2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ya doktorum şundan olabilir demiyor bu da beni geriyor 🥺 geldim doktordan çok şükür kanama alanları yok kalp atışını da tekrar duydum büyümüşte.. 🥺ama hastane de gibi yat hiç bir şey yapma dedi. Çok detay vermiyor 🥺 mesela tam adet zamanlarında da yoklar diyorlar ne derece doğru bilmiyorum adet zamanım şu günler mesela..
Canım doktorundan memnun musun bilmiyorum ama değil gibisin değiştir öyleyse, yani bişey demiyor en azından bilemiyorum olabilir telaş yapma sakin ol böyle şeyler olur vs. Demesi lazım yani, iyi bir doktor bulmak zor yaa

Arkadaşlar 😭😭😭 O kadar mutsuzumki dün sabah işe gittim 1 saat sonra akinti gibi bişey hissettim tuvalete gittim kanama var şok oldum tabi ben Dr aradım gel dedi gittim kanama alanı var kesenin etrafında dedi kese hoşuma gitmedi şekil bozuklukları var dedi ve düşük tehdidi dedi kalp atışları var bekleyip gorucez dedi eve gidip 1 hafta hiç yataktan çıkmayacaksin gün aşırı progestoron iğne ve sabah akşam progesteron hap dedi bakalım kanama damla damla devam ediyor umarım miniğim benimle kalır
Çok üzüldüm canım benim 🥺 yat dinlen tabiki 🙏Rabbim şifa versin ❤️

Mayonez de yememelisin, çiğ yumurta olduğu için içinde 😅tam pişmemiş et ürünleri dısarda iyi yıkanmayan salatalar vs, kefir i hamilelerin tüketmesi tavsiye edilmiyor ananas i da duydum bende ikisini de çok severim. Ben bira bu konuda takıntıli olduğum için herhalde 🙈🥲 hepsine bakarım hemen hemen. Ben aklıma geldikçe yazarım sana 🤣 bugün de Canan Karatay i dinledim TV de hamilelerin çok yumurta yemesi gerekiyormuş sarısında beyin gelişimini etkileyen madde varmış 3 4 mesela 😧 çok geldi bana
Ay canım Allah rızası için söyle gerçekten çok ihtiyacım var :))) evet internete yazınca çıkıyor ama mesela hamilelerin yememesi gerekenler yazınca benim dediklerim çıkıyor ananas veya kefir hiç görmemiştim o yazılarda. Özellikle ananas hamilelikte yenir mi yazdığım da yenmediğini gördüm ama. Genelde de bakıyorum şüphelendiğim şeylere ama ananas taze meyve veya kefir yoğurt peynir süt gibi faydalı bişey kafamda hiç aklıma gelmezdi bakmak🥲🥲 neysee sağool çok :))))

Canım doktorundan memnun musun bilmiyorum ama değil gibisin değiştir öyleyse, yani bişey demiyor en azından bilemiyorum olabilir telaş yapma sakin ol böyle şeyler olur vs. Demesi lazım yani, iyi bir doktor bulmak zor yaa
Tüp bebek doktorum o yüzden ilaçları bıraktırana kadar onunla devam etmem gerektiğini düşünüyorum. Ya memnunum da değilim de diyemiyorum çok ortadayım. Gereksiz panik yaptırmamak ya da gereksiz ümit vermemek için orta da davrandığını düşünüyorum. 3 aylık olalım yeni bir doktora gideceğim inşallah.. Evet gerçekten zor doktorlara güvenemiyorum zaten her konuda hepsinin başka fikri var. 🤷🏻‍♀️

Ay canım Allah rızası için söyle gerçekten çok ihtiyacım var :))) evet internete yazınca çıkıyor ama mesela hamilelerin yememesi gerekenler yazınca benim dediklerim çıkıyor ananas veya kefir hiç görmemiştim o yazılarda. Özellikle ananas hamilelikte yenir mi yazdığım da yenmediğini gördüm ama. Genelde de bakıyorum şüphelendiğim şeylere ama ananas taze meyve veya kefir yoğurt peynir süt gibi faydalı bişey kafamda hiç aklıma gelmezdi bakmak🥲🥲 neysee sağool çok :))))
ananasta ödem attırıcı bromelain maddesi var ondan sanırım yenmesi sakıncalı, ama dozunda yenirse bişey olmaz bence her şeyin bir ölçüsü var, yinede dikkatli yenmesi lazım

