2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Amiiinn hepimizin bebisleri insallah😍😍 ben sabah akşam progeston alıyorum dun ilk defa ayaklarımı yerden kesecek şekilde baş dönmesi oldu bugün ara ara da baş dönmesi oldu normal birseydir diye umuyorum bakalım.
Baş dönmesi bende de oluyor.hızlı hareket etmemeye çalış. Benim tüp bebekle olduğu için bir sürü ilaç kullanıyorum onların yan etkisini yaşıyorum büyük ihtimal kabızlık yapıyor

Baş dönmesi bende de oluyor.hızlı hareket etmemeye çalış. Benim tüp bebekle olduğu için bir sürü ilaç kullanıyorum onların yan etkisini yaşıyorum büyük ihtimal kabızlık yapıyor
27 ocaktan beri yatıyorum ani hareket vs yok progestan dan kaynaklanıyor sanırım. Kabızlık için sabahları 1 çay kaşığı organik Hindistan cevizi yağı yiyorum sonrada su içiyorum.

Merhaba herkese benim de ikiz gebelik tüp bebek ile. 7. Haftadayız. Bulantılar fazla ve ağzımın içi zehir gibi hep acı umarım kısa sürede bu sıkıntıları atlatırız. Bu arada benim natural transfer olduğu için hiç ilaç kullanmıyorum. Böyle olan birileri var mı?
Bende doğal siklus transfer oldum. Transfere kadar prolutex ve prednol folic 1 kullandim yalnizca. Sonradan estrofem progestan kapsül oksapar eklendi.bizde 7+3 deyiz ikizlerimle. Bulanti benimde var ama yeme icme olarak etkilemiyor. İns sonrada etkilemez.

Cok mu geldi o yüzden mi gittiniz. Ben de 6+3teyim. 3 gun önce akşamları tırnak kadar kahverengi akıntı geldi ama normal yazıyordu nette. Devamı gelmeyince de gitmedim, sütlü kahve rengi gibiydi
Ben 1 haftadır kahverengi leke ve açık kirmizi kan şeklinde lekelerim devam ediyor. Progeston sabah akşam alıyorum 11 şubat Dr. Randevum var umarım artmaz.

Ben 1 haftadır kahverengi leke ve açık kirmizi kan şeklinde lekelerim devam ediyor. Progeston sabah akşam alıyorum 11 şubat Dr. Randevum var umarım artmaz.
Insallah artmaz, benim sonradan olmadı hicbirsey de kullanmıyorum. En son 5+3te gittim kese zar zor göründü. Doktor 2 hafta sonra gel dedi zaman geçmiyor. Kalp atışı bile duymamıştım. Geç çağırdı. Bugün 7+0ım

Insallah artmaz, benim sonradan olmadı hicbirsey de kullanmıyorum. En son 5+3te gittim kese zar zor göründü. Doktor 2 hafta sonra gel dedi zaman geçmiyor. Kalp atışı bile duymamıştım. Geç çağırdı. Bugün 7+0ım
Maşallah.. 39 yaşındayım belki yaşımdan yigenimi kaybettim onun üzüntüsünden bilmiyorum hep leke var ne yazık ki 30 ocak p.tesi 5.3 kese hersey normaldi leke de tutunmadan oluyor dedi progeston sabah 1 akşam 1 alıyorum. 7 şubatta gel dedi kalp atışı için eşimde benimle olsun diye 11 şubatta randevumuz var c.tesi. inşallah bir sorun olmaz ve ilk hamileliğimin ilk bebisimin kalp atışını duyabiliriz.

