2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Benim de kedim köpeğim vardı aşıları düzenli yaptık ama insan yinede tedirgin oluyor neyse çok şükür bunuda atlattık kaldı tsh şimdi senin çıkınca yaz kuzum bana

Bu testi yapan firma bana 12. Hafta dedi

Değil zaten de gel de anlat :) evet sağlık ocağı daha 5. Haftada aradı beni. 12 nisana çağırdı tekrar. Aşı o zaman olcakmış tetanoz:)
Ben daha yaptırmadım gerçi aramadılar da. yarın inşallah vakit bulabilirsem gidip yaptıracağım. tetenoz aşısına gerek var mı onuda anlamadım

Benim geç döllenme Adet olacağım zamana yakın yumurtlamışım o sebeple 1 hafta atıyor. Kese bebeğe göre 1 hafta önden gidiyor. Doğum da keseye göre 7 Eylül, bebeğe göre 16 Eylül gözüküyor. 1 ay sonra çağırdı beni de doktorum. Şubat 18 gibi gideceğim. o zaman da keseye göre 11, bebeğe göre 10 haftalık olacak. BeniM Doktorum ayda bir muayeneye çağırıyor, oğlumda da öyle yapmıştı. Son 2 ayda 2 haftada bir gittim. Normalde sat 21 kasım ama bebek geriden geldiği için 10 aralık olarak kabul ediyorum satı dedi. (21 Aralık beklenen adetti)

Selam kızlar bugün bana Doktor 20 adet test yaptırdı tsh benim normalken düşmüş 0.22 lerde filan
Bu durumu yaşayanınız oldu mu yada bu testi gebeyken yapan varmı aranızda
Merhabalar benim kızıma hamileyken cok düşük cıkmıstı doktor bana beta hcg tsh hormonunu taklit ettiği için böyle dedi ve bir hafta demişti ama kaçıncı hafta hatırlamıyorum sonra düzelecek demişti nitekim düzeldi

Teşekkür ederim kuuzm içim rahatladı bu süreçte ilaç kullandırmadı dimi

Teşekkür ederim kuuzm içim rahatladı bu süreçte ilaç kullandırmadı dimi
Hayır hayır kullanmadım hatta şimdi baktım benim tsh hep normalken ozaman 0’07 cıkmış düşünün yani.kadın dogum doktorum yinede endokrine görün demişti oraya gidince endokrin doktoru buna yalancı hipertiroid diyoruz demişti ilaca gerek yok 16 haftadan sonra kendiliğinden düzelir demişti.ben bebeğin zekasına etki edermi demiştim oda gercek bir hiper tiroidi bile olsa bebeğe etkisi yüksek zekalı olur demişti tsh yüksekliği bebeğe etki edebiliyormus ama düşüklüğü daha cok anneye rahatsızlık veriyormus.zamanında bende cok kafama taktiğim için paylaşmak istedim

İlk hamileliğimde düşük yapmıs bir anne olarak yazıyorum size kanama vardı bendede ama keseyi düşürmek o kadar kolay değil saatlerce ağrıdan kıvranarak keseyi düşürmüştümyani umarım sizin bebişler yerindedir sadece kanama yasamıssınızdır

canım çok geçmiş olsun naptın dr un döndü mü? uzan dinlen bol bol, ne kanamalar yaşayıp doğum yapanlar var içini ferah tut inşallah bebeğe bir şey olmamıştır
Evet gittim başka bir kadın doğum dr , çok şükür kalp seslerini dinledik ama çok büyük kanama alanı vardı , hiç ayağa kalkmadan dinleneceksin dedi düşük tehlikesi var dua edin

Canım çok teşekkür ederim içimi rahatlattın inan.

Evet gittim başka bir kadın doğum dr , çok şükür kalp seslerini dinledik ama çok büyük kanama alanı vardı , hiç ayağa kalkmadan dinleneceksin dedi düşük tehlikesi var dua edin
Çok geçmiş olsun kuzum mutlaka yat dinlen iş falan yapma karnını doyur uzan çalışıyorsan rapor al uzunca süre

çok şükür sabahtan beri dua ediyorum sana rahatsız etmemek içinde yazmıyordum dinlen canım hiç ayağa kalkma eminim bebişlerin sağlıkla tutunacak annesi.

canım ALLAH yardımcın olsun bugün kandil bugünün yüzü suyu hürmetine Allah bebekleri sana bağışlan sağlıkla kucağına almayı nasip etsin amin

Canım benim Kandil günü dualarımız seninle Rabbim her iki bebeğini de kucağına sağlıklı bir şekilde almanı nasip etsin inşallah, bol bol istirahat et dinlen inşallah geçecek bu günler de

Merhabalar tekrar gittiniz mi acaba ne oldu bende aynı durumdayım şuan

Selam, benim ilk gebeliğim ve şu an 7+4 günlüğüm. 7. haftanın bitmesiyle birlikte hafif mide bulantıları başladı bende de. kusma yok ancak gıcık bir bulantı ve baş dönmesi var. hapşırınca ve kahkaha atınca kasıklarıma kramp girebiliyor onun dışında kasık ağrılarım çok sıktı ancak duruldu. bir de bende aşırı derecede nefes darlığı oluyor. hamilelikle bir ilgisi var mı bilmiyorum ama bazen nefesimi alamıyorum gibi geliyor. Doktora 6+6'da gittim kalp atışları vardı. Bebeğim 7,15 mm idi. bir sonraki randevum da 8+5'e denk geliyor. Bu süreçte çoğu şeyi kafama takmayı düşünmüyorum. Bebek sağlıklıysa zaten bir şekilde doğacaktır. Umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.

dualarımız seninle inşallah sorunsuz atlatacaksın bol bol uzan dinlen ve dua et

ara ara bende de nefes darlığı oluyor daha çok bişeyle ilgilenirken oluyor , çabuk yoruluyorum bi de, artan progesteron hormonu yapabiliyor, çok yormayın kendinizi bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…