Kanaması olan arkadaşlar, lütfen ev temizliğini bırakın yerlere çömelmeyin eğilmeyin. Ayaklarınızı yüksek yastığa koyarak uzatın. Wc yemek dışında kalkmayın, uzun süre duş almayın, çok sıcak su kullanmayın. Hatta bizlerde dikkat edelim arkadaşlar. Arkadaşım öyle foşur foşur bir kanama dönemi geçirdi ki hatta iri parçalar geliyordu. Kesin düştü kesin bu parça bebek diyordu. Ama çok iyi dinlendi ve bebişi sapasağlam tutundu ve doğdu. Biz üstümüze düşeni yapalım gerisi takdiri ilahi. Tevekkül edelim arkadaşlar iyi düşünmeye çalışalım. Ben çok paranoyak bir insanım, kendi kendimi dizginlemeye çalışıyorum bu dönemde. Geçen buraya yazdım kalp atış dinleme cihazı almayı düşünüyorum diye. Sağolun bu site iyi ki var almayın dendi. Duyamazsın bebek döner cihazda sıkıntı olur kafana takılır vs. Hep birlikte sağ salim geçirelim günlerimizi bebişimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah eylül annelerim❤️

Arkadaşlar 😭😭😭 O kadar mutsuzumki dün sabah işe gittim 1 saat sonra akinti gibi bişey hissettim tuvalete gittim kanama var şok oldum tabi ben Dr aradım gel dedi gittim kanama alanı var kesenin etrafında dedi kese hoşuma gitmedi şekil bozuklukları var dedi ve düşük tehdidi dedi kalp atışları var bekleyip gorucez dedi eve gidip 1 hafta hiç yataktan çıkmayacaksin gün aşırı progestoron iğne ve sabah akşam progesteron hap dedi bakalım kanama damla damla devam ediyor umarım miniğim benimle kalır
Çok geçmiş olsunn bol bol dinlenip bol su iç. Çokça dua et inşallah sağlıkla devam etsinn 🤲🤲 pzt ben de işe başlayacağım çok tedirginimm🥺 evde güvende hissediyordum kendimiii

Tüp bebek doktorum o yüzden ilaçları bıraktırana kadar onunla devam etmem gerektiğini düşünüyorum. Ya memnunum da değilim de diyemiyorum çok ortadayım. Gereksiz panik yaptırmamak ya da gereksiz ümit vermemek için orta da davrandığını düşünüyorum. 3 aylık olalım yeni bir doktora gideceğim inşallah.. Evet gerçekten zor doktorlara güvenemiyorum zaten her konuda hepsinin başka fikri var. 🤷🏻‍♀️
Hak veriyorum sana , hepsinin kendine özel fikirleri var. Tüp bebek doktorunsa devam et tabi canım o daha iyi bilir gidişatı şimdilik.

Rica ederim canım birbirimize faydalı olmak için varız 🥰❤️

Kanaması olan arkadaşlar, lütfen ev temizliğini bırakın yerlere çömelmeyin eğilmeyin. Ayaklarınızı yüksek yastığa koyarak uzatın. Wc yemek dışında kalkmayın, uzun süre duş almayın, çok sıcak su kullanmayın. Hatta bizlerde dikkat edelim arkadaşlar. Arkadaşım öyle foşur foşur bir kanama dönemi geçirdi ki hatta iri parçalar geliyordu. Kesin düştü kesin bu parça bebek diyordu. Ama çok iyi dinlendi ve bebişi sapasağlam tutundu ve doğdu. Biz üstümüze düşeni yapalım gerisi takdiri ilahi. Tevekkül edelim arkadaşlar iyi düşünmeye çalışalım. Ben çok paranoyak bir insanım, kendi kendimi dizginlemeye çalışıyorum bu dönemde. Geçen buraya yazdım kalp atış dinleme cihazı almayı düşünüyorum diye. Sağolun bu site iyi ki var almayın dendi. Duyamazsın bebek döner cihazda sıkıntı olur kafana takılır vs. Hep birlikte sağ salim geçirelim günlerimizi bebişimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah eylül annelerim❤️
🥰amin canım, sonuçta Allah'tan başka bilen yok, folik asitlerinizi için ve sakin olun 😚🌸

