2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Çok geçmiş olsun canım üzüldüm herşeyin hayırlısı umarım en yakın zamanda kavuşursun hayırlısıyla

Cuma gittim doktora sordum normal dedi. Salgın hastalıktan payımı aldım çok öksürüyorum karnımın içi patlayacak gibi oluyor. Askında öksürük şurubu verdi ama kullanmak istemiyorum

bu prilam dr kullanan varmı mide bulantısından kahroldum ne lanet birşey bu ya
Hiçbir halta yaramayan, sadece ayı gibi uyutan bir ilaç ben oğlumda onzyd kullanmıştım Çok zorda kaldığım zamanlarda. dün de kontrolde söyledim doktoruma, 12. Haftaya kadar bekliyoruz onzyd için, nane yaprağı çiğne, suyunun içinde zencefil at Prilam içmek istemiyorsan dedi.

Hepinize teşekkür ederim cevaplarınız için bende neden olmuyor diye üzülecektim
Yok ya eğer mide bulantın olmasa şükür et , yani bide erken daha 6,7 haftadan başlar bulantılar , bazılarını erken başlar , kişiden kişiye değişiyor tabi

NewMamaa kuzuumm topik yöneticisi sen olmussunn hayırlı olsunnn bende isterdim Eylül grubuna gelebilmek ama bu ay korunmak durumundayım sağlıkla alın kucağınıza inşallah güzel Eylül annelerim
Sağol canım valla ben de pek anlamıyorum. Becerebiliyor muyum bilmiyorum da :) uzun süre kimse olmadı tablo filan yok diye aldım. Biri istediği an hemen devredeceğim. Üzülme kuzum en hayırlı zamanda olacak inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…