Maşallah.. 39 yaşındayım belki yaşımdan yigenimi kaybettim onun üzüntüsünden bilmiyorum hep leke var ne yazık ki 30 ocak p.tesi 5.3 kese hersey normaldi leke de tutunmadan oluyor dedi progeston sabah 1 akşam 1 alıyorum. 7 şubatta gel dedi kalp atışı için eşimde benimle olsun diye 11 şubatta randevumuz var c.tesi. inşallah bir sorun olmaz ve ilk hamileliğimin ilk bebisimin kalp atışını duyabiliriz.
Duyarsınız telaş yapmayın. Masallah size de sağlıkla ilerlesin. Benim ikinci gebeliğim kızımda da kanama olmuştu kırmızı idi baya Progestan kullandim ben de. Nerdeyse kullanmayan yok gibi. Bol bol su için dinlenin. 🥰 yeğeniniz icin çok üzüldüm başınız sagolsun mekanı cennet olsun inşallah. Kendinizi üzmemek için düşünmemeye çalışın

Duyarsınız telaş yapmayın. Masallah size de sağlıkla ilerlesin. Benim ikinci gebeliğim kızımda da kanama olmuştu kırmızı idi baya Progestan kullandim ben de. Nerdeyse kullanmayan yok gibi. Bol bol su için dinlenin. 🥰 yeğeniniz icin çok üzüldüm başınız sagolsun mekanı cennet olsun inşallah. Kendinizi üzmemek için düşünmemeye çalışın
Coook trsekkur ederim. Hepimiz evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim. Tekrardan teşekkür ederim🌺

bende biraz araştırdım, çoğunluk anne yanı park yatak diyor, ahşap olanlar benimde çok hoşuma gidiyor ama bebişler ellerini ayaklarını koyuyormuş oraya sıkışma ihtimali var yani, bir de zaten 3 yaştan sonra çocuk odası yapacağımızı düşünürsek Montessori çocuk odaları çok iyi olur hevesimi onda gideririm diye düşünüyorum 🥰 park yatakların çok fonksiyonlu olanları var ben bi tane gözüme kestirdim bile 👻
Ya evet herkes öyle diyor ama ahşap kadar güzel değil. Oda yapsak mı yapmasak mı filan çok zor kararlar.. yapmasam da eşyalarını alacağım dolabı koyacak yerim yok filan.. aa hangi modele karar verdiniz ben dha veremedim

Kızlaaar merhaba dün 238 beta ile öğrendim gebe olduğumu kesinleşmesi için haftaya kadar bekleyip kan verdikten sonra doktora gidicem sizce beklemeli miyim

Eklentiler

• F718C9FD-19B0-4347-84E8-FC2E76ABE27D.jpeg
    F718C9FD-19B0-4347-84E8-FC2E76ABE27D.jpeg
    47,4 KB · Görüntüleme: 39
Bebek oturup kalkınca hareket edince bitiyor zaten güvenli olmuyor kuzu anne yanları o yüzden geçici bişey al yani, ama çok sık uyanacağın için konforlu da olsun 🤌 😁 2. El bile alabilirsin temiz ben park yatağa bı bakacağim o olmazsa konforlu, bi anne yanı alabilirim 2. El temiz
Anne yanı kullanan arkadaşlarım 7. 8. Ayda bir daha park yatak almak zorunda kaldı. 2 3 kişiden duydum. Anne yanları boy uzatınca bebek dönmeye başlayınca sığmıyormuş bebek. O nedenle anne yanı özellikli park yatak alcam galia.. hiç beğenmiyorum ahşaplar daha güzel ama :KK43:

Ya evet herkes öyle diyor ama ahşap kadar güzel değil. Oda yapsak mı yapmasak mı filan çok zor kararlar.. yapmasam da eşyalarını alacağım dolabı koyacak yerim yok filan.. aa hangi modele karar verdiniz ben dha veremedim
ya oda zaten er ya da geç yapılacak ama başlangıçta kullanılmıyor diyorlar, eşya tozunu almaktan öteye gitmiyormuş çoçuk hep senle yatıyormuş falan filan, o yüzden bende park yatak düşündüm ki zaten oyun parkı da olan modelleri var 5 aydan sonra o şekilde kullanılır, Elele diye bi marka var bu markanın park yatağı çok fonksiyonlu her şey düşünülmüş benim hoşuma gitti , trendeyolda en çok satanlardan

X