2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Merhaba kızlar 6 haftalık hamileyim. Kalp atışları oluşmuş ama beta hcg çok az düzensiz artıyor. Böyle olup sonradan düzenli ilerleyen oldu mu
11 ocak 1296
17 ocak 2273
19 ocak 2626

Merhaba kızlar 6 haftalık hamileyim. Kalp atışları oluşmuş ama beta hcg çok az düzensiz artıyor. Böyle olup sonradan düzenli ilerleyen oldu mu
11 ocak 1296
17 ocak 2273
19 ocak 2626
artık betanın önemi yok bilgim kadarıyla bundan sonra kalp atışı ve gelişimine bakacaksınız

artık betanın önemi yok bilgim kadarıyla bundan sonra kalp atışı ve gelişimine bakacaksınız
İlk gittiğim doktor büyük ihtimalle kalbi duracak dedi beta takibi yaptır pazar günü gel demişti. Pazar günü tekrar gittim başka bi doktor vardı oda artık betanın anlamı yok dedi kan almadı ne yapacağımı şaşırdım anlayacağınız

şuan kalbi atıyormu bir kanamanız sancınız varmı kesenizde yamukluk falanmı varmış kalbi durabilir dedi bilmediğimden soruyorum

şuan kalbi atıyormu bir kanamanız sancınız varmı kesenizde yamukluk falanmı varmış kalbi durabilir dedi bilmediğimden soruyorum
Kalp atış sesi duyulmadı ama ultrasonda gözüküyor, haftasıyla uyumlu bir sorun yok demişti aslında ama betayı görünce duracagını söyledi sancım kanamam yok çok şükür

Kalp atış sesi duyulmadı ama ultrasonda gözüküyor, haftasıyla uyumlu bir sorun yok demişti aslında ama betayı görünce duracagını söyledi sancım kanamam yok çok şükür
sancınızın veya kanamanızın olmaması çok iyi çok mutlu oldum herşeyin hayırlısı olur inşallah

Hiç bilemedim yani bende bir daha beta bakılmadı keseyi gördü 2 hafta sonra gel dedi canım

Kızlar ben çok kötüyüm sürekli öğürme deli gibi mide bulantısı kusma.. kullandığınız ilaçlar size iyi geliyor mu bu bulantılar için ne yapıyorsunuz

Ben bir konuda size danışmak istiyorum kızlar, bugün doktorumla ilk randevum vardı son regle göre 6+5
Karından göremedik vajinal baktı keseyi gördük bebeği göremedik rahim güzel kalınlaşmış ama net bir şey söylemek mümkün değil dedi haftaya çağırdı ve şuanlık 5 haftalık diyebiliriz dedi (5.3 mm kese göründü) beta da düzenli artıyor ama bu haftada olup bebeği görememek beni çok strese soktu

Kızlar ben çok kötüyüm sürekli öğürme deli gibi mide bulantısı kusma.. kullandığınız ilaçlar size iyi geliyor mu bu bulantılar için ne yapıyorsunuz
hiç bişi iyi gelmiyor sudan bile tiksinir oldum

geç döllenme olabilir mi? 5 haftalık ise zaten kese görünüyor bebek görünmüyor

Bennn benn gün boyunca bulantı yaşıyorum yesemde yemesemde bulanıyor ve bu durum 9.haftanın sonuna kadar zirveye ulaşıcakmış sonrasında hafif azalmaya başlıycak beta değeri

Canım büyük ihtimalle geç döllenmedir normal banada 5+4 de 5 haftalık oluyor dedi ama biz görmüştük keseyi ve bebeği birazda doktorun cihazıyla alakalıdır çünkü bir gün önce devlete gitmiştim devlette görememişti üstten bakmıştı alttan bakayım demişti kabul etmemiştim ertesi günü kendi doktorum üstten baktı ve gayet net gördü. Sıkma canını cihaz kaynaklıdır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…