2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Salı günü gideceğim canım. İnşallah sadece enf olsun. Diğer gruplarda kimyasal düşük öncesi önce sarı yeşil sonra da kahverengi akıntı olmuş bebeği kaybetmişler. Ondan korktum.
Bide eğer günlük ped kullanıyorsan kesinlikle kullanma artık , bunlar dr tavsiyesiydi bana

Canım idrar yolu enfeksiyonu olabilir. Sağlık ocağına git idrar kültürü yaptır. Enfeksiyondan şüpheleniyorum de kültür alsınlar. Standart berrak falan yazan idrar olmasın. Eğer enfeksiyonun çıkarsada korkma hamilelerin kullanabildiği antibiyotik önerecektir kadın doğumcun. Kendimden biliyorum

Canım yazdım ben sana eşleri devlette almıyorlar ve ayrıca görüntüde vermiyorlar buradaki nerdeyse herkes özele gidiyor devletin cihazları daha kötü ben arada devlete gidiyorum sırf girişim olsun diye
Özelde çok pahalı ya Allah merhamet versin herkese sağol canım evet söylemiştin ben şansımı denedim artık kalp atışına özele giderim sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Selam kızlar Bayadır bakamadım bende bulantılarım tavan yaptı dr prilam yazdı onu alıp içtim bi nebze rahatım yine bişey yiyemiyorum ama sizde durumlar nasıl
Ben de ne gebelik heyecanı ne mutluluğu. Bütün gün öğürmekten yediğim herşeyin ağzıma gelmesinden çok fena bi durumdayım. Hiç bişeyin tadı yok herşey acı bir tat bırakıyor 2 kilo vermişim

Bu kanlar sana sonra lazım olacak canım. 6. Haftadan sonra bulantıların başlarsa hiç birşey yiyemezsen bu kadar kan verdiğin için üzülürsün. Bence bekle bir hafta sonra ultrasonla bakılsın gözükür zaten

İdrar yolu enfeksiyonu da olabilir.

Beni kalp atışından 2 hafta sonra çağırdı canım 12 . Haftaya kadar sık görüşeceğiz daha sonra ayda 1 dedi 12 . Haftada ikili test yapacağız dedi

Cuma yine vericem doktorum istedi iyice sıkıldım ya

Bende prilam alicam, mide ağrım var zaman zaman bulanti da var çok halsizim hicbisey yemek istemiyorum kahvalti hele hiç istemiyorum
Bende öyle canım akşama kadar açaçına yatıyorum birde kızımvar 3 buçuk yaşında onunla bile ilgilenemiyorum
Prilam dene muhakkak ben onu içince kendime geldim şükür hele ilk gün yumurta bile yedim ama nazar ettim kendime galiba şuan bişey yiyemiyorum yine sabahları bulantım var ama ilaç bi birazda olsa işe yarıyor debeyin bence zaten hamilelik için üretilmiş

Özelde çok pahalı ya Allah merhamet versin herkese sağol canım evet söylemiştin ben şansımı denedim artık kalp atışına özele giderim sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Gerçekten çok pahalı. devletteki doktorun iyiyse devam et bence. İyiyse haftaya tekrar git valla o verilen paralarla bebişine istediğin şeyi alırsın canım

Canım bendede sarı akıntı var hamilelik öncesi başlamıştı bende bunu belirti olarak görmüştüm ve halada devam ediyor doktoruma dedim şey dedi kokusu varmı diye bende yok dedim sorun yok o zaman dedi ama günde kaç defa çamaşır değiştiriyorum bide böyle yapışkan bişey çamaşırlarımda artık bildiğin sarı leke bırakıyor

Son düzenleme:
Beni kalp atışından 2 hafta sonra çağırdı canım 12 . Haftaya kadar sık görüşeceğiz daha sonra ayda 1 dedi 12 . Haftada ikili test yapacağız dedi
Canım ne güzel benimki geçen hafta bana 12. hafta görüşürüz dedi anlamadım o zaman 6 haftalıktı bir haftası geçti geri kalan beş hafta da hiç bişey yapmayacağız mı hiç test filan yokmu hiç bişey yapmasan bile biz her hafta gelip bebişimizi görmek istiyoruz parasıyla değil mi

Aynen canım bende de var sarı akıntı su içsem de aynı bir türlü çözüm bulamadım umarım sıkıntılı bişey değildir

Ben kalp atışını duyduktan sonra 12. Haftada gel ikili tarama yapalım dedi bende kalp atışını 7+2de duymuştum umarım sende duyarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…