- 1 Şubat 2022
- 72
- 58
- 27
400 tl ye gdicem avicennaBirde özelde muayene ücreti ne kadar verdiniz bana 600 dediAllah yardımcımız olsun doğumu var eşyaları vs vs vs zor yani
evet bir de sabah 7de kalkıyorum 8bucukta iş başlıyor oyle uyuma isteğim var ki kendimi zor tutuyorum ayaktaBu dönemlerimiz herhalde en stresli en gergin zamanlarımız kızlar
Ben de ne gebelik heyecanı ne mutluluğu. Bütün gün öğürmekten yediğim herşeyin ağzıma gelmesinden çok fena bi durumdayım. Hiç bişeyin tadı yok herşey acı bir tat bırakıyor 2 kilo vermişim
Gözün aydın kuzum içini ferah tut inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler kafana takma sen minnoşunu düşünKızlar hayırlı kandiller hepinize. Ben bugün 7+2de doktora girrim çoook şükür kalp atışını duydukAma 6+2 dedi geriden geliyor 1 hafta böyle olanlar vardı sanki dimi. Bir de çok geç çağırdı yaa daha 13. Haftada. (Yani 1 haftada geriden geliyor ona göre 12).. olabilir böyle dedi. 12. Haftada yakalaması lazım dedi. Yakalamazsa regl tarihini düzelteceğiz dedi.
Canm benim 5. Haftada normal çıkmıştı sonra 3 gün sonra aile hekimi yaptı baya yüksek çıktı. Bugün doktora sordum aile hekimleri kanlaro çok bekletiyor kurye alıyor o nedenle yüksek çıkmıştır ama yinede yapalım dedi sonuç akşam çıkçak bakalım ne diyecek. Senin doktor ne dediSelam kızlar bugün bana Doktor 20 adet test yaptırdı tsh benim normalken düşmüş 0.22 lerde filan
Bu durumu yaşayanınız oldu mu yada bu testi gebeyken yapan varmı aranızda
canım çok geçmiş olsunKızlar tam uyuyordum 6+3 um bu gün su gibi kan geldi , acile geldim bişey yapamayız dedi , ne yapmam gerekiyor hala devam ediyor
geçen gün benimde tuttu 2 gün üste üste akupunktur noktalarına masaj yaptım sürekli, bi de bol su iç tamamen geçmese de hafifliyor bir nebzeAy arkadaşlar benim dün geceden beri başımın sap tarafından bir ağrı girdi geçmek bilmiyor, daha da şiddetlendi hatta gözüme vurdu ağrısı. Doğal yolla nasıl geçirebilirim bildiğiniz bir şey var mı
Benim doktora kontrolum yarın akşam ben hastanede yaptırdım aç karnıma bir saatte çıktı zaten yarın doktorumla konuşucam toksoplazma rubella ve cmv de yaptın mı bende onalrın sonuçlarını bekliyorumCanm benim 5. Haftada normal çıkmıştı sonra 3 gün sonra aile hekimi yaptı baya yüksek çıktı. Bugün doktora sordum aile hekimleri kanlaro çok bekletiyor kurye alıyor o nedenle yüksek çıkmıştır ama yinede yapalım dedi sonuç akşam çıkçak bakalım ne diyecek. Senin doktor ne dedi
bunları nerde yaptırıyorsun, asm de yapılıyor mu acabaBenim doktora kontrolum yarın akşam ben hastanede yaptırdım aç karnıma bir saatte çıktı zaten yarın doktorumla konuşucam toksoplazma rubella ve cmv de yaptın mı bende onalrın sonuçlarını bekliyorum
Bebeğim ben hastane doğum paketi aldım 17000 e hepsi içinde bu testler de içinde ek ücret ödemedimbunları nerde yaptırıyorsun, asm de yapılıyor mu acaba
Sağlık ocağında yapılmıyor devlet hastanesinde kadın doğuma gidip yaptirabilirsiniz.bunları nerde yaptırıyorsun, asm de yapılıyor mu acaba
canım geçen hafta bende gittim doktora benim doktor da 12. hafta gel dedi. ama 12 haftaya kadar hiç bişey yapmayacak mıyız orayı anlamadım. devletten ayın 2 sine sıra aldım ayrıca başka bir özel kadın doğumdanda sıra aldım ooo ben 12. haftaya kadar kim bilir kaç doktor yaparım...:)))) eşim biraz pinpirikli ben o kadar zaman bebeğimi görmeyecek miyim diyor ::)))))Kızlar hayırlı kandiller hepinize. Ben bugün 7+2de doktora girrim çoook şükür kalp atışını duydukAma 6+2 dedi geriden geliyor 1 hafta böyle olanlar vardı sanki dimi. Bir de çok geç çağırdı yaa daha 13. Haftada. (Yani 1 haftada geriden geliyor ona göre 12).. olabilir böyle dedi. 12. Haftada yakalaması lazım dedi. Yakalamazsa regl tarihini düzelteceğiz dedi.
