2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ne güzel maşallah dilerim benimde sorun teşkil etmesin

Merhaba kızlar gördüm minişimi çok küçüktü fakat ultrason görüntüsü vermedi nasıl alıyorsunuz kalp atışına 1 hafta sonra gel dedi illa istemem mi gerekiyor istemeden vermiyor mu doktorlar bu kısmı anlamadım eşimide içeri almadı büyük ihtimalle kalp atışına özele giderim eşimde duysun görsün istiyorum

Gözün aydın canım devlete gittiysen vermiyorlar sanırım foto çekebilirsin ama ultrasonu haftaya alırsın, kalbini de duyarsın

Gebeliği öğrendikten sonra ilk kadın doğum doktoruna mı 7+2 de gittiniz ?
O zamana kadar sağlık ocağında beta takibi mi yaptınız?
Evet ilk öğrendiğimde değerim 7.16 çıktı 2 gün sonra 66 (adet günüydü) 2 gün geçince de 225 çıktı sonrasında sadece sağlık ocağında rutin demir vitamin kontrollerine baktırdım 3 hafta bekledim gittik

Tebrik ederim ne kadarlıkta gördünüz acaba merak ediyorum

Kızlar birde devlet hastanesine gidip memnun kalan var mı ya bulunduğum ilçede sadece bir tane özel var oda tek olduğu için muayene ücreti tavan yapmış devlete gitmek istiyorum

canım devlet ne ultrason görüntüsü veriyor ne de eşleri içeri alıyor özelde hepsi mevcut , ama fotoğrafını çekebilirsin.

Kızlar selamlar 15 aralık SAT sonrasında klomen kullandım 29 aralıkta çatlatma ignesi oldum pkos var adetlerim düzensiz daha sonrasında 12.gün kan verdm ve şu şekilde ilerledi.

10.01.2023 19.30 Beta 5.78
11.01.2023 08.30 Beta 9.12
12.01.2023 15.30 Beta 15.89
16.01.2023 13.30 Beta 21.69
19.01.2023 16.00 Beta 57.08
23.01.2023 13.30 Beta 183

Cuma günü yine kan vericem kaç olmado sizce nasıl ilerlemiş bi ara artış olmadı ama normalmiş sizcede öylemi

Merhaba beni de ekler misiniz 5 Eylül 2023 beklenen doğum tarihi

Bence de özele git , heralde devlet almıyor içeriye

Bu arada maşallah sağlıkla kucağın al

Beni de ekleyin 29eylul doğum tarihi ,sat 23aralik bat 19ocak ,suan tam 5haftalik wp grubumuz yok mu kizlar

Selam kızlar Bayadır bakamadım bende bulantılarım tavan yaptı dr prilam yazdı onu alıp içtim bi nebze rahatım yine bişey yiyemiyorum ama sizde durumlar nasıl
Bende prilam alicam, mide ağrım var zaman zaman bulanti da var çok halsizim hicbisey yemek istemiyorum kahvalti hele hiç istemiyorum

Bnde bu cuma ultrasona gdiyorum canim insallah hayırlı haberlerle doneriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…