2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar sonunda bugün bende kalp atışını duydum. 7 +1 gözüküyor. Allah hepinize nasip etsin
Yaa çok sevindim canım maaşallah benimde yarın kontrolüm (sat'a göre 7+2) inşallah biz de duyarız. Bakalım ne dçyecek doktorumuz. Sizi bir daha ne zaman çağırdı? Kalp atışından sonraki süreci merak ediyorum

Kızlar selam. Hamileliği öğrendiğimden beri hafif sarı yeşil akıntılar oluyor. Bugün hafif karın ağrısı ve daha yoğun akıntı oldu. 6+2 deyim. Yaşayan ya da bilgisi olan, akıntı tecrübesi paylaşabilecek olanınız var mı? kimyasal olacak diye korkuyorum herkesten olumsuz bir şey duyuyorum ilk gebelik olacak bir de tecrübem de yok

Canım yazdım ben sana eşleri devlette almıyorlar ve ayrıca görüntüde vermiyorlar buradaki nerdeyse herkes özele gidiyor devletin cihazları daha kötü ben arada devlete gidiyorum sırf girişim olsun diye

Merhaba , dr gittin mi ? İdrar enfeksiyon ola bilir , benimde sarı akıntı vardı , günde 3 kere kilot değiştirmek bol su içmek , ve mutlaka bol ve pamuklu kilot giymen gerekiyor , dr una bilgi ver mutlaka kesin seni tam idrar tahliline gönderecektir

Salı günü gideceğim canım. İnşallah sadece enf olsun. Diğer gruplarda kimyasal düşük öncesi önce sarı yeşil sonra da kahverengi akıntı olmuş bebeği kaybetmişler. Ondan korktum.

Salı günü gideceğim canım. İnşallah sadece enf olsun. Diğer gruplarda kimyasal düşük öncesi önce sarı yeşil sonra da kahverengi akıntı olmuş bebeği kaybetmişler. Ondan korktum.
Yok ben duymadım , bendede oldu kahve rengi leke , ama çok şükür keseyi gördük , ama enfeksiyonu hafife alma çok önemli heleki yeşilse , sen şimdiden dr gidene kadar bol bol su iç , mutlaka , şişeyi doldur koy yanına sürekli iç taki o enfeksiyonu atana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…