2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar şubat ayı boyunca hergün bazı ürünlerde idirim varmış. Birşeyler almak isteyenler bakabilir. Ben bebek bezi aldım dün:) bugün çöp kovası:)
O çöp kovasi benimde aklimda fiyati da iyiydi acikcasi.. hem yeniyiz 7+2 hemde cok açildik bu aylar diye erteledim ins ilerleyen zamanlarda almak kullabmak nasip olur 🤲

Kese gözükür doktor tam haftasını söyler zaten hiç kötü düşünmeden geçirelim bu süreci💕 gayet güzel masallah
Sağol canım, bilmiyorum içim rahat hala heycanlıyım 🥰 , bunu hissetmeyi özlemişim, sadece bazı eşyaları alma konusunda acele edeceğimi düşünmüyorum. Yani sona bırakacağım,

Sabahtan beri indirimleri gözüme sokuyor algoritma ama ben daha bekleyeceğim hem erken geliyor hemde ablamdan çoğu gelecek gibi gözüküyor eksikleri alırım artık doğuma yakın diyorum ama hepsine bakıp inceliyorum karşıma çıktıkça dayanamıyorum 😂
Bence bu bı hastalık 🤣 bende boyleydim, artık sona bırakacağim ya da çok geç alırım canım ,

Kızlar herkese iyi akşamlar bir sorun olacak benim gibi midesi çok yanan ve ekşiyen var mı
Canım hormonlar değiştiği için ilk zmanlar çok oluyor yanma ekşime, zamanla geçiuor kişiye de bağlı tabii, ben nane demleyip içine bal ve çok az çay kaşığı ucuyla zencefil atardım günde sadece 1 bardak çok iyi gelirdi. Bunlar olunca şaftımız kayıyor ama olması iyi aslında

Sağol canım, bilmiyorum içim rahat hala heycanlıyım 🥰 , bunu hissetmeyi özlemişim, sadece bazı eşyaları alma konusunda acele edeceğimi düşünmüyorum. Yani sona bırakacağım,
Ben bir çöp dahi almadım nasip ederse allahim 7. Aya falan gelelim ondan sonra hallederim diye düşünüyorum 😌

Canım hormonlar değiştiği için ilk zmanlar çok oluyor yanma ekşime, zamanla geçiuor kişiye de bağlı tabii, ben nane demleyip içine bal ve çok az çay kaşığı ucuyla zencefil atardım günde sadece 1 bardak çok iyi gelirdi. Bunlar olunca şaftımız kayıyor ama olması iyi aslında
Benim doktorum nane maydonoz hurma yemememi söyledi. Nane sakıncalı olmaz mı

Benim doktorum nane maydonoz hurma yemememi söyledi. Nane sakıncalı olmaz mı
Kuru ve çok az nane atıyordum canım ferahlık versin maksat ben yaptım bana birşey olmadı tabi, maydanoz ve hurma hatta ananas in ve kefir in kullanılmaması gerektiğini biliyorum, bı çok arkadaşım bunu yapmıştı doktorları bişey dememişti, yine tabi kendiniz karar verin vebal almak istemem. ❤️

İki kaybım var ne yazık ki. Arada göğüs hassasiyetim gidiyor bulantım gidiyor falan hala aklim çıkıyor. Sanırım ömrümüz boyunca bu tedirginliğimiz devam edecek 🤷🏻‍♀️
Bir şey olsa da yapabileceğim bir şey var mi diyorum yok o zaman hamileliğin tadını çıkar 😊
Mantıklı👍💐 yazdım kulağıma☺️

Kuru ve çok az nane atıyordum canım ferahlık versin maksat ben yaptım bana birşey olmadı tabi, maydanoz ve hurma hatta ananas in ve kefir in kullanılmaması gerektiğini biliyorum, bı çok arkadaşım bunu yapmıştı doktorları bişey dememişti, yine tabi kendiniz karar verin vebal almak istemem. ❤️
Ananas mı??? Geçen bayaa bir yedim tek başıma ayrıca bugünde eşime kefir aldırdım probiyotik olsun tuvalet sıkıntısına yardımcı olsun diye. Şaka gibi😖 yapmamam gereken herşeyi yapmışım yaa. Benim bildiklerim bitki çayı hurma kekik sosis salam sucuk sakatat. Daha neler var acaba😨😨

Herkese günaydın dün gece lekelenmem başladı birkaç saate doktorumu arıcam çok korkuyorum 🥺
korkma canım 9 ay süresince ara ara yaşayanlar var, kırmızı ve yoğun kanama olmadıkça içini ferah tut ki ağustos annelerinde aşırı yoğun ve durdurulamayan kanaması olan birinin bebeği hala iyiymiş birçok kişi hastanede yatıyo ama bebeğe bir şey olmuyo, bu tedirginliğin stresin daha çok zarar verir

korkma canım 9 ay süresince ara ara yaşayanlar var, kırmızı ve yoğun kanama olmadıkça içini ferah tut ki ağustos annelerinde aşırı yoğun ve durdurulamayan kanaması olan birinin bebeği hala iyiymiş birçok kişi hastanede yatıyo ama bebeğe bir şey olmuyo, bu tedirginliğin stresin daha çok zarar verir
Sakin kalmaya çalışıyorum 🥺

X