- 20 Ocak 2023
- 26
- 29
- 28
Bende prilam aç karnına yemekten 2 3 saat sonra içince çok iyi etki yaptı mide bulantısını giderdi demek bünyede bünyeye farkediyorHiçbir halta yaramayan, sadece ayı gibi uyutan bir ilaçben oğlumda onzyd kullanmıştım Çok zorda kaldığım zamanlarda. dün de kontrolde söyledim doktoruma, 12. Haftaya kadar bekliyoruz onzyd için, nane yaprağı çiğne, suyunun içinde zencefil at Prilam içmek istemiyorsan dedi.
canım buralı değilim Diyarbakırlıyım ama damadımız Kayseri li biz gene hemşeri sayılırız
A çok ilginç okumuştum bi keresinde hatırladı. Teşekkür ederimPlesantanın solunda kalıyor kız. Ramzi teorisi incele istersen
Beni kalp atışından 2 hafta sonra çağırdı canım 12 . Haftaya kadar sık görüşeceğiz daha sonra ayda 1 dedi 12 . Haftada ikili test yapacağız dedi
Bakalım bende yarın için heyecanlıyım. İnşallah sağlıkla duyarız. Bakalım ne zaman çağıracak beni belli olur. 2 li test konusunda da emin değilim okuduğum kadarıyla. Yurtdışı testi daha kesin sonuç veriyormuş ya onu mu yaptırsak acaba diye ama doktorum ne diyecek bakalımBen kalp atışını duyduktan sonra 12. Haftada gel ikili tarama yapalım dedi bende kalp atışını 7+2de duymuştum umarım sende duyarsın
Canım kaçıyor valla çok yorum gelince kusura bakma.. şimdi ekledim seni de tekrar hoşgeldinzcanım bende yazmıştım ama gözünden kaçtı sanırımyaş 31 ilk çocuk sat 5 aralık beklenen tahmini doğum tarihii 11 Eylül yarışmaya Kırşehir den katılıyorum
Lütfen bu kadar sitres verme kendine bebeğinede zararlı iyi ve güzel düşünmeye çalış , herkeste oluyor lekelenme bişey olmaz merak etme , daha çok küçük bence bide ulturason makinesi çok önemli devlet hastaneninkiler kötü oluyor , göremiyorlar , içini ferah tut Allah’ın izniyle bebeğin iyidirKızlar merhaba bende eylül annesi olacağım yani inşallah olabilirim…. Şuan 6+2 deyim geçen hafta gittiğimizde keseyi ve yolk sacı görmüştük kalp atışo ve bebek henüz yoktu. bu sabah biraz lekelenmem olunca tekrar gittik belirginleşmesi gereken kese içindeki yapı çok silikleşmiş neredeyse boştu kese. Böyle bir durum yaşayan var mı haftaya kadar bekleyeceğim ama çok üzgünüm sabahtan beri ağlıyorum
estağfurullah canım ne kusura, olabilir tabi çok normal, teşekkür ederim hoşbuldukCanım kaçıyor valla çok yorum gelince kusura bakma.. şimdi ekledim seni de tekrar hoşgeldinz
Ne kadar pahalıKizlae doğum paketlerini sordum atasehir memorial 40 50bin arası dedi acibadem 39dedi florence annelik paketi takipli tahlilli 58bin dedi avicenna 12bin valla gönül ister 40ver acibademe git ama o parayla en guzel odayı dosersin bebise
İnşallah canım. Kokulu mı senin ki doktor direk onu sormuştu enfeksiyon olup olmadığını öğrenmek içinAynen canım bende de var sarı akıntı su içsem de aynı bir türlü çözüm bulamadım umarım sıkıntılı bişey değildir
Aslında plasenta sag tarafta olursa erkek sol tarafta olursa kiz olur diyordular başka bir yerde dePlesantanın solunda kalıyor kız. Ramzi teorisi incele istersen
Ben bir devlete gittim sonra özele gittim direk Dr sağolsun keseyi gördü ama bana göstermedi bakabilir miyim çıktı alabilir miyim yada foto çekebilir miyim dedim kalp atışında gelince bakarsın dedi bu kadar odun olur bı insan ya ben merakla gidiyorum kadının verdiği tepkiye bak ben özele takip olacagimKızlar birde devlet hastanesine gidip memnun kalan var mı ya bulunduğum ilçede sadece bir tane özel var oda tek olduğu için muayene ücreti tavan yapmış devlete gitmek istiyorum
Ben özel muayeneye gidiyorum 750 TL. Bir muayene. Bir kontrol.Birde özelde muayene ücreti ne kadar verdiniz bana 600 dediAllah yardımcımız olsun doğumu var eşyaları vs vs vs zor yani
Aslında bi idrar testi versen fena olmazCanım bendede sarı akıntı var hamilelik öncesi başlamıştı bende bunu belirti olarak görmüştüm ve halada devam ediyor doktoruma dedim şey dedi kokusu varmı diye bende yok dedim sorun yok o zaman dedi ama günde kaç defa çamaşır değiştiriyorum bide böyle yapışkan bişey çamaşırlarımda artık bildiğin sarı leke bırakıyor
Progestan vermediler miKızlar tam uyuyordum 6+3 um bu gün su gibi kan geldi , acile geldim bişey yapamayız dedi , ne yapmam gerekiyor hala devam ediyor