anladım canım çok iyi yapmışsın, biz şu an Kırşehir deyiz ama bizim akıbet belli değil, doğum için memlekete bile gidebilirim, yoksa paket almak çok mantıklı olurmuş, bende devlette yaptırırımBebeğim ben hastane doğum paketi aldım 17000 e hepsi içinde bu testler de içinde ek ücret ödemedim
20 adet test yaptılar özelde en az 3500 tutar en iyisi devlette yaptırmak ben paketin içinde diye yaptım
Hepsi yapıldı canın. Önceden geçirmişim hepsi pozitif. Bağışıksın güzel dedi. Bir de ben veteriner hekimim toksoplazma olayı biraz sıkıntılı. Ama allahtan geçirmişim bağışıklığım var allahtan. Yinede uzak durmaya çalışıyorum tabikiBenim doktora kontrolum yarın akşam ben hastanede yaptırdım aç karnıma bir saatte çıktı zaten yarın doktorumla konuşucam toksoplazma rubella ve cmv de yaptın mı bende onalrın sonuçlarını bekliyorum
Yaa benim eşim tam tersi. Çok gitmeyelim ne gerek var zarar gelmesin bebeğe fazla ultrason. Gerekli olsa doktor çağırırdı sonuçta özel hastane diyor. Sen durmazsın 12. Haftaya kadar nasıl tutçam ben seni diyorcanım geçen hafta bende gittim doktora benim doktor da 12. hafta gel dedi. ama 12 haftaya kadar hiç bişey yapmayacak mıyız orayı anlamadım. devletten ayın 2 sine sıra aldım ayrıca başka bir özel kadın doğumdanda sıra aldım ooo ben 12. haftaya kadar kim bilir kaç doktor yaparım...:)))) eşim biraz pinpirikli ben o kadar zaman bebeğimi görmeyecek miyim diyor ::)))))
canım benimde aklımda deli sorular. ultrasonun zararlı olduğunu düşünmüyorum. sağlık ocağına kayıt yaptırdın mı?Yaa benim eşim tam tersi. Çok gitmeyelim ne gerek var zarar gelmesin bebeğe fazla ultrason. Gerekli olsa doktor çağırırdı sonuçta özel hastane diyor. Sen durmazsın 12. Haftaya kadar nasıl tutçam ben seni diyoraklıma takılan şu ikili test yada fetal dna testini 12de gittiğimizde mi bize anlatacak? O zaman mı karar vereceğiz? 10 da filan yapılmıyor mu bunlar?
Değil zaten de gel de anlat :) evet sağlık ocağı daha 5. Haftada aradı beni. 12 nisana çağırdı tekrar. Aşı o zaman olcakmış tetanoz:)canım benimde aklımda deli sorular. ultrasonun zararlı olduğunu düşünmüyorum. sağlık ocağına kayıt yaptırdın mı?