Canım şuan raporluyum en uygun zaman da ekleyeceğim inşallah..Beni ekler misin 2 çocuk 30 yaş sat 17 12 2022 Balıkesir tahmini doğum 23 09 2023
Napicaz blmiyorum kahvalti mutlaka yapın diyorlar ama evde olsam gene zorlardim isyerinde iştahım hiç gelmiyor tek düşündüğüm şey uykuBenim midem bulanmıyor ama canım hiç yemekte istemiyor , en sevdiğim yemek bile iştahamı açmıyor
Benide eklermisnz dönüşte, gecmis olsunCanım şuan raporluyum en uygun zaman da ekleyeceğim inşallah..
Yaa çok sevindim canım maaşallahKızlar sonunda bugün bende kalp atışını duydum. 7 +1 gözüküyor. Allah hepinize nasip etsin
Merhaba beni de ekler misiniz 5 Eylül 2023 beklenen doğum tarihi
Merhaba tablodaki bilgileri eksiksiz yazar mısınız?Benide eklermisnz dönüşte, gecmis olsun
1.cocuk ,istanbul ,27yas, sat 23aralik doğum 29eylulMerhaba tablodaki bilgileri eksiksiz yazar mısınız?
Ben evdeyim ama yiyemiyorum , hem çok acıkıyorum hem iştahım yok anlamadımNapicaz blmiyorum kahvalti mutlaka yapın diyorlar ama evde olsam gene zorlardim isyerinde iştahım hiç gelmiyor tek düşündüğüm şey uyku
Ekledim canm şehir de iletirsen düzeltelimYaşım 30
İlk çocuk
Son regl tarihi 20 Aralık
Tahmini doğum 28 Eylül
Yalova canımEkledim canm şehir de iletirsen düzeltelim
Canım yazdım ben sana eşleri devlette almıyorlar ve ayrıca görüntüde vermiyorlar buradaki nerdeyse herkes özele gidiyor devletin cihazları daha kötü ben arada devlete gidiyorum sırf girişim olsun diyeMerhaba kızlar gördüm minişimi çok küçüktüfakat ultrason görüntüsü vermedi nasıl alıyorsunuz kalp atışına 1 hafta sonra gel dedi illa istemem mi gerekiyor istemeden vermiyor mu doktorlar bu kısmı anlamadım eşimide içeri almadı büyük ihtimalle kalp atışına özele giderim eşimde duysun görsün istiyorum
Hepimiz canım sağlıkla alalım inşallah kucağımızaBu arada maşallahsağlıkla kucağın al
Tam ortada belli değil sanki biraz kız gibiBurda ultrason fotoğrafına göre cinsiyet yorumlayan varmi 8, haftalik karindan ultrason
Merhaba , dr gittin mi ? İdrar enfeksiyon ola bilir , benimde sarı akıntı vardı , günde 3 kere kilot değiştirmek bol su içmek , ve mutlaka bol ve pamuklu kilot giymen gerekiyor , dr una bilgi ver mutlaka kesin seni tam idrar tahliline gönderecektirKızlar selam. Hamileliği öğrendiğimden beri hafif sarı yeşil akıntılar oluyor. Bugün hafif karın ağrısı ve daha yoğun akıntı oldu. 6+2 deyim. Yaşayan ya da bilgisi olan, akıntı tecrübesi paylaşabilecek olanınız var mı?kimyasal olacak diye korkuyorum herkesten olumsuz bir şey duyuyorum ilk gebelik olacak bir de tecrübem de yok
Ulturasonla nasıl belli oluyorTam ortada belli değil sanki biraz kız gibi
Salı günü gideceğim canım. İnşallah sadece enf olsun. Diğer gruplarda kimyasal düşük öncesi önce sarı yeşil sonra da kahverengi akıntı olmuş bebeği kaybetmişler. Ondan korktum.Merhaba , dr gittin mi ? İdrar enfeksiyon ola bilir , benimde sarı akıntı vardı , günde 3 kere kilot değiştirmek bol su içmek , ve mutlaka bol ve pamuklu kilot giymen gerekiyor , dr una bilgi ver mutlaka kesin seni tam idrar tahliline gönderecektir
Aynen öyleBenimde hiç iştahım yok.ağzımın tadı yok.hiç birşey canım istemiyo.zorla yiyorum
Yok ben duymadım , bendede oldu kahve rengi leke , ama çok şükür keseyi gördük , ama enfeksiyonu hafife alma çok önemli heleki yeşilse , sen şimdiden dr gidene kadar bol bol su iç , mutlaka , şişeyi doldur koy yanına sürekli iç taki o enfeksiyonu atana kadarSalı günü gideceğim canım. İnşallah sadece enf olsun. Diğer gruplarda kimyasal düşük öncesi önce sarı yeşil sonra da kahverengi akıntı olmuş bebeği kaybetmişler. Ondan korktum.