içini ferah tut en güzel en tatlı heyecanlar bunlarKızlar selam yarın doktor kontrolüm var inanılmaz heyecan bastı bakalım bebeğimi görebilecek miyim? Kalbini duyabilecek miyim?
Beni hemen aradı Ebe telefonda bilgileri aldı yaptıbugün sağlık ocağına kaydımıda yaptırdımsizde yaptırdınızmı kızlar
artık betanın önemi yok bilgim kadarıyla bundan sonra kalp atışı ve gelişimine bakacaksınızMerhaba kızlar 6 haftalık hamileyim. Kalp atışları oluşmuş ama beta hcg çok az düzensiz artıyor. Böyle olup sonradan düzenli ilerleyen oldu mu
11 ocak 1296
17 ocak 2273
19 ocak 2626
İlk gittiğim doktor büyük ihtimalle kalbi duracak dedi beta takibi yaptır pazar günü gel demişti. Pazar günü tekrar gittim başka bi doktor vardı oda artık betanın anlamı yok dedi kan almadıartık betanın önemi yok bilgim kadarıyla bundan sonra kalp atışı ve gelişimine bakacaksınız
şuan kalbi atıyormu bir kanamanız sancınız varmı kesenizde yamukluk falanmı varmış kalbi durabilir dedi bilmediğimden soruyorumİlk gittiğim doktor büyük ihtimalle kalbi duracak dedi beta takibi yaptır pazar günü gel demişti. Pazar günü tekrar gittim başka bi doktor vardı oda artık betanın anlamı yok dedi kan almadıne yapacağımı şaşırdım anlayacağınız
Kalp atış sesi duyulmadı ama ultrasonda gözüküyor, haftasıyla uyumlu bir sorun yok demişti aslında ama betayı görünce duracagını söyledişuan kalbi atıyormu bir kanamanız sancınız varmı kesenizde yamukluk falanmı varmış kalbi durabilir dedi bilmediğimden soruyorum
Kalp atış sesi duyulmadı ama ultrasonda gözüküyor, haftasıyla uyumlu bir sorun yok demişti aslında ama betayı görünce duracagını söyledisancım kanamam yok çok şükür
Hiç bilemedim yani bende bir daha beta bakılmadı keseyi gördü 2 hafta sonra gel dedi canımKalp atış sesi duyulmadı ama ultrasonda gözüküyor, haftasıyla uyumlu bir sorun yok demişti aslında ama betayı görünce duracagını söyledisancım kanamam yok çok şükür
sancınızın veya kanamanızın olmaması çok iyi çok mutlu oldum herşeyin hayırlısı olur inş
Çok sağolun inşaAllahsancınızın veya kanamanızın olmaması çok iyi çok mutlu oldum herşeyin hayırlısı olur inşallah
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için inşallah sağlıklı ilerlerHiç bilemedim yani bende bir daha beta bakılmadı keseyi gördü 2 hafta sonra gel dedi canım
Ben bir konuda size danışmak istiyorum kızlar, bugün doktorumla ilk randevum vardı son regle göre 6+5kızlar bişey sorcam çok fena öksürüyorum sanki karnıma kramp girecek gibi oluyor. öksürüğüm ciğerden değil karından geliyor bebeğe zarar verir mi . doktor öksürük şurubu filan yazdı kullanmıyorum
Kızlar ben çok kötüyüm sürekli öğürme deli gibi mide bulantısı kusma.. kullandığınız ilaçlar size iyi geliyor mu bu bulantılar için ne yapıyorsunuz
İnşallah kuzumKızlar selam yarın doktor kontrolüm var inanılmaz heyecan bastı bakalım bebeğimi görebilecek miyim? Kalbini duyabilecek miyim?
geç döllenme olabilir mi? 5 haftalık ise zaten kese görünüyor bebek görünmüyorBen bir konuda size danışmak istiyorum kızlar, bugün doktorumla ilk randevum vardı son regle göre 6+5
Karından göremedik vajinal baktı keseyi gördük bebeği göremedik rahim güzel kalınlaşmış ama net bir şey söylemek mümkün değil dedi haftaya çağırdı ve şuanlık 5 haftalık diyebiliriz dedi (5.3 mm kese göründü) beta da düzenli artıyor ama bu haftada olup bebeği görememek beni çok strese soktu
Bennn bennKızlar ben çok kötüyüm sürekli öğürme deli gibi mide bulantısı kusma.. kullandığınız ilaçlar size iyi geliyor mu bu bulantılar için ne yapıyorsunuz
Canım büyük ihtimalle geç döllenmedir normal banada 5+4 de 5 haftalık oluyor dedi ama biz görmüştük keseyi ve bebeği birazda doktorun cihazıyla alakalıdır çünkü bir gün önce devlete gitmiştim devlette görememişti üstten bakmıştı alttan bakayım demişti kabul etmemiştim ertesi günü kendi doktorum üstten baktı ve gayet net gördü. Sıkma canını cihaz kaynaklıdır canımBen bir konuda size danışmak istiyorum kızlar, bugün doktorumla ilk randevum vardı son regle göre 6+5
Karından göremedik vajinal baktı keseyi gördük bebeği göremedik rahim güzel kalınlaşmış ama net bir şey söylemek mümkün değil dedi haftaya çağırdı ve şuanlık 5 haftalık diyebiliriz dedi (5.3 mm kese göründü) beta da düzenli artıyor ama bu haftada olup bebeği görememek beni çok strese soktu
Bende yaptırdımbugün sağlık ocağına kaydımıda yaptırdımsizde yaptırdınızmı kızlar