Benim 3 kedim var da acaba herhangi bi zararı olur mu tüyü falan. Birde kum temizlemeyi ben yapıyorum onun zararı var mıdır. (Hazır veteriner hekimi bulmuşken sorayım dedim deHepsi yapıldı canın. Önceden geçirmişim hepsi pozitif. Bağışıksın güzel dedi. Bir de ben veteriner hekimim toksoplazma olayı biraz sıkıntılı. Ama allahtan geçirmişim bağışıklığım var allahtan. Yinede uzak durmaya çalışıyorum tabiki
İnşallah çok çok teşekkür ederim dualarınız içinçok şükür sabahtan beri dua ediyorum sana rahatsız etmemek içinde yazmıyordum dinlen canım hiç ayağa kalkma eminim bebişlerin sağlıkla tutunacak annesi.
Amin çok teşekkür ederim, hepimizin bebeklerini Allah’a emanet , inşallah bişey olmazcanım ALLAH yardımcın olsun bugün kandil bugünün yüzü suyu hürmetine Allah bebekleri sana bağışlan sağlıkla kucağına almayı nasip etsin amin
Çok çok teşekkür ederim inşallah sağolunCanım benim Kandil günü dualarımız seninle Rabbim her iki bebeğini de kucağına sağlıklı bir şekilde almanı nasip etsin inşallah, bol bol istirahat et dinlen inşallah geçecek bu günler de
Amin canım , nefes darlığı kendin farkına varmadan bişeyi sitres ediyorsundur belki o yüzdendir , yani aittesin kendin bile farkında olmaya bilirsin , endişelerin oluyorsa derin nefes al güzel şeyler dünün iki üç tane böyle nefes al ver düzelirsin , ama kötü şeyler düşünme , korku filmi drama falanda izleme ağlamaklı , bebeğin iyi onu düşünSelam, benim ilk gebeliğim ve şu an 7+4 günlüğüm. 7. haftanın bitmesiyle birlikte hafif mide bulantıları başladı bende de. kusma yok ancak gıcık bir bulantı ve baş dönmesi var. hapşırınca ve kahkaha atınca kasıklarıma kramp girebiliyor onun dışında kasık ağrılarım çok sıktı ancak duruldu. bir de bende aşırı derecede nefes darlığı oluyor. hamilelikle bir ilgisi var mı bilmiyorum ama bazen nefesimi alamıyorum gibi geliyor. Doktora 6+6'da gittim kalp atışları vardı. Bebeğim 7,15 mm idi. bir sonraki randevum da 8+5'e denk geliyor. Bu süreçte çoğu şeyi kafama takmayı düşünmüyorum. Bebek sağlıklıysa zaten bir şekilde doğacaktır. Umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.
Çok teşekkür ederimdualarımız seninleinşallah sorunsuz atlatacaksın bol bol uzan dinlen ve dua et
Kusma oluyor mu günlük bulantı benimde yatana kadar devam birkaç kez de kustum 9 haftanın sonuna kadar zirveye ulaşıcakmış sabredelim inşallah sonu güzel olurkandiliniz mübarek olsun mide bulantısı beni mahvetti yemek yiyememek beni çok yoruyor
kusmaz olurmuyum ne yesem çıkarıyorum inşallah 9.haftada biterKusma oluyor mu günlük bulantı benimde yatana kadar devam birkaç kez de kustum 9 haftanın sonuna kadar zirveye ulaşıcakmış sabredelim inşallah sonu güzel olur
Ayyy çok şükür bebişin seninle. Wc dışında kalkma canım ayaklarında yüksek olmalı diye biliyorum oh geçti geçti çok şükürEvet gittim başka bir kadın doğum dr , çok şükür kalp seslerini dinledik ama çok büyük kanama alanı vardı , hiç ayağa kalkmadan dinleneceksin dedi düşük tehlikesi var dua edin
0.74 çıkmış normal dedi doktor. Aile hekiminde 4 filan çıkmışta ya alakasız resmenBenim de kedim köpeğim vardı aşıları düzenli yaptık ama insan yinede tedirgin oluyor neyse çok şükür bunuda atlattık kaldı tsh şimdi senin çıkınca yaz kuzum bana
Eee 12 de doktora gidince hemen alelacele ona öı karar vercez:/Bu testi yapan firma bana 12. Hafta dedi
