Çok geçmiş olsun canım üzüldüm herşeyin hayırlısı umarım en yakın zamanda kavuşursun hayırlısıylaBiraz ara vermek istiyorum vücudum çok yıprandı yoruldu 1 düşük bir kimyasal 2 ameliyat sığdı bir yıla.. psikolojik olarakta kaldıramıyorum artık biraz aradan sonra hayırlısı ile nasip olsun .. desteğin için teşekkürler canim
Cuma gittim doktora sordum normal dedi. Salgın hastalıktan payımı aldım çok öksürüyorum karnımın içi patlayacak gibi oluyor. Askında öksürük şurubu verdi ama kullanmak istemiyorumBen şuan 6+0ım yaklaşık 2 haftadır adet sancısı şeklinde değişik karın ağrısı çekiyorum, bazen oluyor bazen olmuyor. Doktoruma geçen hafta sordum bunun normal olduğunu bir kaç hafta daha devam edebileceğini söyledi. Ama çok şiddetliyse doktoruna sorabilirsin
Hiçbir halta yaramayan, sadece ayı gibi uyutan bir ilaçbu prilam dr kullanan varmı mide bulantısından kahroldum ne lanet birşey bu ya
Kaç haftadasınız ? Ben 6 haftadayım şu an , ve çok şükür şu ana kadar mide bulantım olmadı ? Bazen hafif sanki midem bulacakmışım gibi oluyo ama hemen geçiyorMide bulantısı olmaması normal mi sadece yoğun kasık ağrısı var herkeste mi bulantı var
Bende bulantı yok ağrıda nadiren oluyorMide bulantısı olmaması normal mi sadece yoğun kasık ağrısı var herkeste mi bulantı var
Yani herkeste mide bulantısı olmaz , bendede kasık ve karın altı ağrım var hafifMide bulantısı olmaması normal mi sadece yoğun kasık ağrısı var herkeste mi bulantı var
Bende de yok canım bir iki kere midem ağzıma geldi o kadar hiç kusmadım henüz herkeste olmaz diye biliyorumMide bulantısı olmaması normal mi sadece yoğun kasık ağrısı var herkeste mi bulantı var
Bir gün oluyor bir gün olmuyor. Herkeste bulantı olmaz sanırımMide bulantısı olmaması normal mi sadece yoğun kasık ağrısı var herkeste mi bulantı var
5+1 gösteriyor yani 6 haftadayım şuanda inşallah bulanmaz zamanKaç haftadasınız ? Ben 6 haftadayım şu an , ve çok şükür şu ana kadar mide bulantım olmadı ? Bazen hafif sanki midem bulacakmışım gibi oluyo ama hemen geçiyor
bende de yok ama sanki bugün hafif bi yokladı sonra geçti, mide yanması ve ekşime varMide bulantısı olmaması normal mi sadece yoğun kasık ağrısı var herkeste mi bulantı var
Yok ya eğer mide bulantın olmasa şükür et , yani bide erken daha 6,7 haftadan başlar bulantılar , bazılarını erken başlar , kişiden kişiye değişiyor tabiHepinize teşekkür ederim cevaplarınız için bende neden olmuyor diye üzülecektim
Kizlar ben dayanamadim unisex bilseler aldim
[TE]
CsnımCanım ya şu renkli olanın kartının resmini atar mısın internet sitesindr bulamadım da takibe alayım onuKizlar ben dayanamadim unisex bilseler aldim
Canm şuan tatildeyim müsait vakitte hemen ekleyeceğimYaşım 30
İlk çocuk
Son regl tarihi 20 Aralık
Tahmini doğum 28 Eylül
Sağol canım valla ben de pek anlamıyorum. Becerebiliyor muyum bilmiyorum da :) uzun süre kimse olmadı tablo filan yok diye aldım. Biri istediği an hemen devredeceğim. Üzülme kuzum en hayırlı zamanda olacak inşNewMamaa kuzuumm topik yöneticisi sen olmussunn hayırlı olsunnn bende isterdim Eylül grubuna gelebilmek ama bu ay korunmak durumundayım sağlıkla alın kucağınıza inşallah güzel Eylül annelerim
Tamam canımCanm şuan tatildeyim müsait vakitte hemen ekleyeceğim