- 19 Mayıs 2022
- 3.171
- 5.030
- 37
İnşallah ciddi birşey yoktur korkma canım. Bende dün full bel ağrısı çektim adet olucakmış gibi kuyruk sokumu kısmı ağrıdı durduHerkese günaydın dün gece lekelenmem başladı birkaç saate doktorumu arıcam çok korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah ciddi birşey yoktur korkma canım. Bende dün full bel ağrısı çektim adet olucakmış gibi kuyruk sokumu kısmı ağrıdı durduHerkese günaydın dün gece lekelenmem başladı birkaç saate doktorumu arıcam çok korkuyorum
İnşaallah yoktur evet bu haftalar tehlikeliİnşallah ciddi birşey yoktur korkma canım. Bende dün full bel ağrısı çektim adet olucakmış gibi kuyruk sokumu kısmı ağrıdı durdu
Kuzu geçmiş olsun kalbini ferah tut allahın izniyle birşey olmaz sakin kalmaya calis bol bol dinlenİnşaallah yoktur evet bu haftalar tehlikeli
Kullandığın bi ilaç var mı.. Progestan verir büyük ihtimal. Uzanıp dinlen bol bol su iç canım biliyorum çok zordur ama sakin kalmaya çalışHerkese günaydın dün gece lekelenmem başladı birkaç saate doktorumu arıcam çok korkuyorum
Korkmayın kaç haftalık yerleşme kanaması olabilir miKızlar ben çok şiddetli adet sancısı yaşıyorum ve pembe lekelenmem var
Sabahtan beri indirimleri gözüme sokuyor algoritma ama ben daha bekleyeceğim hem erken geliyor hemde ablamdan çoğu gelecek gibi gözüküyor eksikleri alırım artık doğuma yakın diyorum ama hepsine bakıp inceliyorum karşıma çıktıkça dayanamıyorum
Valla ben ekonomiden dolayı aldım. Erken merken bir daha bu fiyatlara alamayız. Ben öğrendiğimden beri takipteyim bu fiyatlara düşmüyordu. Başkalarından alacağım şeyler var onları da öğrendim. olmayanları alıyom.O çöp kovasi benimde aklimda fiyati da iyiydi acikcasi.. hem yeniyiz 7+2 hemde cok açildik bu aylar diye erteledim ins ilerleyen zamanlarda almak kullabmak nasip olur
Olamaz çünkü 7 haftalıkKorkmayın kaç haftalık yerleşme kanaması olabilir mi
Doktoruna ulaştın mı peki progestan başlatabilirOlamaz çünkü 7 haftalık
Sen ne yaptın canım ulaştın mı doktorunaİnşaallah yoktur evet bu haftalar tehlikeli
Gidiyorum şimdi doktorumaSen ne yaptın canım ulaştın mı doktoruna
Evet gideceğim bugün progestan fitil ve iğne kullanıyordum ona rağmen böyle oldu bakalım muayene etsin ne diyecek. Teşekkür ederim ilginiz içinDoktoruna ulaştın mı peki progestan başlatabilir
Hangi sitede canımKızlar şubat ayı boyunca hergün bazı ürünlerde idirim varmış. Birşeyler almak isteyenler bakabilir. Ben bebek bezi aldım dün:) bugün çöp kovası:)
Geçmiş olsun kuzum bende bol su içemiyorum bulantılardan dolayıBol su, egzersiz ve dinlenme önerdi kırmızıya dönerse yine gel dedi kızlar yerleşme falan dedi
Sudan midem bulandı o yüzden çok da içiyorum diyemem bende ama artık içicem zorlaGeçmiş olsun kuzum bende bol su içemiyorum bulantılardan dolayı
Reklam olursa yasaksa diye söylemiyorum da herkesin bildiği bebek eşyası satan mağaza varya orası onun sitesinde mağazada heryerde...Hangi sitede canım
Fiyatı ne
Canım yerleşme kanamaları 10. Haftalara kadar sürebilir. Bebek büyüdükçe ve kaslar gerildikçe de kanamalar oluşabiliyor. Endişelenme doktorunu haberdar et hepOlamaz çünkü 7 haftalık