20 yaşından sonra 5 doz yapılmadıysa var. Benim doktor daha ilk kontrolde direk yaptırcaksın 4. Ayda dedi. Aile hekimi arıyormuş. Doğum esnasında bulaşı olmasın bebeğe diye önemliymiş.Ben daha yaptırmadım gerçi aramadılar da. yarın inşallah vakit bulabilirsem gidip yaptıracağım. tetenoz aşısına gerek var mı onuda anlamadım
Benimde 12. Haftada yakalayabiliyor bebek şuan geride ilerde olması önemli değil. 12de yakalamazsa o zaman sat tarihini değiştircez dedi. Sizinki gibi herhalde.Benim geç döllenmeAdet olacağım zamana yakın yumurtlamışım o sebeple 1 hafta atıyor. Kese bebeğe göre 1 hafta önden gidiyor. Doğum da keseye göre 7 Eylül, bebeğe göre 16 Eylül gözüküyor. 1 ay sonra çağırdı beni de doktorum. Şubat 18 gibi gideceğim. o zaman da keseye göre 11, bebeğe göre 10 haftalık olacak. BeniM Doktorum ayda bir muayeneye çağırıyor, oğlumda da öyle yapmıştı. Son 2 ayda 2 haftada bir gittim. Normalde sat 21 kasım ama bebek geriden geldiği için 10 aralık olarak kabul ediyorum satı dedi. (21 Aralık beklenen adetti)
Ben öğrendiğimden beri kum temizliğini bıraktım. Tehlikeli çünkü. Bir kere mecbur kaldım onda da eldiven taktım hemen ellerimi yıkadım antibakteriyelle.. şimdi bu toksoplazma G olan sizde pozitif mi negatif mi?Benim 3 kedim var da acaba herhangi bi zararı olur mu tüyü falan. Birde kum temizlemeyi ben yapıyorum onun zararı var mıdır. (Hazır veteriner hekimi bulmuşken sorayım dedim de)
Yanıtınız için çok teşekkür ederim, ben henüz o tahlilleri yaptırmadım. Kaçıncı haftada istiyorlar acaba? O zaman tedbiren artık ben de temizlemem. Peki kedi öpmenin bi zararı olabilir mi, umarım yokturBen öğrendiğimden beri kum temizliğini bıraktım. Tehlikeli çünkü. Bir kere mecbur kaldım onda da eldiven taktım hemen ellerimi yıkadım antibakteriyelle.. şimdi bu toksoplazma G olan sizde pozitif mi negatif mi?
G pozitif önceden geçirmişsin bağışıksın demek. Aşılıymış gibi düşünün.
Negatiflere göre şanslıyız hamileyken yeniden tox. İle karşılaşırsak aşılı olduğumuz için kolay yeneriz.
Ama yinede ona güvenmemek lazım. Çok yoğun sert bir bakteri denk gelir filan ne olur ne olmaz çünkü düşüğe neden olabiliyor.
Ayrıca kediden değil sadece topraktan geçebiliyor yani iyi yıkanmamış marul maydanoz. Vsden daha çok bulaşıyor insanlara. Ben bu nedenle dışarda salata da yemiyorum
Gayet normal kuzum geçmiş olsun0.74 çıkmış normal dedi doktor. Aile hekiminde 4 filan çıkmışta ya alakasız resmen
Sendemi yapcan fetal dnaEee 12 de doktora gidince hemen alelacele ona öı karar vercez:/
Bu arada salata demişkenBen öğrendiğimden beri kum temizliğini bıraktım. Tehlikeli çünkü. Bir kere mecbur kaldım onda da eldiven taktım hemen ellerimi yıkadım antibakteriyelle.. şimdi bu toksoplazma G olan sizde pozitif mi negatif mi?
G pozitif önceden geçirmişsin bağışıksın demek. Aşılıymış gibi düşünün.
Negatiflere göre şanslıyız hamileyken yeniden tox. İle karşılaşırsak aşılı olduğumuz için kolay yeneriz.
Ama yinede ona güvenmemek lazım. Çok yoğun sert bir bakteri denk gelir filan ne olur ne olmaz çünkü düşüğe neden olabiliyor.
Ayrıca kediden değil sadece topraktan geçebiliyor yani iyi yıkanmamış marul maydanoz. Vsden daha çok bulaşıyor insanlara. Ben bu nedenle dışarda salata da yemiyorum
Ben öpmeden duramıyorumYanıtınız için çok teşekkür ederim, ben henüz o tahlilleri yaptırmadım. Kaçıncı haftada istiyorlar acaba? O zaman tedbiren artık ben de temizlemem. Peki kedi öpmenin bi zararı olabilir mi, umarım yoktur