2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Yok zaten vuruluyorum o yüzden vermediler , şimdi uyandım tuvalete gittim yoğun kırmızı kanama oldu ve tuvalete büyük parça düştü kaybettim bebeğimi yani karnımda çok hafif bir ağrı var çok değil yani gitti
Dur sakin ol belki düşmemiş olabilir doktora gitmeden bilemezsin. Tanıdığımın 1 ay kanaması oldu hep yattı şimdi bebişini doğurdu büyütüyor

Aslında plasenta sag tarafta olursa erkek sol tarafta olursa kiz olur diyordular başka bir yerde de 😀 vajinal ultrasonda sizin dediğiniz gibi oluyormuş bu tam tersi karindan olunca ayna etkisi yarattigindan dediler ben pek anlamam ama duyduğumu söylüyorum ben oranın plasenta olduğunu bile bilmiyordum acikcasi 😀
canım bende bildiğimden değil sadece bir iki yere baktım kesenin yanındaki parlaklık plesanta diye okumuştum

Ben bir devlete gittim sonra özele gittim direk Dr sağolsun keseyi gördü ama bana göstermedi bakabilir miyim çıktı alabilir miyim yada foto çekebilir miyim dedim kalp atışında gelince bakarsın dedi bu kadar odun olur bı insan ya ben merakla gidiyorum kadının verdiği tepkiye bak ben özele takip olacagim
bence devlette dene doktorun iyi ise devam et yazık ya deli gibi para alıyorlar mecbur olduğun içinde ses çıkaramıyorsun.

Merhaba kızlar gördüm minişimi çok küçüktü😊 fakat ultrason görüntüsü vermedi nasıl alıyorsunuz kalp atışına 1 hafta sonra gel dedi illa istemem mi gerekiyor istemeden vermiyor mu doktorlar bu kısmı anlamadım🥴 eşimide içeri almadı büyük ihtimalle kalp atışına özele giderim eşimde duysun görsün istiyorum
Merhaba devlette almıyorlar içeri ben de devlete gidiyorum kalp atışı için özele gittim ama devletten takip ederim belki onun dışında pek bi fark yok bence zorlancaksanız özele gitmeyin bebek sağlıkla ilerliyorsa zaten bi problem cıkmıyor

Kızlar selam. Hamileliği öğrendiğimden beri hafif sarı yeşil akıntılar oluyor. Bugün hafif karın ağrısı ve daha yoğun akıntı oldu. 6+2 deyim. Yaşayan ya da bilgisi olan, akıntı tecrübesi paylaşabilecek olanınız var mı? :KK43: kimyasal olacak diye korkuyorum herkesten olumsuz bir şey duyuyorum ilk gebelik olacak bir de tecrübem de yok
Merhaba bende de var akıntı doktora söyledim gynomax ovul xl yazdı 3 tane var içinde bunu kullan tekrarladıkça vereceğim dedi. Enfeksiyon büyük ihtmal. Benim sadece akıntı şikyetim vardı.

Merhaba devlette almıyorlar içeri ben de devlete gidiyorum kalp atışı için özele gittim ama devletten takip ederim belki onun dışında pek bi fark yok bence zorlancaksanız özele gitmeyin bebek sağlıkla ilerliyorsa zaten bi problem cıkmıyor
Evet canım bende kalp atışı için özele giderim eşim görmek istiyor o yüzden sonrasında devlette devam ederim zaten 😊

X