta hamile olduğumu bilmiyordum o zaman ki tahlilde 12Benimde ilk kontrolde ferritin 10.7 çıkmıştı. Şimdilik gerek yok 3 ay dolsun bakscağız dedi doktor. Sizin kaçtı
30 ocakta tekrar tahlil yaptırdım orda 8 çıktı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 ocakta hamile olduğumu bilmiyordum o zaman ki tahlilde 12Benimde ilk kontrolde ferritin 10.7 çıkmıştı. Şimdilik gerek yok 3 ay dolsun bakscağız dedi doktor. Sizin kaçtı
Benim d vitamin 22 çıktı damlaya başladım bakalım. Bebis ben hamile olduğumdan habersizken depoları bosaltisFerritin kaç çıktı benimde 20 çıkmıştı gebelik başında sonra dvitamin 13 tü damla kullandım gebelikte şimdi 45 çıktı Dr bırak dedi
Görünüyor seninki de canım 8. Haftanın içinde yazıyorO gebelik bilgileri cikti mi canim, bende görünmüyor
Ben niye göremiyorumGörünüyor seninki de canım 8. Haftanın içinde yazıyor
İgg pozitif bağışık olduğun anlamına gelir , dr kağan Kocatepe nin YouTube ta 9.hafta gebelik diye bi videosu var onu izle istersen orda detaylı anlatıyorkizlar merhaba carsamba gunu doktor kan testleri yapmisti bu sonuclarim yuksek cikmis ne anlama geliyo anlayaniniz aciklayabilirmi endiselenmeli miyim ? pazartesi doktoruma gostericem ama nasil dayanicam bilmiyorum
Banada ilaçları 13. Hafta başlıycaz dediBenimde ilk kontrolde ferritin 10.7 çıkmıştı. Şimdilik gerek yok 3 ay dolsun bakscağız dedi doktor. Sizin kaçtı
Hiç endişelenecek bişey yok. Hastalıkları daha önce geçirmişsiniz. Bağışıksiniz yani. Bu dönemde daha risksiz bir durum sizin sonuçlarınız gayet güzelkizlar merhaba carsamba gunu doktor kan testleri yapmisti bu sonuclarim yuksek cikmis ne anlama geliyo anlayaniniz aciklayabilirmi endiselenmeli miyim ? pazartesi doktoruma gostericem ama nasil dayanicam bilmiyorum
sagol canm bi izliyim aklim takildiİgg pozitif bağışık olduğun anlamına gelir , dr kağan Kocatepe nin YouTube ta 9.hafta gebelik diye bi videosu var onu izle istersen orda detaylı anlatıyor
Bizim doktorlar aynı gidiyor sizinleBanada ilaçları 13. Hafta başlıycaz dedi
Benim de 10 gündür peçeteye ara ara gelen pembe lekelerim var. 10 gün rapor verdi şimdilik yat dinlen çok su iç dedi.. Progestan ya da proluton iğne vuruluyor musun?Kızlar selam. Bugün 6+6 olduk sabah progesteron fitil yaparken kırmızı pıhtı geldi elime sildikçe de kırmızı akıntı geldi. Doktora gittik hemen. Bebeğin kalbini dinledi ilk 3 ay olabilir böyle düşebilir tutunamayabilir dedi. Fitili 3e çıkardı sadece. Ama ben çok endişeliyim. Rapor falan da vermedi çalışıyorum. Daha önce benzerini yaşayan var mı?
Kızlar nane yiyor musunuz
Benim de 10 gündür peçeteye ara ara gelen pembe lekelerim var. 10 gün rapor verdi şimdilik yat dinlen çok su iç dedi.. Progestan ya da proluton iğne vuruluyor musun?
bence rapor alabiliyorsanız alın dinlenin bol bol, ilk 3 ayda evet lekelenme kanamalar olabiliyor ama ağır iş yapmamak dinlenmek lazım, miktarı artarsa tekrar dr a gidinKızlar selam. Bugün 6+6 olduk sabah progesteron fitil yaparken kırmızı pıhtı geldi elime sildikçe de kırmızı akıntı geldi. Doktora gittik hemen. Bebeğin kalbini dinledi ilk 3 ay olabilir böyle düşebilir tutunamayabilir dedi. Fitili 3e çıkardı sadece. Ama ben çok endişeliyim. Rapor falan da vermedi çalışıyorum. Daha önce benzerini yaşayan var mı?
Normalde progestan iğne verirler ama bilmiyorum doktor ne düşündü vermedi.. ama sen olabildiğince koru kendini eve gelir gelmez yat dinlen çok su iç.. Başka geldi mi leke falanİğne yok sadece progestan verdi günde 3 kere iç ya da fitil yap dedi rapor da vermedi
Arada pembe arada kahverengi akıntım oluyor şu an pıhtı gelmedi tekrar ama sol tarafımda gerginlik var kasığımıcok
Merhabalar,geçmiş olsun. Benimde 1 saat kadar önce beyaza yakın renkte pıhtı geldi ama baya bi yoğundu. Daha önce hamilelik yaşamadım bilmiyorum düşük mü değil mi.. düşüklerde kirmizi pıhtı ve kanamami oluyor sadece? Bu şekilde yoğun beyazda olsa düşük olur mu?Arada pembe arada kahverengi akıntım oluyor şu an pıhtı gelmedi tekrar ama sol tarafımda gerginlik var kasığımın
Babyjörn ü ilk defa görüyorum ama bunların civilde cibinlikli modelleri var kuzu çok rahat hem yana hem aşağı yukarı sallanıyor ve bebeği her yere götürüp koyabiliyorsun mutfağa vs, alınacak çok şey çıkıyor minik totişlerinden çok eşyaları oluyorŞu yeni marka var babyjörn o tarz diyorsunuz dimi? Onlardan da alırız inş
Başla canım tabi, hemen hemen hepimiz kan ilacı kullanacağız bence kaçış yok, d vitamini de önemli benim folik sit in içinde var ayrı vermedi o yüzdenTamam Bu arada ferritin ve d vitaminim düşük çıktı maltofer ve d vitamin damlasına başlıyorum bugün.