Kızlar selam, 6+1 den merhaba, pazar günü lekelenme başladı maalesef. Pazartesi itibariyle çoğalan kanamam :KK43:
Salı günü doktora gittik kese oluşumu güzel bebekte gözüktü, kalp atışını bile duyduk.
Kanama durumu kese ile ilgili değil ama düşük tehlikesi olduğunu söyledi progeston kapsül fitil verdi. Bugün kanamam daha şiddetli olunca dr proluton iğne yaptırmamı istedi iş çıkışı iğneyi de yaptırdım. Ama hala ara ara devam eden kanamam beni çok üzüyor. O kalp atışını da duydum ya 🙏🙏 inşallah bu günleri sıkıntısız atlarız Bebişimle.
Dün yapılan kontrolde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendik 😢 hemen kürtaja aldılar. İnşallah ilerleyen zamanda sağlıkla sıhhatle bir evladım daha olur 🙏🙏🙏🙏
Sizler sağlıkla sıhhatle bebeklerinizi kucağınıza almak nasip olur inşallah. Sizlerin güzel ve bilgilendirici yorumlarınızı okumaya devam edeceğim. Sağlıcakla kalın kızlar 🙏🙏

İlk posttaki tüm bilgileri yazar mısın canm. Yarın eklerim
Tamam canım çok teşekkürler ben onu görmemisim😅 yaş 31 Mersin 2. Çocuk son adet tarihi 29.12.2022 , muhtemel doğacağı 06.10.2023 ama ben Eylülde dogacağını düşünüyorum, Rabbim nasib etsin 🥰❤️ 😚

Dün yapılan kontrolde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendik 😢 hemen kürtaja aldılar. İnşallah ilerleyen zamanda sağlıkla sıhhatle bir evladım daha olur 🙏🙏🙏🙏
Sizler sağlıkla sıhhatle bebeklerinizi kucağınıza almak nasip olur inşallah. Sizlerin güzel ve bilgilendirici yorumlarınızı okumaya devam edeceğim. Sağlıcakla kalın kızlar 🙏🙏
Ah canım benim 😔Rabbim kalbine ferahlık versin, inşallah tekrar hamile kalırsın en kısa zmanda kucağına alırsın, çok geçmiş olsun..

Merhaba arkadaşım korkma içini biraz ferah tut ben çoook şiddetli bir kanamayla gittim dra. Kese selvikse doğru kaymış şekli bozulmuş ve bebekte görülmemişti 5 hagtalıkken. 3 gün durmadı kanamam 3 günden sonra bitti. Dün 6+3 dü kontrole gittim kesem büyümüş bebekte görüldü minikte olsa şimdi kalp bekliyoruz inşallah hala umut var. Ki yaşadığım kanamanın çokluğunu tarif edemem yani. Ama hep pozitif oldum kabullendim sende öyle ol ağladıkça çok etkileniyor bebek 🥹
Çok çok geçmiş olsun.. Allah'ım saglikli hamilelik geçirmemizi nasip etsin hepimize insallah💗🥰

Merhabalar, mesajınız içimi azda olsa ferahlatti.. Allahim hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin💞💞 27 ocakta hamile olduğumu öğrendim. Çok üzüntülü bir süreçteydim sanırım menopoz oluyorum diye randevu aldım. Hayatım boyunca hiç hamile kalmamıştım nasıl olduğu konusunda bilgimde yoktu ve hamile olduğumu öğrendim cidden şok oldum tam 1 haftadır sadece uzanıyorum ve wc ye gidiyorum. Sabah akşam progestoron ve folikasit alıyorum. Suan 5+6 dayım. Hala kahverengi lekem ve parlak kirmizi lekelerim devam ediyor. Bakalım bu süreç bana bizlere neler yaşatacak, neler gösterip öğretecek. Hepimize hayırlı hamilelikler diliyorum hanımlar. Sizler neler yapıyor? Nasıl besleniyor ve günlerinizi nasıl geçiriyorsunuz?
Sevgiler💓🌺💓

X